Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Kino v podzemí paláce
Thu Dec 12, 2019 2:52 pm
V podzemí paláce se nachází i kino. V průběhu selekce do něj mohou i účastnice po svolení korunního prince.
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 10:42 am
*nudí se a tak se rozhodne prozkumat i další části paláce. Doslechla se že v podzemí paláce je kino. V kině nebyla už tak dávno. Sešla schody a vydala se chodbou do kino sálu. */ Doufám že tu mají nějaký zajímavý kinematografický počin, jinak jsem tu cestu vážila zbytečně. Mají tu popcorn?/ * Vejde do sálu, a chvíli se jen rozhlíží*
- -LF-
Sawyer Sebastian Schreave
Tue Dec 24, 2019 10:46 am
*Do paláce se dostal teprve včera, potom co sem dojel se svou mámou předal ji do péče doktorům a pak utekl jako zbabělec do své komnaty. Strašně si vyčítá, co se stalo a neví, jestli mu to někdo nebude dávat za vinu.*/Jsem fakt totální blbec../*Rozhodne se opustit svou komnatu a v obyčejných černých džínách a modré mikině se vydá do kina.*/Tam snad nikdo nebude../*Proběhne mu hlavou. Nemá moc náladu na společnosti. Jak zjistí, v kině sám není. Uvidí tu nějakou dívku a zvědavě si ji prohlíží.*Ahoj.*Pozdraví po chvilce, aby na sebe upozornil.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 10:56 am
*lekne se, nečekala že tu bude někdo další. Otočí se aby se na neznámého podívala tak prudce že se jí roztočí sukně jejích rudých šatů.*/ Bože můj to je princ Sawyer?! Jen klid nádech, výdech./ Ammm...ahoj? / Ammm ahoj? Vážně. Je to těžší než jsem čekala/* skloní hlavu* ... Vaše výsosti.
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 11:00 am
*V kině není sám, ale společně s další dívkou. Chvilku si ji prohlíží a pak ji pozdraví, aby jí dal najevo, že je tu také. Donutí se na ni pousmát, aby nepůsobil tak strašidelně. I když pravděpodobně nevypadá nejlépe. Moc se nevyspal a tak má pod očima černé kruhy.*Nemusíš mi říkat Výsosti.. Jsem prostě Sawyer.*Řekne a přejde k ní blíže.*Ještě nikdy jsem tě ti neviděl.. Odkud jsi a jak se jmenuješ?*Zeptá se jí zvědavě.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 11:37 am
*stále trochu překvapená* dobře Sawyere. Moc mě těší.* Usměje se* já jsem Amélie Rosewood* přejde k němu blíž a podá mu ruku* jsem z Francie. Jsem tu se svou rodinou. Můj otec je diplomat. Beru to jako dovolenou.
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 12:57 pm
*Řekne, ať mu říká normálně jménem. Nerad slyší, že mu někdo říká Výsosti. Navíc lidé v jeho věku.*Potěšení je na mé straně.*Řekne s úsměvem a potřese si s í rukou.*Aha.*Přikývne na znamení, že chápe.*A jak se ti v Illey líbí?*Zeptá se jí.*Přišla ses sem asi podívat na film co?*Uchechtne se.*/Co by se taky dalo něco jiného dělat v kině../
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 1:06 pm
*potrase si s ním rukou. Usměje se* je to tu moc hezké alespoň co jsem zatím viděla./cestou z letiště a palác/ ano přišla ale sem trochu bezradná s výběrem filmu. Máš už nějaký vybraný?
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 1:14 pm
*Zeptá se, jak se jí líbí v Illey, aby jejich hovor jen tak neváznul a nebylo tu trapné ticho.*Jsi tu jen pár dní, asi jsi nestihla ještě pořádně prozkoumat ani palác, natož město, co?*Zeptá se.*Kdyby ses někdy rozhodla zajít do města, řekni, dám ti pár tipů, kam zajít, stojí to za to.*Mrkne na ni. Pak pokrčí rameny.*Já se chtěl podívat na IT.. je to takový horor.*Pokrčí rameny.*Ale můžem spolu vybrat něco jiného. Je tu toho hodně.*Vezme ovladač, aby zaplnul plátno a najede na výběr filmů, které je vážně dobrý Přitom se tázavě podívá na Amélii, jestli ji některý z nich nezaujal.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 1:59 pm
*usmívá se* ne nestihla ale už tu mám dva známé* zasměje se* hmmmm dobře řeknu....nebo když budeš chtít můžeš vyrazit se mnou.... No horrory moc nemusím.
Spíš jsem přemýšlela nad něčím romantickým nebo akčním.* Kouká na výběr filmů ale nemůže se rozhodnout*/ jsem s ním sama v kině před selekcí... ideální/
Spíš jsem přemýšlela nad něčím romantickým nebo akčním.* Kouká na výběr filmů ale nemůže se rozhodnout*/ jsem s ním sama v kině před selekcí... ideální/
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 2:06 pm
*Přikývne.*/Hosté tu nejsou ještě tak dlouho, aby stihli prozkoumat celý Angeles a teprve se pokochat. Pravděpodobně má problém se i zorientovat v palác.. pro nové lidi je to tu jako bludiště*Když budu mít čas, moc rád.*Přikývne. Bohužel je s tím s časem špatně. Má hodně povinností.*Hmm.. já zase nejsme moc na nic romantickýho.*Pokrčí rameny.*Můj oblíbený film z těch akčních jsou Avengers.*Najede na ten film a zase se podívá na Amélii, jestli s tím souhlasí nebo má jet dále.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 2:21 pm
* na oko se začervená* dobře budu doufat a těšit se.*/ Ano / když nejste na romantiku nevadí Avengers zbožňuju. Měla jsem tu čest se setkat i s některými představiteli./ Když není na romantiku co si počne v selekci?/
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 2:31 pm
*Pousměje se, když vidí, jak se začervená. On není na holky, které se červenají a jsou nějak stydlivé. A navíc je mu to jedno. Pka navrhne, ať se podívají na Avengers.*Klidně mi tykej.*Pobídne ji.*Vážně?*Nadzvedne obočí.*S kým?*Zeptá se.*Je tu i popcorn a pití..*Řekne. Popcorn se tu dělá přímo ve stroji, pití je v miniledničce. Otevře ji, aby viděla, co je tam a sám si vezme coca colu.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 8:43 pm
/ že by získání větších sympatií přes Avengers?/*usměje se* s Chrisem Evansem, Scarlett Johansson a Tomem Hollandem. Byli pozváni na jeden banket ve Versailles před pár lety. * Zasněně se usměje*/ alespoň doufám že to tak působí/ Dám si jen jemně perlivou vodu, a byl by budoucí král Illei tak laskav a udělal mi popcorn?* Laškovně se usměje a jde si pro vodu*
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 8:47 pm
*Zeptá se, koho z herců Avengers měla šanci potkat a po její odpovědi se usměje.*/Jo, Scarlett Johanson../*Vzpomene si na Black Widow. Zeptá se, co si dá k pití a pak vytáhne vodu a když si pro ni přijde, podá jí ji. Sám si vezme coca colu, pro něj je tenhle nápoj do kina nepostradatelný.*Pro krásnou dívku cokoliv.*Mrkne na ni. Neznamená to pro něj nic, ale občas rád rozdá nějakou tu poklonu. Holkám to udělá radost a jej to nic nestojí.*Jaký si přeješ? Slavý, sýrový, máslová nebo snad sladký?
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 8:54 pm
*řekne mu se kterými herci z Avengers se setkala. A dojde si pro vodu.* / Pro hezkou dívku cokoli? Hmmmm/ * vezme si od něj vodu, přičemž se dotkne jeho ruky na mnohem déle než by měla* který bys tipnul že mám nejradši? * Stojí teď nebezpečně blízko* / no je tu trochu horko.../
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 9:01 pm
*Podá jí vodu a neunikne mu, že ruku na té jeho nechala déle, než je obvyklé a musí se pro sebe usmát. Pak se zeptá, který z popcornů by chtěla. Dívá se jí do očí.*/Hmm.. S touhle je celkem zábava./Nejsem v hádání dobrý.. Ale tipoval bych tě na klasiku, slaný.*Pokrčí rameny a vyčkává, jestli měl pravdu a nebo ne.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 9:23 pm
*roztáhne krásně tvarované rty do úsměvu* vlastně jsi se trefil přesně....a pokud náhodou nemají slaný tak si dám sladký. Ale to jsou jen výjimky.*stále stojí dost blízko*/ čas se zase trochu stáhnout/ *projde kolem něj směrem k hledišti přičemž se o něj otře. Zastaví se u prostřední strany a pak opatrně postupuje uličkou mezi sedadly doprostřed. Kde si sedne*
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 9:47 pm
*Poznamená, že na hádání není dobrý a překvapí ho, když se trefí, když řekne, že slaný. Usměje se.*Upřímně se divím, že jsem se trefil.* Poznamená. Ona se o něj otře a když se otočí zády, pobaveně se usměje.*/Určitě nebude takové neviňátko, jak se jeví../*Udělá dva slané popcorny a vydá se za ní. Jeden kelímek jí podá a pustí film. Na plátně začne hrát film Avengers 1.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 9:58 pm
*poté co s ním flirtuje si jde vybrat nejlepší místo pro sledování filmu. Počká až jí Sawyer přinese popcorn a spustí film. Ochutná popcorn.*/ Hmmm není vůbec špatný/* v klidu se dívá na film a sem tam si dá popcorn. Po očku sleduje Sawyera, a uvažuje co dál*
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 10:02 pm
*Pomyslí si, že s ní vůbec není nuda a nejspíš ani nebude. Udělá jim oběma popcorn a potom si sedne na místo vedle ní a spustí film. Chvilku se na něj dívá.*Jednička je podle mě nejlepší.. Mám rád Lokiho.*Tahle postava se mu fakt líbí.*Jaký je tvůj nejoblíbenější film ze všech?*Zeptá se jí po chvilce a do pusy si dá popcorn.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 10:19 pm
*podívá se na něj* hmmm jednička Lokihe vážně dobrá. Líbí se mi ale i to že s každým dalším filmem je ten svět propracovanější a vše zapadá. * usměje se* Loki je geniální postava...člověk si nikdy není jistý na čí straně je a co udělá v příští scéně./ Tak trochu jako já...ale jen trochu/
Ale nejradši mám Iron-mana. Je na něm krásně vidět že když něco chceš musíš toho dosáhnout svou vůlí a silou.
*Trochu se k němu nakloní, stále opřená o sedačku*
Ale nejradši mám Iron-mana. Je na něm krásně vidět že když něco chceš musíš toho dosáhnout svou vůlí a silou.
*Trochu se k němu nakloní, stále opřená o sedačku*
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 10:28 pm
*Po chvíli sledování filmu poznamená, že tohle je jeho nejoblíbenější film Avengers*Jo, to se mi na tom taky líbí.*Přikývne.*To je taky pravda. A jak většinou umírá a zase se z toho nějak dostane..*Usměje se.* Taky jsem na straně Iron mana. *Řekne. Vidí, jak se k němu naklonila blíž a sám se nakloní blíže k ní. Přitom se jí dívá možná trochu vyzývavě do očí.*
- rose_marry_an
Amélie Rosewood
Tue Dec 24, 2019 10:38 pm
*při zmínce Lokiho nafingovaných smrtí se usměje * přesně je prostě geniální / to je tak snadné svést prince?/ * Pomyslí si když se k ní Sawyer taky nakloní ...i s tím vyzývavým pohledem. Nakloní se ještě o něco blíž, a vezme si popcorn z jeho kelímku. Schválně pomalu si ho vloží do úst. A sladce se usměje./ Ještě kousek/
- -LF-
Tue Dec 24, 2019 10:43 pm
*Souhlasně přikývne. Přesně to má na Lokim rád. Nikdo neví, co zase chytá a kdy se zase objeví živý, i když před dvěma filmy měl zemřít. Stejně jak ona tak se k ní nakloní on. S vyzývavým pohledem. Rád si takhle nevině hraje, když s tím ta holka souhlasí, což je přesně případ Amélie. Uchechtne se, když si vezme popcorn od něj.*Ten byl můj.. *Poznamená.*Taky něco chci..*Řekne, skloní se ještě více k ní a políbí jí.*Nebojíš se provokovat, to mám na holkách rád.*Řekne, když se odtáhne a mrkne na ni.*
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: