Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pracovna krále

+4
AndyHoff
annie.16
-LF-
Admin
8 posters
Goto down
AndyHoff
AndyHoff

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Jasper H. Schreave

Mon Dec 30, 2019 10:16 pm

Žádný, dokud se ti neudělá líp. Přijede sem a zůstane tady. Je chlap, neměl by utíkat. Ještě k tomu, když je král. Zachoval se jako zbabělec. Zvlášť, když ti říká, jak tě miluje a následně zmizí, když je ti nejhůř. *Vyjede trochu kvůli jejich tátovi, který je kdo ví kde. Pak ze své mámy dostanou, co jí řekli doktoři a navrhne, že to může financovat královská rodina.* Já mam samý dobrý nápady. *Pokrčí pak rameny, než mu jedno rameno uvězní Lia svou těžkou hlavou. Sebere jí flašku whiskey a pak si všimne slz na jejích tvářích. Vyprostí svoje rameno a jednou rukou jí obejme kolem jejích ramen.* Bude v pořádku, neboj. Uzdraví se. *Šeptne jí do ucha a pak se po všech rozhlédne.* Nechcete si jít lehnout všichni? /Už vypadáme všichni jak mrtvoly./
AndyHoff
AndyHoff

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Brikssi M. Schreave

Mon Dec 30, 2019 10:27 pm
Je sice král, ale nemůžeš ho nutit sem jezdit kvůli mě. *Zavrtí hlavou a koukne na Jaspera a mile se pousměje.* Takhle o tátovi nemluv. /Trápil se se mnou už dost./ *Proběhne jí hlavou, ale neřekne to nahlas, protože ví, že by s tím její děti nesouhlasili a pak jim řekne, co se dozvěděla od doktorů.* Budu zdravá, neboj. Vážim si toho, že si děláš starosti, ale nesmíš to přehánět. Já jsem v pořádku. *Koukne na něj starostlivě.* Jestli by to byl nějaký velký problém, nemusí se to financovat. Pořád je naděje, že to nezruší, nebo vymyslí něco jiného. Koukne se na své děti a po Jasperově otázce přikývne.* Jestli se dostanete do komnaty. *Přejede je trochu pobaveným pohledem. Je rozhodnutá tady počkat, než všichni odejdou do svých komnat a pak Sawyerovi pomoct s tou prací.*
-LF-
-LF-

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Sawyer Sebastian Schreave

Mon Dec 30, 2019 10:34 pm
*Přikyvuje.*Nemůžu uvěřit sám, že tohle říkám, ale souhlasím s Jasperem.*Řekne mámě. I podle něj se táta zachoval jako zbabělec.*/Jeho žena ho potřebuje a on si odejde../Můžem a budem. Vrátí se, musí. Má i své povinnosti.*Řekne tvrdohlavě. Stejně i kdyby s tím jeho máma nesouhlasila sebevíc, nechá ho sem přivést. Pak se je naštavný kvůli tomu, že doktoři možná nebudou pokračovat v tom výzkumu, který by mohl mámu zachránit.*/Nechám to financoat./*Je k tomu pevně rozhodnutý.*Jo, měli bychom, vypadáme strašně.*Řekne a promne si obličej.*/Zbytek papírů dodělám zítra, kolik jich je pět? To je v pohodě./*Přejde k mámě.*Ty jsi jdeš taky lehnout a to bez diskuzí.*Pousměje se na ní a pomůže jí vstát. Podpírá ji.*Doprovodím tě ke komnatě.*Řekne nesmlouvavě a podívá se na dva své sourozence.*Zvládnete to sami?
annie.16
annie.16

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Re: Pracovna krále

Tue Dec 31, 2019 11:39 am
Mají pravdu. Měl tu zůstat. Je to král a otec, on je zodpovědný za svou zemi a rodinu.*řekne naštvaně. Kralovat se mu sice do teď dařilo, ale roli otce moc nikdy nezvládal. To, že doktoři chtějí výzkum zastavit ji odrazí. Napije se Whisky a pak opilostí tvrdě narazí do Jasperova ramena. Když ji bratr vezme flašku jen nesouhlasně zabručí. Už nemá na nic sílu.*/Proč jsem sem do háje lezla?/*máminy slova ji zní pořád v hlavě. Furt dokola a dokola. Když ji po tváři steče první slza, ignoruje ji, ale tu druhou už otře. Když ucítí jak ji Jasper jednou rukou obejme a slyší co ji říká, nevěří vlastním uším. Je to poprvé po hodně dlouhé době, kdy je na ni milý.*/To bude z opilosti. Neuvědomuje si, co dělá/*pomyslí si. Když se začne mluvit o spánku, cítí jak je strašně unavená. Postel by teď přivítala ze všeho nejvíc, ale vstávat se jí ani při nejmenším nechce. Nic méně nemá na výběr a tak vrávoravě stane. Když stojí na nohách musí se pevně chytit křesla, aby nespadla. Koukne na mámu a ze všech sil se snaží zadržet vodopád slz.*
AndyHoff
AndyHoff

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Jasper H. Schreave

Tue Dec 31, 2019 2:49 pm
*Pousměje se na Sawyera a pak koukne na mámu.* Říkám jenom, co je pravda. *Pokrčí rameny.* /Fakt se shodneme jenom na tom, že máme tátu debila?/ *Koukne po svých sourozencích a pak mu Lia nabourá do ramene a on jí sebere flašku. Všimne si, jak jí stékají slzy po tvářích, takže jí obejme jednou rukou okolo ramen a snaží se jí utišit tím, že jí zašeptá do ucha, že jejich máma bude v pořádku a že se uzdraví. Zeptá se ostatních okolo, jestli už nechtějí jít spát a pak sleduje, jak se Lia vrávoravě zvedla.* V pohodě? *Koukne na ní, když se zachytí křesla a pak se podívá na Sawyera a uchechtne se.* Kde že mam komnatu? *Není si jistý, že tam teď trefí. Namáhavě a vrávoravě se postaví a pak koukne na Merliu.* Jdem hledat komnatu! *Zavelí a pak ukáže přitom na dveře. Bohužel pro něj se rozmáchne tak moc, že to nevypočítá a spadne na zem přímo na nos.* Víte co? Já spim tady. *Zamumlá do podlahy.*
AndyHoff
AndyHoff

Tue Dec 31, 2019 3:08 pm
*Dívá se po svých dětech a pak si povzdychne.* Já vím, že váš otec není dokonalý. Ale má právo na to odjet. Stejně jsme chtěli odjet spolu. Tak si prostě udělal sám dovolenou. *Pokrčí rameny. Ona to svému manželovi nezazlívá. Pochopila by ho, kdyby se k ní už nevrátil. Pak Jasper navrhne, aby už šli spát a ona je zvědavá, jak se její přiopilé děti dostanou do svých komnat. Je rozhodnutá tady počkat, než odejdou a pak dodělat práci, kterou Sawyer dneska nestihl, aby toho neměl tolik. Jenže Sawyer si vezme do hlavy svoje. S jeho pomocí se postaví a pak zavrtí hlavou.* Sawyere, pomož spíš jim. Já to zvládnu sama. Navíc .. stejně nemůžu usnout, když jsem tam sama. *Koukne na něj a pousměje se. Pak Jasper spadne na zem a ona se starostlivě zamračí.* Jsi v pořádku, zlato? *Zeptá se ho a koukne na svého nejstaršího syna.* Vidíš? Pomož jim. Já jsem v pořádku. Vážně. *Pousměje se na něj.*
-LF-
-LF-

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Sawyer Sebastian Schreave

Tue Dec 31, 2019 3:21 pm
Jo, jenže to je jiný. Teď nevíme, kde vůbec je.*Namítne na mamčina slova o tom, že si táta prostě udělal dovolenou. Nechápe, jak to mohl jejich mámě udělat.*Přesně tak.*Přikývna. Se svou sestrou souhlasí. Dívá se na Jaspera, který objímá Merliah, které se začali kutálet slzy po tvářích a povzdechne si. Souhlasí s tím, že by měli jít spát.*/Odvedu je a ještě se sem vrátím./*Chce ještě zajistit, aby ten výzkum doktoři neodpískali. Pomůže mamce vstát a zeptá se, jestli to ti dva zvládnou sami. Jak se zdá minimálně Jasper ne. Promne si frustrovaně obličej.*/To si ze mě dělá srandu./*Pomyslí si, když spadne na zem.*Měl by ses s tím pitím krotit.. To my všichni.*Povzdechne si a pak se podívá na mámu a prohlédne si ji.*Ale pomalu..*Pomůže vstát Jasperovi, trochu ho podpírá a otevře dveře na chodbu. Počká, než pomalu vyjde jak máma tak Merliah.*Půjdeme pomalu spolu.*Vydá se tedy pomalu cestou ke komnatě svého bratra.*
annie.16
annie.16

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Merliah A. M. Schreave

Tue Dec 31, 2019 4:34 pm
He to od něho sobecký.*souhlasí se svými bratry v názoru na otce. Nechtěně bouchne do,Jaspera a opře se o něj. Slzy ji začnou stekat po tvářích a překvapí ji když je k ní Jasper mily. Opravdu by teď přivítala postel a tak se nejistě zvedne a musí se opřít o područku křesla aby neupadla. Když se pak koukne na mámu silou zadržuje pláč*/Kdy se tohle dostalo až sem? Proč jsme všichni opilí, máma ani neví jak dlouho tu ještě bude a otec je někde v háji?/*pomyslí si.* Jdeme hledat otce.*jazyk se jí motá.*/Co? Naposledy co piju/*nechápe co vlastně řekla. Jo, šla by ho hned hledat, jen kdyby byla při smyslech. Pak jsi ale všimne Jaspera jak leží na zemi* Gravitace funguje co?*zeptá se ho* V pohodě?*Sawyerova slova ignoruje. Má pravdu ale nechce se jí to říkat. Už to za dnešek řekla tolikrát, že to snad ani není potřeba zase opakovat. Pak počká než máma vyjde ven a ona se táhne hned za ni. Pomohla by jí, ale sotva se drží na nohou. V alkoholu rozhodně nebude stejná jako její bratři.*/Saw toho neměl o moc víc a je v pohodě. Kdežto já si třikrát loknu a je neschopná. Bůhví kolik a co měl Jasper./ Tak já jdu k sobě.*její komnata je na opačnou stranu a tak se vydá za mámou. Nic neříká a sotva jde. Když už se jejich cesty rozdělí rozloučí se s ní a jakmile dojde k sobě, plácne sebou do postele a usne*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Keenan Aaron Matias Schreave

Sun Feb 02, 2020 3:43 pm
*Potom, co se stalo na posledni akci se musel vzchopit a vcera se vrtil do sve funkce krale zeme. Nechce, aby byla jeho dcera vystavovana nebezpeci tim, ze by mela vladnout ona. Mel by jeste odpocovat, ale potom, co se stalo to proste nedokaze. Nejvic jej vsak dostal ten fakt, ze jeho dtuhorozeny poomek a mladsi syn se paktoval s Rebely, kteri se snazi zmicit jejich rodinu. V noci skoro nespi a jen uvazuje nad tim, jak tohle mohl udelat jeho vlastni syn.* /Pro kotunu je ochony udelat vazne cokoliv. Kruci.../ Sedi po dlouhe dobe ve svem kresle v kancelari, lokty se opira o mohutny dreveny stul a braou si neustale klepe o prsty a jen kouka pred sebe. Uz tak nemohl spat, kvuli jeho zranenim a ted od patecni noci premysli jen nad jednou jedinou veci. Jasper jej hodne zklamal a ani ten jeden neden, kdy to vypadalo, ze se vse srovna nevydrzel. Promne si oblicej a procisne si jednou rukou vlasy.* /Zradil nas... zradil mne. Zradil celou nasi rodinu./ *Vi, ze jeho syn odesel dobrovolne s rebely a ke vsem se priznal a o to vic uvazuje nad jednou zasadni veci.* /Toleoval jsem mu to, jak se choval na verejnosti, ze pil, vodil si sem zensky.. Fajn... ale tohle jen tak neskousnu./ Zatracene.
AndyHoff
AndyHoff

Sun Feb 02, 2020 4:08 pm
*Ví, že Keenan prakticky nespí. Ona sama je na tom podobně. Snaží se aspoň brečet, když u toho on není, aby mu nepřidělávala další starosti. To, co udělal Jasper jí hodně ranilo. Ale i přesto je to její syn a ona ho nikdy nepřestane milovat. Vždycky za ním bude stát a bez ohledu na to, co udělá, zemřela by pro něj, stejně jako pro ostatní členy své rodiny. Dělá si starosti i o Sawyera, který je v kómatu a zatím to nevypadá, že by se plánoval probudit. Tráví u něj čas na ošetřovně každý den a doufá, že jednou otevře oči.* /To můžeme být šťastná rodina jenom jeden den?/ *Honí se jí hlavou, když míří do pracovny, kde se má nacházet její manžel. Na jednu stranu chápe, že se vrátil se svým povinnostem a na druhou by ho nejradši odtáhla zpátky do komnaty, aby odpočíval. Chce mu s prací aspoň co nejvíce pomoct. Vejde do jeho pracovny a vidí ho, jak si mne obličej. Hned jí vstoupí do očí slzy, když ho takhle vidí. Přejde k jeho židli a obejme ho zezadu. Nic neříká, jenom ho objímá a snaží se ho aspoň trochu utěšit a zároveň rozmrkat slzy ve svých očích.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Sun Feb 02, 2020 4:30 pm
*To, co jejich nejmlasdi syn dell posledniho pul roku jej neskutecne zklamalo. Nespi kvulu tomu vubec dobre a vi, ze Brikssi to taky vnima. Nespi taky kvuli Sawyerw, protoze o nej ma strach. Je v komatu a on uz ted plne chape, jak se museli citit jejich deti, kdyz je tak museli vider. Je ro strasny pocit. Za Sawyerem se chce jit podivat po paci. Hlavou mu, ale eustale bezi Jasper a to, jak se vuci rodine zachoval.* /Co je spatne? S Brikssi jsme mu davali a davame vse, co jen chteji. Stejne tak Merlii a Edelynne. Pro vsechny bych dychal a on nam to vse oplaci tim, ze jde proti nam s nasimi neprateli?/ *Sedi na sve zidli a kouka jen nechpave pred sebe. Neskutecne jej to mrzi a nemuze ro brat jinak, nez zradu jejich rodiny. Uz od patku premysli nad jednou veci, ale Brikssi zatim nerekl nic, protoze ji nechce rozrusovat jeste vic.* Aspon jeden z nas by mell byt relativne v klidu./ *Promne si oblicej a tise zakleje. To, ze nekdo vsel do jeho pracovny vezme na vedomi az tehdy, kdyz ej obejne sosba ze zadu, Uz podle vne vi, ze je to Brikssi. Zvedne ruku a pohladi jemne jednu jeji ruku.* Byla jsi za Swyerem? Jak je na tom? Prosim, rekni, ze neses aspon jednu dobrou zpravu. *Opre si hlavu do jejiho ramene a nosem nasaje jeji vuni.*Jsem rad, ze jsi tady, lasko. Potrevuji s tebou o necem mluvit. Tedy sis s tebou potrebuji neco probrat. *Rekne a natoci lavu tak, aby mel rty u jeji tvare, lterou jemne polibi.* Bez tveho souhlasu, neudela nic. Za tvymi ady bych to neudelal. *Rekne ji a potom se odsune a Brikssi si jemne stahne na svuj klin.* Nemohl bych o udelat bez tveho nazoru. *Rekne tise a da jeden pramen vlasu za jeji ucho.*
AndyHoff
AndyHoff

Sun Feb 02, 2020 5:00 pm
*Akorát se vrací z ošetřovny, kde strávila poslední dvě hodiny se Sawyerem a doufala, že otevře oči a ona se dozví, že je v pořádku a že mu nic není. Doktor jí nakonec řekl, že je i možnost, že se Sawyer nikdy nebude moct postavit na svoje nohy. Nesnáší rebely za to, že to jejímu synovi udělali a nechápe, jak s nimi mohl Jasper spolupracoval. Dojde do pracovny Keenana, kde mu chce aspoň nějak pomoct s prací. Nechce, aby se tolik přepínal. Správně by teď měl ležet v posteli a odpočívat. Vejde dovnitř a když ho uvidí, oči se jí zalijí slzami. Dojde k jeho židli a obejme ho, aby ho aspoň trochu utišila. Když jí poprosí o aspoň jednu dobrou zprávu, potichu si povzdychne a z oka jí steče jedna neposedná slza na tvář.* Pořád nic. A pořád není ani jistý, jestli bude moct vůbec chodit. *Řekne mu potichu a pak se mu koukne do očí a nadzvedne obočí. Nechápe, o co jde.* O co jde? *Zeptá se ho potichu a donutí se aspoň o kousek nadzvednout koutky rtů, když jí políbí na tvář. Nechá ho, aby si jí posadil na klín, ale pak trochu potřese hlavou.* Nechci ti ublížit. *Namítne. Klidně bude stát, nevadí jí to.* Co chceš udělat? *Zeptá se ho nakonec potichu a trochu se bojí toho, co přijde.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Sun Feb 02, 2020 5:43 pm
*Mel by byt v klidu, ale neni, neustale premysli nad stavem sveho nejstarsiho syna a neskutecne se boji, ze vse dopadne spantne a jejich syn se uz nikdy nepostavi na nohy. Nevi, jak to bude a to jej stresuje. Nevi, co ma delat s tim, ze jeho nejmlasi syn se zacoval jak se zacoval a prakticky pomahal Rebelum s utoky a vsim. Merliu ma rad, ale nikdy by ji nevystavil nebezpeci tim, ze by ji dal korunu a Edelynne? Tak je nastesti jeste mala, ale taky ma o ni strach potom, co se dozvedel, ze jedna z tech rebelu se k ni dostala tak snadno.* /Mohlo se ji, cokoliv stat, proboha../ *Kdyz citi, ze je u nej jeho zena, pohladi jemne jeji ruku. Vi, ze i ona e trapi a jeho neskutecne stve, ze tomu tak je a oa neni v klud. Boji se i o ni, ze se ji pritizi a to by uz neunesl vubec. Zepta se ji na zpravy ohledneSawyera a doufa, ze se aspon neco malinko zlepsilo, ale po slovech Brikssi jen polkne a nasledne vydechne.* Musime verit, milacku. Sawyer je silny. Zvladne to a my vsichni zde pro nej budeme a bude se moci na nas spolehnout. *Rekne ji a mysli to vazne. Bude tady pro nej at se stane, cokoliv. Potom jemne polibi svou zenu na tvar a rekne ji, ze odpatku premysli nad jednou veci a potrebuje znat eji nazor, protoze za jejimi zady, by si nedovolil, cokoliv podniknout a posadi si ji na klin a zakrouti hlavou.* Potrebuju te mit nablizku a neublizis mi. *Ujisti ji a potom ji jen potichu rekne, ze s ni potrebuje neco probrat.* Od patku a vlastne od ctvrtka, co se to stalo nepremyslim nad nicim jinym, nez nad tim at je Sawyer v poradku a nad chovanim naseho druhorozeneho, Jaspera. *Zaxne.* Brikssi ja vim, ze je ro nas syn, ale zklamal nasi rodinu a ja nevim jestli mu tohle nekdy dokazu odpustit. *ydechne.* Jestli mu dokazu odpustit to, ze umyslne a ze sobeckych duvodu pomahal jim, aby zabili Sawyera a oni by se potom zbavili i nas. *Rekne a potom chvili mlci.* Tvoje slovo je pro mne dulezite mlacku. *Rekne a potom se nadechne.* Ja posledni dny uvazuji nad tim, ze Jasperovi odeberu jeho status prince. *Rekne nakonec* Prisel by o itul prince, ale byl by porad soucasti nasi rodiny. Uvazoval jsem, ze bych mu dal titul Vebody jen by tam bez Jeho Kralovske Vysosti. Byl by proste jen Vevoda Jasper. Poukd by se rozhodl prijmout tuhle variantu, znamenalo by to ovsem, ze prijde o finance a jeho potomek by nemel narok na to vyuzvat titulu princ, nebo princezna a nemelo by narok ani na financni prostredky rodiny. *Skousne si spodni ret a lpilme ma Brikssi.* Pokud s tim nebudes souhlasit, neudelam to, ale jeho potomci by nemely narok na to uzovat titul princ, princezna a nebudou se ucastnit povinnosti kralovske rodiny a stejne tak na tom bude i Jasper. Nebude vykonavat povinnosti spadajici na kralovskou rodinu.
AndyHoff
AndyHoff

Sun Feb 02, 2020 6:39 pm
*Řekne Keenanovi, že ohledně Sawyera žádné dobré zprávy nenese a po tváři jí steče jedna slza. Rychle jí setře a pak přikývne.* Já vím, ale prostě... co když mu ta mina opravdu poškodila nenávratně nohy? Jak mám sledovat, že se naše dítě už nikdy nebude moct postavit na vlastní nohy? *Zeptá se ho a pár dalších slz steče na její tváře. Když si jí pak posadí na klín, namítne, že mu nechce nijak ublížit. Po jeho ujištění nakonec zůstane sedět a zeptá se ho, o čem s ní chce mluvit. Už teď má z jeho tónu pocit, že se jí to nebude líbit. A její domněnka se tak trochu potvrdí, když slyší, že jde o Jaspera. Nic neříká. Prostě jenom čeká a poslouchá, co všechno jí Keenan říká a u toho má sklopený pohled ke svým rukám.* Keenane... *Vydechne, když její manžel domluví.* Já chápu, proč nad tím uvažuješ. Mě taky ranilo, když jsem se o tom dozvěděla. *Zvedne k němu pohled a podívá se mu svýma uslzenýma očima do těch jeho.* Ale taky je důležitý, že on už s nimi nespolupracuje. Vždyť jsi slyšel to stejné jak já. Spolupracoval s nimi v minulosti. Ale od doby, co poznal Charity .... změnil se. Toho sis přece musel sám všimnout, ne? *Zeptá se ho.* Ona ho změnila a já nepochybuju o tom, že jí miluje. Už to není ten Jasper, který se opíjel a tahal si sem jednu holku za druhou. *Je si jistá tím, že se jejich syn doopravdy změnil.* Dej mu ještě jednu šanci. Prosím. Titul mu můžeš sebrat technicky vzato kdykoli. Jestli se ještě někdy něco podobného stane.... tak.... *Nedokáže tu větu dokončit a po chvilce se o to i přestane pokoušet.* Dej mu prosím šanci dokázat, že se změnil. Každý z nás udělal chyby. Někteří větší než jiní. *Nedokáže jen ta zlomit hůl nad svým dítětem. Nedokázala by to, ať už by šlo o jakékoli z jejich dětí.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Sun Feb 02, 2020 7:37 pm
*Vydechne, kdyz mu jeho zena potvrdi, ze nic noveho se nevi. Je vsak priprave na vsechno a taky si jeho syn mze byt jiszy jeho podporou at s stane cokoliv. Pohlasi svou zenu po tvari.* Bude v poradku lasko. Postavi se zse na nohy a hlavni preci je, ze zije. *Snazi se Brikssi povzbudit.* Zvladne to a my vsichni to zvlasneme s nim. *Potom vydechne.* Prisahm, ze rebeove nam za to vsechno zaplati. I kdybych se za nimi mel sam vydat, zaplati za to, co Sawyerovi zpusobili. *Rekne a potom si posai Brikssi na klin a ujisti ji, e mu neublizi, protoze ji potrebuje, co nejblize u sebe a potom setre jeji slzy a zacne mluvit o tom, nad cim posledni dny a noci premysli a rekne ji svuj navrh a potom kouka na brikssi a posloucha jeji slova.* Milacku, ja vim, ze je nas syn, ale sel proti svemu bratroci a chtel jej zabit s pomoci nasich nepratel. Pomahal jim se k nam dostat. *Zakrouti lehce hlavou.* On sam chtel nechat zabit bratra, aby se doszal kekorune a mysli si, ze rebelove by nechali nas dva jen tak byt? Zabili by nas mrknutim oka. *Potom se nadechne a vydechne.* Ano Brikssi, byl s rebely, ale byl s nimi a to to mem nechat tak? Jak se na nas ted budou lide divat? Nezapomen ze na tech zavideh bylo dost lidi milacku a pochybuju, ze se to nedostane mezi lid a co potom? Vis jak se na me budou divat, kdyz Jasperovi jen tak odpustim to, ze se kamaradil s rebely? Ja vim, ze je ro pro tebe strasne a nemysli si i pro mne, ale nemuzu to nechat jen tak. *Vydechne.* Mel by nest nasledek za to, co udelal nemyslis? *Pohlasi jemnne jeji tvar.* Ja ho peci nevyhanim z domova. Bude i nadale clenem nasi rodiny, jen nebude mit pravidelny prijem jelikoz nebude nositelem titulu princ, bude Vebodou, pokud to ptijme a nebude plnit povinnosti tak jak tomu bylo doposud. nebude se to po nem vyzadovat. Jeho potomci nebudou vyuzivat titulu princ rincezna, ale mohou byt po jJaspererovi Vevoda, nebo veodkyne, ale bez naroku na majetek. *Promne si oblicej.* Ja to nemuzu nechat jen tak. Jak bychom potom vpadali v ocich jlidu? To nejde. *Potom koukne Brikssi do oci.* Nebo mas snad jiny navrh, jak tohle vyresit? *Zepta se ji beznadeji v hlase.*
AndyHoff
AndyHoff

Sun Feb 02, 2020 9:19 pm
*Vůbec neví, jak to zvládne, pokud se Sawyer probudí a jeho nohy nebudou v pořádku. Neumí si to ani představit.* Jo, to je hlavní. *Souhlasí potichu s Keenanem s přikývnutím.* Ty se nikam sám vydávat nebudeš, protože o tebe odmítám přijít. *Rozhodne hned nesmlouvavým hlasem a pak si od něj nechá setřít slzy a poslouchá jeho slova. Nepřerušuje ho a nechá ho to doříct až do konce.* Ale změnil se. Vážně ho chceš trestat za něco, co udělal v minulosti? Jak by bylo tobě, kdyby tě chtěl někdo potrestat za něco, co jsi udělal v minulosti a co se snažíš napravit? *Zeptá se ho a pak poslouchá jeho otázky.* A nemyslíš, že by to lid mohl vzít tak, že jsi prostě jen milosrdným otcem? *Namítne a pak se na něj podívá, když jí pohladí po tváři a její oči jsou plné slz. Pomalu zavrtí hlavou a snaží se slzy rozmrkat, aby na něj mohla zaostřit.* Ale to, že s nimi spolupracoval v minulosti je něco jiného, než kdyby jsme přišli na to, že s nimi spolupracuje teď, nemyslíš? Nechceš si s ním promluvit a zjistit, jak to doopravdy bylo? Třeba je tu něco, co ještě nevíme. Třeba .... já nevím. *Prohrábne si vlasy a pak si setře slzy z tváří.* Prosím, nedělej to. *Poprosí ho.* Veřejnosti to bude připadat, jako bysme se vzdali jednoho dítěte a to já nezvládnu. Sawyer je v kómatu, Lia se ještě pořád nevzpamatovala z Cassiuse a Edelynne ani nechápe, co se okolo ní poslední dobou děje. Mám pocit, že v nějakém ohledu ztrácím každé z našich dětí. Nechci přijít o Jaspera úplně. *Zlomí se jí na konci hlas a když se jí zeptá, jestli má sama nějaký návrh, podívá se na něj.* Nejdřív si s ním chci promluvit. A měl bys i ty. A pak... třeba by sám Jasper mohl přijít s nějakým návrhem. Nebo by mohl vydat nějaké veřejné prohlášení nebo tak něco, aby uklidnil lid. *Řekne, co jí napadá.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Sun Feb 02, 2020 9:48 pm
9Oprabu se boji, jak to bude se Sawyerem, az se probudi z komatu. Muze zusta ochrnuty, ale taky nemusi. Bude hlavne zalezet na vuli Sawyera, ale veri, ze jeho syn je sylna osobnost a nevzda se dokud nebude zse stat nohama na pevne zemi. On za nim bude stat vzdy. Kdyz sedi Brikssi na jeho kline rekne ji nad cim posledni dny Rekne ji vse a jak by to resil a potom si poslechne slova sve zeny. Nici ho jo takhle videt, ale on sam by Jasperovo jednani nenechal jen tak. Chytne jemne jeji uslzenou tvar do jeho dlani.* Ja nevim jak o lide budou vnimat. Nektere treba sztatime, protoze si budou myslet, ze je nefer, ze z toho co jeste pred nedavnem delal je nefer. Myslis si, ze ja chci znicit svou vlastni rodinu? *Vydechne.* Nechci, ale myslim si, ze nejake nasledky ba za to, jak se k nasi rodine obratil zady na nejaky cas melo byt nejakym zpusobem potrestano, ale pokud s tim nesouhlasis neudelam nic, protoze posledni vec, kterou bych chtel by bya ta si te od sebe odehnat a zttratit te. To nechci. *Zaspta, a ikdyz se rozbreci nahne se tak, aby slibal jejeji slzy. Potom se odtahne a pokyve hlavou.* Jak chces. Promluvime si tedy s nim a uvidime, jak to nakonec dopadne. *Vydechne.* To ze by to nemelo byt bez trestu je jen muj nazor, ale respektuji i tva slova. *Rekne apodiva se sve zene do tvare.* Nechtel jsem, aby jsi byla jeste vic rozrusena ja jen nevim, co delat a vim, ze Lia ma problemy sama se sebou a nejvic mne stve, ze toho, co se talo na osledni akci byla pritomna hlavne Edelynne, tera z toho nema rozum a ta rebelka s ni takhle manipolovala. /Dal bych si ted cigaretu../
AndyHoff
AndyHoff

Sun Feb 02, 2020 10:33 pm
*Poslechne si Keenanova slova o tom, co se mu honí hlavou posledních pár dnů. Moc se jí nelíbí to, co navrhuje. Nechá ho, aby chytil její tvář do dlaní a dívá se mu do očí, i když ho přes slzy vidí trochu rozmazaně. Snaží se zastavit další slzy, které se z jejích očí řinou, ale moc se jí to nedaří. Když slyší, že nic neudělá, vděčně se na něj pousměje a pohladí ho po tváři.* Děkuju. *Zašeptá a nechá si od něj slíbat slzy. Navrhne mu, že by si mohli s Jasperem promluvit a pak by mohlo pomoci nějaké veřejné prohlášení. Vysvětlí mu, že má pocit, že poslední dobou v nějakém ohledu ztrácí každé dítě a nechce úplně ztratit Jaspera.* To je v pořádku. Děkuju, že jsi mi o tom řekl. *Pousměje se na něj a pak sklopí pohled.* Jak poznáme, jestli jich tu není víc? Co když je palác plný rebelů? Edelynne její chůva chybí a já nevím jak jí vysvětlit, že to byla rebelka. *Zavrtí zoufale hlavou a pak si hlavu opře o Keenanovo rameno.* Proč se musí všechno hroutit? *Zeptá se potichu zoufalým hlasem, i když od něj vlastně ani žádnou odpověď nečeká. Na tohle nezná odpověď nejspíš nikdo.*

-LF-
-LF-

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Sawyer S. Schreave

Wed Mar 11, 2020 2:06 pm
*Přechází po své pracovně se sklenkou whiskey v ruce. Bez ní to asi nedá. Na sobě má černý oblek a červenou kravatu. Ještě přemýšlí o tom, co plánuje a jestli to trochu nepřehání.*/Ne.. tohle je správné./*Ví o tom s Mionelem a Liou a má o svou mladší sestru strach a Mionel je jeho nejlepší kamarád od dětství. Nechce, aby jí nějak ublížil. Nezaslouží si to. Už tak si toho zažila Lia dost. Nechal pro něho poslat jednoho strážného, který ho sem má přivést. Musí mu říct, co si o tom myslí. Když se to dozvěděl na Ošetřovně, utekl rovnou do tělocvičny, kde se musel unavit mlácením do boxovacího pytle, aby za ním nešel rovnou. Sedne si na své křeslo a napije se pití. Čeká, až přijde Mionel.*/Můj nejlepší kamarád a má sestra../
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Mionel Corin Woodwork

Wed Mar 11, 2020 2:28 pm
*Zrovna se chystal jit vyvencit Anubis a Zaeho,, kdyz jej odcayzil jeden ze strazcu se slovy, ze si jej nechal jeho nejlepsi kamarad zavolat do sve pracovny. Anumis a Taeho tedy zase zavrel ve svem pokoji a se strazcem v patach se vydal do pracovny krale.* /Hm? co se deje? Proc si me nechal zavolat a posila ro me.... / *Zarazi se a polkne. /No....snad se na osetrovnu potom dostanu po svych... v nejlepsim pripade.. / Kdyz strazce zaklepe a vejde a potom je vyzvan on sam, aby vesel, polkne nasucho a vejde. Nema skopeny pohled, ani oblicej k zemi. diva se primo na sveho nejlepsiho ... nejspis brzy byvaleho nejlepsiho kamarada.* Cau? *Pozdravi jej asnazi se znit tak, ze nevi, o co jde i kdyz to moc dobre vi.* /Kvuli ni se necham klidne i zmrzacit./
-LF-
-LF-

Wed Mar 11, 2020 2:44 pm
*Sedí ve svém křesle za stolem a pije whiskey. Čeká na Mionela, pro kterého nechal poslat. Když přijde strážce, pozve dovnitř i Mionela a strážci řekne, aby jim nechal soukromí.*Ahoj.*Pozdraví ho.*Takže ty a Lia.*Neptá se jej, říká to jen tak.*Možná mi to mohlo dojít dřív, co? Pohledy u večeře, ples na kterém jste byli spolu..*Odmlčí se.*Posaď se.*Kývne ke křeslu, které je naproti tomu jeho.*Chceš něco k pití? Možná to budeš potřebovat..*Nabídne mu, než začne.*Takže.. kdy to začalo?*Zeptá se jej na první otázku z mnoha, které mu dneska položí.*Proč jsi mi to neřekl? Měl jsi. Je to moje sestra.*Zamračí se zase.*Jak to s ní myslíš? Jen z legrace? Nebo snad vážně?*Nechce, aby Lii ublížil.*A odpovídej upřímně prosím..
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Mionel Corin Woodwork

Wed Mar 11, 2020 3:03 pm
*Ma nasobe bilou mikinu a obycejny rny kalhoty, protoze jde jen vyvencit ty dva blazny, ale jeho lany se zmeni, jakmile jej odchytne strazce a rekne mu, ze si jej jeho nejlepsi kamarad nechava zavolat do pracovny jeho taty. Psy tedy zase zavre ve svem pokoji a nasledne se vya se strazcem do pracovny krale. Trva mu, nez mu vlastne dojde, proc si jej nechal jeho nejlepsi kamarad nejspis zavolat, ale je ochotnej senst vsechno a to i to, pokud jej vykaze z Angeles je za to, ze si dovolil se zakoukat do Mer. Je pripravenej na vsechno, kdyz jej strazce pusti dovnitr adve se za nim zavrou. Uprene hledi na Sawyera a nehodla se zbabele koukat do zeme. Pozdravi ho a nasledne se koukne na kreslo napriti nemu a zavrti hlavou.* Nvim, co tady budeme predstirat. Dej mi do huby rovnou. *Rekne a sleduje jej a kazdy jeho pohyb a poslechne si jeho otazky.* Zacal jsem vnimat, ze je neco jinak pred dvema lety na vyrocni kaci Illey. *Rekne.* Pravdu jsem ji rekl na oslave narozenin Edelyne. *Potom se odmlci a usklibne se.* Myslel jsem, ze me za ty roky znas a je ti zcela jasny, ze ja bych byl tim poslednim , kdo by ji chtel ublizit. *Pokrci nos* Prosim? Delas si ted srandu, ze jo? Nikdy... NIKDY... bych si z ni nedelal dobrej den uz z toho duvodu, ze vim , co ma za sebou. Nejsem bezcitnej hajzl, jak si o me evidentne myslis. *Rekne.* Nikdy bych neekl, ze zrovna ty, bys mohl pochybvovat o tom jestli chci Lii jen ublizit. *Nadzvedne oboci.* Nechciyt nekym, kdo by jeste vice dopomahal k tomu, aby uvadala jako ruze, kterou nikdo nezaleva a nestara se o ni. Cchi pro ni bejt novu nadeji a ukazat ji, ze laska dokaze byt krasna i bez lzi. Ze dovede byt uprimna a cista. Cchi byt tim, kdo ji bude oporou v tezkych cvilic, kdo ji ususi slzy a rekne ji, ze to spolu zvladneme. *Stale kouka na Aawyera.* Muzes mi zakazat e k ni priblizovat Sawyere, ale nemuzes mi zakazat ji milovat.
-LF-
-LF-

Wed Mar 11, 2020 3:20 pm
*Když přijde Mionel, řekne mu, ať se posadí a po tom, co od něj slyší, ať mu dá do huby rovnou nadzvedne obočí.*Jako tohle jsem v plánu neměl. *Řekne a pak ho zavalí otázkami, které ho nejvíce zajímají. A to kdy ji začal vnímat jinak, proč mu to neřekl a jestli si s ní jen hraje a nebo to myslí vážně. Přitom ho pozorně pozoruje, aby mu neunikla žádná změna v jeho obličeji, která by mohla naznačit, že některá svá slova nemyslí upřímně.*Dva roky..*Zopakuje si pro sebe.*Nemyslím si, že jsi bezcitnej hajzl. Ale je to moje sestra a už jí bylo dost ublíženo. Mám o ni strach.*Vysvětlí mu. Potřese hlavou a poslouchá jeho slova. Už jen to jak mluví je dost jasný signál, že to s ní myslí vážně a to jej docela uklidní. Když domluví vydechne.*To jsem neměl ani v plánu.*Odmlčí se.*Hele, rovnou ti říkám, že jestli jí skutečně někdy ublížíš, zapomenu na to, že jsem kámoši a pošlu tě v první linii někam bojovat, jasný?*Jeho sestře nikdo ubližovat nebude.*Spíše se bojím, aby proti tomu neměli něco rodiče, víš? Co vím, Lia by s nikým zasnoubená být neměla, naštěstí. Ale jak vím o tom, co říkal otec na Charity a Jaspera, prvně by nemuseli být nadšení. Pak se přenesli, ale i tak.. Na ně si dávejte pozor.. Nicméně, pokud spolu máte být, chci vědět, že bude Lia zabezpečená a v pořádku. Proto ti chci nabídnout, až se stanu králem , post rádce. S tím jsem počítal už před tímhle.*Ví, že se na něj dá spolehnout a takové lidi u sebe chce.*Ale Lia je princezna a ty máš druhou kastu, chtělo by to asi i šlechtický titul, možná by ot pomohlo i rodičům a ostatním. Takže bych ti rád jeden zařídil. Titul vévody, konkrétně. Ty i Lia pak na tom budete ještě lépe a zabezpečení, ať by se stalo cokoliv.
AndyHoff
AndyHoff

Mon Mar 30, 2020 11:20 pm
*Sice jí není nejlíp, ale i tak se vydá do pracovny. Už to není pracovna jejího muže a tak trochu i její, ale jejich syna Sawyera. Ví, že je toho na něj hodně a chce mu s prací pomoct. Už jí nebaví pořád ležet v posteli, stejně jí díky tomu lépe není, takže chce ten čas využít takhle. Na sobě má velkou černou mikinu a modré džíny. Své zrzavé vlasy má ve volném drdolu, aby jí nepadaly do očí. Jakmile vejde do pracovny dojde ke stolu, ale než stihne začít s jakýmikoliv papíry, zrak jí padne na portréty minulých královských párů. Visí tu i portrét jí a Keenana a vedle je připraveně místo pro portrét Sawyera a Thylane. Skenuje tvář svého manžela, která na obrazu vypadá nabitá energií a optimismem. Mrzí a bolí jí, když si uvědomí, kolik starostí mu za ty roky přibylo a kolik jich bylo jenom kvůli ní. Díky tomu si připadá hrozně provinile.*
-LF-
-LF-

Mon Mar 30, 2020 11:28 pm
*Ještě sedí nad papírama. Na stole má kafe, které jej momentálně udržuje při životě. Na sobě má kalhoty od saka a bílou košili. Kravatu má povolenou a vlasy mu už taky trčí do všech světových stran kvůli tomu, kolikrát se je za den stihl prohrábnout ze zoufalství. Ale ví, že už jen poslední papír a bude moci do komnaty, za Thylane, která pravděpodobně už spí, takže si ji k sobě aspoň bude moci přitulit a po boku své lásky usnout. Podívá se na hodiny.*/Páni.. dneska se to slušně protáhlo./*Pomyslí si a nahlas si povzdychne. Protože jsou jeho oči po celém dni unavené, musí už mít brýle, aby mohl vidět na text, na který se snaží soustředit, i když to, na co skutečně myslí je jen pohodlná postel a vůně Thylane. Když se otevřou dveře, zvedne k nim pohled. Uvidí mámu, jejíchž stav se pořád zhoršuje a to mu dělá starosti.*Ahoj mami.*Pousměje se na ni.*Měla bys odpočívat.. děje se něco?*Zeptá se jí a pak zabloudí pohledem k obrazu, na který se dívá.*Byli jste dobří. Jako král a královna. S Thylane asi nemáme šanci být takoví, jako vy dva.
Sponsored content

Pracovna krále - Stránka 3 Empty Re: Pracovna krále

Povolení tohoto fóra: