Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Posilovna paláce

+10
K. princ
- HYUN -
annie.16
† PsYcHoPaTiC †
Lexi
Vertasia
-LF-
AndyHoff
Matthew Leonard Castel
Admin
14 posters
Goto down
Admin
Admin
Admin
https://chanceselection-rpg.forumotion.eu

Posilovna paláce Empty Posilovna paláce

Thu Nov 28, 2019 8:22 pm
V paláci se nachází také posilovna s tělocvičnou, která slouží jak pro strážce, tak pro královskou rodinu. Je moderně zařízená a nechybí zde snad ani jedno nářadí.

Posilovna paláce Ee6cd41577c3fe8bad7cc0673049e662

Naposledy upravil Admin dne Fri Apr 03, 2020 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Matthew Leonard Castel

Posilovna paláce Empty Matthew L. Castel

Sat Jan 04, 2020 1:07 pm
*Do posilovny vejde svižným a seběvědomým krokem, tentokrát oblečen do sportovní šedé mikiny, černých - poměrně uplých tepláků a černohnědých tenisek. Rozhlédne se okolo a usedne na jeden z posilovacích strojů. Tam chvíli jen tak sedí.* /Každou chvílí by tady měla být. Konečně si po dlouhý době zacvičím a dokonce s někým, s kým se rozhodně nudit nebudu, i kdyby mě to sebevíc nebavilo. Krásnej den to bude./ *Podívá se na hodinky, které mu obepínají levé zápěstí a poté si je rozepne a položí pryč.* /Tak kde je, snad příjde. Už by tady měla být, no snad jí do toho něco neškočilo, nebo se schůzka s princem neprodloužila./
AndyHoff
AndyHoff

Posilovna paláce Empty Zoella A. Martines

Sat Jan 04, 2020 1:18 pm
*Hned po schůzce s princem se šla do komnaty převléknout z šatů do pohodlného tílka na cvičení, legín a tenisek. V tomhle oblečení se vydá do posilovny paláce a cestou si vlasy sváže do culíku, aby jí při cvičení nepřekážely. Když dojde do posilovny, přejede jí nadšeným pohledem.* /Páni. Tak tohle je jinej level, než u nás doma./ *Proběhne jí hlavou a pak se její pohled zastaví na její dnešní společnosti v posilovně a usměje se na něj.* Ahoj. Doufám, že nečekáš dlouho. *Přejde k němu.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 1:23 pm
Nee, jsem tady chvilinku. *Pousměje se.* A ahoj! *Pozdraví ji a stoupne si.* Tak co princ? *Otáže se rychlostí blesku.* Je ti sympatickej? Nebo ne? Vidíš to na výhru? *Zasype ji otázkami ale pak se jí omluví.* Promiň že tak vyzvídám, jen mě to zajímá. *Opět se pousměje a poškrábe se na zátylku.* No, to je jedno. Jsme tady dneska kvůli cvičení, nebo ne? /A taky kvůli ní./ Tak na jakej nástroj to vidíš jako první? *Bez úšklebku by to opět nešlo. Ještě jednou se rozhlédne po místnosti a začne skoumat všechny přístroje a nářadí určená ke cvičení.* Já bych se asi nejdřív protáhnul, protože bez toho to nedopadá dobře. *Doplní se a už už se protahuje. Postupně se protáhne od hlavy až k patám.
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 1:29 pm
*Pousměje se na něj nazpátek a po jeho otázkách pokrčí rameny. Pak se pobaveně usměje.* To je v pohodě. *Nevadí jí, že se ptá.* Princ byl ... neni to až takovej debil, jak jsem si myslela. K překvapení všech dokáže i smysluplně mluvit. *Zasměje se.* Nijak unešená z něj nejsem. *Shrne to nakonec s pokrčením ramen a pak přikývne.* Přesně tak. Pokud teda neumíráš po tom včerejším drinku. *Popíchne ho a zasměje se. Pak se rozhlédne po místnosti a pohledem se zastaví na pár místech v místnosti.* Já to vidim asi na běžeckej pás a boxovací pytel. *Odpoví mu po chvilce a pak přikývne.* Jo, to máš pravdu. *Začne si stejně jako on protahovat celé tělo.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 1:35 pm
No vidíš, máš naději. *Dokončí protahování a rozejde se k běžeckému pásu.* Jo, to by šlo, tím nikdy nic neskazíš. *Stoupne si na běžecký pás a zapne pomalejší, takový rozehřívací mód.* Příjde mi, že tahle posilovna je velká tak, jako kdyby měla být tak pro tři paláce. Ale tak, je dobře že tady nikdo nebývá, aspoň se pak nemusíš hádat o nářadí a líp se soustředíš a dokážeš se uvolnit. Jinak, ten drink jsem ráno ani moc nepocítil, zajímavý. Asi jsem odolnější než jsem si myslel. *Uchechtne se a přepne mód na trochu rychlejší, což znamená že zároveň zrychlí i jeho běh.* /Tak, tohle je akorát rychlost./ *Hlavu otočí na Zoe.* Tak pojď, třeba na tenhle vedle mě. *Hlavou naznačí polohu bežeckého pásu vedle něj.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 1:41 pm
Jo. *Přikývne jednoduše. Stejně nevěří, že by se někdy do prince zamilovala. Dokončí protahování a pak se rozhlédne po posilovně a přikývne.* Jo, to je pravda. Je to tu obrovské. Ale zase na druhou stranu, co není, že? *Pousměje se a pak dojde k běžeckému pásu hned vedle toho, kde je právě Matthew a nastaví si pomalé tempo, na které běží asi dvě minuty, aby se rozehřála, než začne rychlost postupně přidávat. Na běhání je zvyklá, je to její nejoblíbenější druh cvičení, takže výdrž má dost dobrou.* Kdyby byla Selekce nějaké princezny, šel bys do ní? *Zeptá se ho ze zájmu po chvilce ticha.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 1:46 pm
To máš pravdu, všechno je to tady takové velkolepé. *Přikývne.* No, podle toho, kdo by byla ta princezna. Dříve bych asi řekl rovnou že jo, protože mi šlo hlavně o peníze a tak. No, kdyby jsi to byla třeba ty, tak bych si i dal říct a okamžitě se přihlásil za sebevětší cenu. *Mrkne na ni s úšklebkem a opět si trochu zrychlí tempo.* /Taak, budeme pomalu zrychlovat, jako normálně./ *Takhle pokračuje dál a dál než se dostane na opravdu vysoké tempo, kde musí běžet rychle. Už ani nemluví, protože se při tak rychlém běhu nedokáže soustředit na nic jiného než na tempo a dech.* /Co když to Zoe fakt vyhraje? Jako, přál bych jí to, ale.../
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 1:55 pm
*Začne běhat na páse a po chvilce běhu se ho zeptá, jestli by šel do Selekce, kdyby byla ta možnost. Po jeho odpovědi se pobaveně usměje a opětuje mu mrknutí.* Tak to jsem polichocená. *Potřese trochu pobaveně hlavou a pak stejně jako on zvyšuje postupně tempo. Ví, že kdyby při tomhle tempu chtěla mluvit, asi by jí vypověděly plíce službu.* /S ním by ta Selekce nemusela být tak nudná. Princ mě nijak moc nezajímá a má tady dalších třicet holek./ *Proběhne jí hlavou a pohledem vyhledá tvář Matthewa v odrazu zrcadla, které je na zdi před pásy.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 2:00 pm
*Běží ještě pár minut než nastaví maximální tempo. To je skoro něco mezi během a sprintem. Vydrží to asi minutu, potom ho svaly donutí vypnout program pásu.* Fuuha. To bylo... Trochu... Rychlejší než jsem čekal, heh... *Udýchaně ze sebe dostane pár slov, posadí se na vypnutý bežící pás a jen tak tam chvíli sedí a kouká na Zoe.* /Koukám, že jí to sluší i při cvičení. Zeptal bych se jí na recept krásy, ale nemám rád klišé./ *Zamyslí se a po chvilce se opět zvedne na běžící pás a proces zopakuje. Postupně se dostane do rychlejšího tempa a běží dál.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 2:05 pm
*Po chvíli běhu se dostane na dost rychlé tempo, kde radši nemluví, aby jí plíce nevyskočily z hrudi a když vidí, jak Matthew svůj pás vypnul a posadil se, pousměje se. Ona běží dál a jenom trochu ubere na tempu.* Bacha, aby ti neztuhly svaly. *Poradí mu, když vidí, jak se sedne na svůj pás a pak běží dál a v hlavě jí přitom hrají její oblíbené písničky, které při cvičení často poslouchá. Po nějaké chvíli začne postupně snižovat tempo, než pás úplně zastaví a utáhne si culík.* Já mam zatím běhání dost. Nechceš si zaboxovat? *Zeptá se ho s úsměvem a přejde k boxovacímu pytli, kde si nandá rukavice.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 4:14 pm
*Na její poznámku jen kývne hlavou. V rychlém tempu běží ještě chvíli, než si všimne, že začne Zoe ubírat tempo. Když Zoe vypne pás úplně, udělá totéž a sejde z něj.* Box? /Jen to nee... Vůbec mi to nejde a ani mě to nebaví! Ale můžu jí vůbec říct ne? Co když se urazí? Tak aspoň uvidím, jaká je./ Hele promiň, já teď půjdu spíš na sedy lehy a takový věci. *Omluví se jí a popojde do volného prostoru posilovny, kde se postupně dostane na břicho a začne dělat poměrně rychle kliky. Ty se postupně změní na kliky na pravé ruce a potom na levé ruce. Takhle pokračuje několik minut.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 4:22 pm
*Na její poznámku jen kývne hlavou. V rychlém tempu běží ještě chvíli, než si všimne, že začne Zoe ubírat tempo. Když Zoe vypne pás úplně, udělá totéž a sejde z něj.* Box? /Jen to nee... Vůbec mi to nejde a ani mě to nebaví! Ale můžu jí vůbec říct ne? Co když se urazí? Tak aspoň uvidím, jaká je./ Hele promiň, já teď půjdu spíš na sedy lehy a takový věci. *Omluví se jí a popojde do volného prostoru posilovny, kde se postupně dostane na břicho a začne dělat poměrně rychle kliky. Ty se postupně změní na kliky na pravé ruce a potom na levé ruce. Takhle pokračuje několik minut.*

*Několik minut běží na dost rychlém tempu, než začne pomalu ubírat na rychlosti a nakonec pás vypne. Zeptá se Matthewa, jestli si jde zaboxovat a pak přikývne.* V pohodě, za to se přece nemusíš omlouvat. *Uchechtne se.* /Jako bych se snad měla urazit, protože se mnou nejde mlátit do pytle./ *Proběhne jí pobaveně hlavou a pak přejde k boxovacímu pytli, kde si nasadí rukavice a pak začne boxovat do pytle. Má to ráda, vždycky přitom umí upustit páru.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 4:28 pm
/Dobrý, nevadí ji to. Dám si ještě pár kliků a pak půjdu na sedy lehy./ *Zamyslí se a už udělá jen pár normálních kliků. Poté se převalí na záda a začne dělat svižné sed lehy.* Raz, dva, raz, dva... *Potichu si začne udávat tempo. Tímto způsobem pokračuje několik minut, než si stoupne a porozhlédne se po zdejším náčiním ještě jednou.* /Že bych zkusil tenhle? Nebo tamten? Nebo snad tady ten?/ *Začne si je všechny pomalu obcházet, než se zastaví u jedné z posilovacích věží a usadí se na ní. Když sedí, sundá si mikinu a položí ji vedle sebe. Teď už má na sobě jen bílé - poměrné průsvitné tričko.* /Takhle to půjde líp./ *Pomyslí si a začne cvičit ruce.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 4:34 pm
*Vůbec jí nevadí, že s ní nešel boxovat, takže to nijak nehrotí a sama si nandá rukavice, díky kterým si o pytel neodře ruce a začne do něj boxovat. Když se někdy až moc rozhoupe, přidrží si ho a začne znovu. Sem tam pohledem nenápadně sjede k Matthewovi, ale jinak se věnuje boxu. Po pár minutách už jí dost bolí ruce a navíc má dost velkou žízeň, takže si sundá rukavice a koukne na svého cvičícího kolegu, který si akorát sundal mikinu a je v dost průsvitném bílém triku, pod kterým se mu rýsují břišáky. Letmo se nad tím pousměje a pak dojde k místu, kam si po příchodu odložila flašku s pitím a zvedne jí ze země, aby se mohla napít. Když láhev zase položí, protáhne si trochu svaly a koukne na Matthewa.* Ještě pořád můžeš? *Zeptá se ho pobaveně a přejde k jedné větší činky, kterou si vezme, položí na ramena a začne dělat dřepy.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 4:44 pm
*Stejně jako Zoe na něj se on občas podívá na ní. Po její otázce stručne odpoví.* Jojo, ještě jsem nevypadnul z kondice. *Věnuje jí poloúsměv a pokračuje ve cvičení na posilovací věži. Občas střídá tempo a posilováni ruk za posilování nohou.* /Taky jsem si mohl přinýst pití, mám docela žízeň, no to je jedno. To přetrpím./ *Zamyslí se při posilování. Na této posilovací věži je ještě chvíli, než si stoupne a vymění ji za tu, která je přímo za Zoe. Kdo ví proč, ale zřejmě to bude kvůli lepšímu ''výhledu''.* /Ona je tak... Hezká! Jo, to je to slovo. Je prostě krásná. Při zírání na ní se snad ani nejde nudit nebo nebýt v úžasu./ *Pokračuje v pozorování Zoe jak dělá dřepy. Je v tom tak zabraný, až zapomněl na to že ta věž by měla především sloužit jako posilovací nástroj, ne jako židle.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 4:51 pm
*Pobaveně se ho zeptá, jestli ještě pořád může a po jeho odpovědi se na něj usměje a pak se vydá pro činku, kterou si položí na ramena a začne dělat dřepy. Když zaregistruje v jednom ze zrcadel, jak se Matthew přesunul přímo za ní, jemně se pousměje, ale nijak na to nereaguje. Prostě dál pokračuje v dělání dřepů a snaží se ho moc nevnímat. Když na ní ale kouká pár minut, nevydrží to a trochu se zasměje.* Nebyl by lepší gauč na tu činnost, kterou teď provádíš? *Popíchne ho pobaveně a pokračuje ve dřepech.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 5:02 pm
*Její poznámka ho doslova probere z transu.* Jakou činnost máš teď na mysli, Zoe? *Nenápadně se otáže a pokračuje ve cvičení rukou které střídá s nohami.* /Ještě chvíli budu cvičit na týhle věži a pak si zas protáhnu něco jinýho./ *Popřemýšlí nad svým cvičebním plánem, a udělá to přesně tak jak si řekl. Zhruba pět minut pokračuje na tomhle stroji a potom se zvedne a dojde vedle Zoe.* /Už mám možná přece jenom dost, neměl bych se tak nepřerušovaně namáhat bez přestávky když jsem dlouho netrénoval. Neříkala Zoe že mě chce vidět hrát na ukulele? Mohli by jsme jít ke mně do komnaty, tak se jí zeptám./ *A tak i učiní, otáže se Zoe jestli s ním nepůjde do komnaty.* Hele Zoe, já už mám asi pro dnešek dost. Nechceš jít semnou do komnaty, ať nejsem sám a třeba ti zahraju i na to ukulele? Dneska žádný papíry nemám, víš.
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 5:13 pm
*Pobaveně se ho se smíchem zeptá, jestli by nebyl lepší gauč pro tu činnost, kterou teď provádí a po jeho nenápadné otázce se znovu zasměje.* Koukal jsi, jak kdybys objevil další div světa. *Popíchne ho a pokračuje v dřepování. Po pár minutách činku odloží a začne dělat sedy lehy. Přestane, když se vedle ní objeví Matthew a po jeho otázce se usměje.* Jo, to zní skvěle. *Usměje se nadšeně a ten fakt, že by z toho mohla mít problém, kdyby jí někdo viděl a nahlásil Sawyerovi ignoruje. Zvedne se ze země a vezme si flašku s vodou.* Následuju tě. *Usměje se na něj. Sama by do jeho komnaty netrefila.*
Matthew Leonard Castel

Sat Jan 04, 2020 5:14 pm
Taky že objevil. *Mrkne na ni s šibalským úsměvem.* Dobře, tak jdeme. *Doběhne si pro mikinu, kterou si hodí přes rameno a společně se Zoe v zádech se vydá přes chodby a schodiště do své komnaty.*
AndyHoff
AndyHoff

Sat Jan 04, 2020 5:22 pm
*Pobaveně se pousměje a potřese nad ním pobaveně hlavou. Pak už si vezme svoje pití a vydá se za Mattheuem do jeho komnaty.*
Admin
Admin
Admin
https://chanceselection-rpg.forumotion.eu

Posilovna paláce Empty Re: Posilovna paláce

Sat Apr 04, 2020 11:21 am
Pátý ročník
AndyHoff
AndyHoff

Posilovna paláce Empty Wells J. Schreave

Sun Apr 05, 2020 12:16 pm
*Sice tráví čas nejčastěji někde sám s knížkou v ruce nebo u piana, ale občas také navštíví tělocvičnu, díky které má vysportovanou postavu typickou pro jeho rodinu. Na sobě má obyčejný sportovní kraťasy a bílý triko a v ruce nese flašku s vodou. Jakmile dojde do tělocvičny, krátce se po všech strojích rozhlédne a po krátké rozcvičce si vleze na běžecký pás, kde začne běhat a postupně zvyšovat tempo. Běh ho vždycky bavil. Čím rychlejší, tím lepší.*
-LF-
-LF-

Posilovna paláce Empty Kathika Canton

Sun Apr 05, 2020 12:24 pm
*Dneska má volno v práci, což pro ni znamená, že celý den stráví v posilovně, kde na sobě bude pracovat. Snaží se si udržet co nejlepší kondičku, aby si udržela místo, které pomáhá její rodině. Teda ta peněžní odměna jí pomáhá. A být strážce v paláci není zrovna jednoduché, ale zase na druhou stranu zde má větší plat, než kdyby byla v některé provincii. Chybí jí rodina, každý den, ale dělá to pro ně. Na sobě má černé legíny a šedí tílko. Vlasy má v drdolu, hodně utaženém, aby se jí nedostaly do obličeje. Nese si s sebou i láhev s pitím. Už vejde dovnitř, rozhlédne se po místnosti. Uvidí někoho, jak běhá na stroji, ale nevěnuje tomu moc pozornosti. Je to veřejná tělocvična, může to být jiný strážce a ji to popravdě ani nezajímá, kdo přesně to je. Dojde k dalšímu běžeckému pásu, který považuje za skvělou rozcvičku a začne běhat.*
AndyHoff
AndyHoff

Posilovna paláce Empty Wells J. Schreave

Sun Apr 05, 2020 1:15 pm
*Dojde do tělocvičny, kde se po krátké rozcvičce vydá k běhacímu pásu. Běh má rád, takže postupně zvyšuje pořád tempo do doby, než spíše sprintuje. Po nějaké chvíli trochu tempo sníží a akorát vedle něj začne běhat nějaká holka.* Dobrý den. *Pozdraví jí, protože má slušné vychování a pak z pásu sleze a vezme si boxovací rukavice. Kromě běhu má rád i box. A pak také plavání, ale bazén tady není, ten má v plánu po tělocvičně. Teď už se ale soustředí jenom na boxovací pytel před ním a každou ránu.*
Sponsored content

Posilovna paláce Empty Re: Posilovna paláce

Povolení tohoto fóra: