Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zahrady paláce

+18
K. princ
DlhyPribeh.sk
Davina "Dee" Claire
Vertasia
Terka
Takuari Zimemo
Klarisa
Lexi
Crystal & Juliet
Taylorovidní zrzka
rose_marry_an
LittlePrincess
annie.16
13Lucky
† PsYcHoPaTiC †
AndyHoff
-LF-
Admin
22 posters
Goto down
Admin
Admin
Admin
https://chanceselection-rpg.forumotion.eu

Zahrady paláce Empty Zahrady paláce

Thu Dec 12, 2019 3:08 pm
V paláci se nachází také zahrady plné květů, soch, fontán, ale i tajných zákoutí a romantických odpočívadel. Na každém rohu se pravidelně nachází stráže.

Zahrady paláce Aff796124a0d8c6a4038bb57f37409ec

Naposledy upravil Admin dne Fri Apr 03, 2020 2:20 pm, celkově upraveno 2 krát
-LF-
-LF-

Zahrady paláce Empty Charity Ash Horn

Thu Dec 26, 2019 6:27 pm
*Pořád nemůže uvěřit tomu, co se stalo včera. Musí na to myslet celý den.*/Bylo to tak úžasný.../*Usmívá se. Na sobě má modré šaty. Vlasy má rozpuštěné a v uších má své oblíbené náušnice s perlami. V zahradách je už několik hodin. Seděla na jedné z laviček a četla si. Teď se dívá na hvězdy, které jsou dneska nádherně jasné. Ráda se na ně dívá, je to jedním z jejích koníčků. Přemýšlí o tom, jak se její život obrátil k lepšímu. A jak je moc vděčná za to, že Jasper cítí k ní to co ona k němu.*
AndyHoff
AndyHoff

Zahrady paláce Empty Jonas Z. Horn

Thu Dec 26, 2019 6:40 pm
*Před chvíli byl v hudebním salonu, kde tráví opravdu hodně svého volného času. Jeho otec by s tím nikdy nesouhlasil, proto se hudbě věnuje jenom, když má nějakou poradu, aby na to nepřišel. Bohužel, každá porada jednou skončí a dneska se zázrak nestal, takže musel své oblíbené nástroje opustit. Do komnaty se mu ještě nechtělo, a tak se vydal do zahrad. Chvíli se jen tak procházel, než si všiml své sestry, která tu pozoruje hvězdy. Slyšel o tom, že byla na trzích s Jasperem a vůbec se mu to nelíbí. A ví, že se to nelíbí ani Tobiasovi.* /Holt jí tu přednášku dám sám./ *Proběhne mu hlavou a dojde k ní.* Nějaká moc zasněná. *Uchechtne se, když si sedá vedle ní. Pak se na ní koukne a trochu si povzdychne.* Charity, víš co děláš, doufám.
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 6:45 pm
*Knihu odložila na lavičku vedle sebe a začala se věnovat svému dalšímu koníčku - pozorování hvězd. Dívá se na ně se zasněným výrazem. Trhne sebou, když uslyší něčí hlas. Byla tak zasněná, že ho prvně ani nepoznala.*Chceš mi způsobit infarkt?*Zeptá se svého bratra.*Ehm.. pozoruju hvězdy?*Řekne a dělá, že neví o čem mluv, aby se vyhnula odpovědi na tuhle otázku. Nakonec si povzdechne.*Vím to Jonasi.. Vím jaký Jasper je, ale miluju ho.. A on řekl, že mě.*Pokrčí rameny.*Lidi se mohou změnit, proč by ne on?*Zeptá se.*
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 6:55 pm
*Pobaveně se usměje, když se ho jeho sestra zeptá, jestli jí chce způsobit infarkt.* /Třeba by tě to přivedlo k rozumu./ *Proběhne mu hlavou a pak pobaveně přikývne.* A vidíš v nich někoho konkrétního? *Nadzvedne obočí a pak jí sleduje a po jejích slovech sklopí pohled.* /Kdyby se změnil někdo jako on, byl by to zázrak./ Já jenom nechci, aby ti ublížil. Nechci tě vidět zlomenou. Ten hajzl už zlomil srdce tolika holkám.. *Vysvětlí, proč se o ní tak moc bojí.* Ty si zasloužíš být šťastná. /A já pochybuju, že s ním budeš. Máš na daleko lepšího./ *Dokončí v hlavě.*
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 7:02 pm
*Lekne se svého bratra, protože díky tomu jak byla zasněná prvně jeho hlas nerozeznala. Vidí, jak se pobaveně usmívá a protočí nad ním očima.*Ne nic.*Pokrčí rameny. Když se jí zeptá, jestli ví, co dělá, prvně dělá, že neví o čem je řeč. Pak to vzdá.*Hajzl mu neříkej.*Zamumlá.*J-já to všechno vím. Vím co udělal.. Ale věřím, že se změnil.*Pokrčí rameny.*Možná se pletu a on mi ublíží, ale možná ne a kdybych se sním nevídala, přišla bych o tu šanci být s ním a skutečně být šťastná.. Protože teď budu šťastná jedině s ním..*Odmlčí se.*Navíc i kdybych se s ním chtěla přestat vídat.. Táta to ví. Viděl nás na trzích, byli jsem tam spolu../A vidí v tom něco, na čem může vydělat./
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 7:10 pm
*Pobaveně se usměje, když vidí, jak se ho lekla a pak se jí zeptá, jestli v těch hvězdách vidí něco konkrétního.* /Jasně./ *Protočí očima, když se začne zastávat toho hajzla, který si říká princ.* /Nazývam věci pravými jmény./ Co tě tak přesvědčilo, že se změnil? *Zeptá se jí a pak si povzdychne.* Charity, ty můžeš být šťastná i s někým jiným. S někým lepším, kdo ti nezlomí srdce. *Koukne na ní starostlivě a pak ztuhne, protože neví, jak má reagovat.* /To je v prdeli./ Vím, že jste tam spolu byli. Za chvíli to bude vědět celá země. Co kdybych to tátovi nějak vysvětlil? *Navrhne, ale moc dobře ví, že když už o tom ví jejich otec, nic s tím nesvede.*
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 7:19 pm
*Pokrčí rameny.*Miluju ho. Chová se ke mě hezky. Řekl mi, že mě miluje. Dal mi dárky. Zajímá se o mě.*Řekne mu.*Teď ne.*Zavrtí hlavou.*Teď budu šťastná s ním.*Zase se zamračí.Nemůžeš vědět, že mi zlomí srdce.*Namítne zase.*Proč si myslíš, že se v mém životě nemůže stát i něco dobrýho?*Zeptá se ho trochu naštvaně. Pak řekne, že to ví i jejich táta.*Vysvětlit tátovi jo?*Zeptá se značně pobaveně.*Není nic co bys mu musel vysvětlovat. Není hloupej../Nebo jako jo, ale ne tak hloupej, aby Jonasovu uvěřil, že se nic neděje.*Navíc jsem s ním o tom už mluvila. Po trzích si se mnou chtěl promluvit.*Dodá.*A teďka na mě tlačí, abych si Jaspera co nejvíce získala a snažila se ho udržet. Kdybych ho poslala do háje, což se mi nechce, táta by to zjistil a nadšený by nebyl.
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 7:28 pm
/Na jak dlouho se o tebe zajímá ale, co? Než si vrzne a najde si lepší./ *Proběhne mu hlavou. Nechce vidět svojí sestru zlomenou.* Protože nevidíš nikoho jinýho. Musíš otevřít oči, Charity. Já na tebe pak nechci koukat, jak budeš mít zlomený srdce. *Řekne jí starostlivě.* Právě, že věřím, že se ti v životě může stát i něco dobrýho. Jenom pochybuju, že to dobrý je zrovna on. *Řekne jí popravdě.* Jo, to je pravda. *Uzná nakonec.* A kdybys mu řekla, že do háje poslal on tebe? *Zeptá se jí.* Vždyť ví, jakej je. Pochopil by to, ne? *Nedokáže uvěřit tomu, že jeho sestra opravdu věří, že se Jasper změnil a zamiloval jen tak ze dne na den.*
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 7:38 pm
Mám otevřený oči.*Namítne.*Miluju Jaspera. Nemůžu ovládat svoje city Jonasi. Tohle není něco, co se dá vypnout a zapnout když potřebuješ./Neví jak se cítím, protože nikdy nebyl zamilovaný./Třeba mi ho nezlomí..*Namítne.*Nemůžeš to s jistotou vědět nikdy. Možná ano, možná ne, ale to nezjistím, když to nezkusím../Věřím Jasperovi, neudělá to../A já právě věřím, že to dobrý je on.*Pokrčí rameny. Pak se baví i o jejich otci.*Víš, že to může zjistit. Tady se nic neudrží. *Odmlčí se.* A dal mi dost jasně najevo, ať si koukám Jaspera udržet..*Povzdechne si.*/Jasně, že to neví../*Ona ví, co jí hrozí, když to nedokáže. To je dalším důvodem, proč dát Jasperovi šanci. Nemůže vycouvat.*
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 7:52 pm
*Zhluboka se nadechne, aby neřekl nic, co by mohlo Charity ublížit. Nechce nakonec být on tím, kdo jí zlomí srdce. I když by to klidně vzal na sebe, kdyby to znamenalo, že jí Jasper neublíží víc.* Dobře, dobře. Nechci se hádat. Dám mu šanci. Ale i tak ho budu sledovat a jestli ti i jenom trochu ublíží, vyřídim si to s nim. *Pokrčí rameny, ale stejně nad svou sestrou potřese hlavou.* Stejně nechápu, kdy se takhle změnil. *Řekne nahlas svou pohybu a pak sklopí pohled.* Proč musíme mít my za otce zrovna jeho? *Povzdychne si a pak koukne na svojí sestru.* Vždycky budu stát za tebou. To víš, že jo?
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 8:00 pm
*Pousměje se.*Děkuju.*Poděkuje mu. Je ráda, že dá Jasperovi šanci. Miluje ho a věří mu, že jí neublíží. Pak pokrčí rameny a začnou se bavit o jejich otci.*To kdybych věděla..*Utrousí.*Ví, že Jonas neví, o co přesně tady jde a i proto nechápe, proč dala Jasperovi šanci a věří mu, ale nebude to tu s ním probírat. Přikývne.*Jo a děkuju.*Má Jonase i Tobiase ráda. Jsou to ti nejlepší bratrové jaké si mohla přát, toho si je vědoma.*A já jsem tu pro tebe, abys věděl.*Ujistí ho. Pak nakloní hlavu na stranu.*A co vůbec ty? Ty nikoho nemáš? Nebo ses do nikoho aspoň nezakoukal?
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 8:34 pm
Neděkuj. *Usměje se na ní a pak si povzdychne ohledně jejich otce, než jí připomene, že bude vždycky stát za ní.* To je samozřejmost. *Odmávne to rukou, protože tohle opravdu není něco, za co by měla děkovat.* Jo, vím. Díky. *Usměje se na ní a pak se potichu uchechtne a sklopí pohled.* Ne, já nic. Stejně to dopadne tak, že mi otec nějaký sňatek domluví, aby to pro něj vyšlo co nejlépe. Takže je asi zbytečný se do tý doby zamilovávat, kdybych s tou holkou nemohl být. *Pokrčí letmo rameny.*
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 8:38 pm
*Usměje se na něj vděčně.*Ne, není to samozřejmost.*Nesouhlasí s tím a pak ho ujistí, že tu pro něj bude vždycky i ona sama. Zeptá se, jak je na tom on a jestli není do někoho zamilovaný.*To je taky pravda..*Povzdechne si. Pak chvilku mlčí.*Nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že bychom se prostě.. Tátovi postavili? Všichni tři. I mamka by se k nám určitě přidala, takže čtyři..*Zeptá se asi celkem na hloupost. Táta sedí dost vysoko, aby mohl za královými zády určitě nějak zatahat za nitky a z nich by se stali třeba osmí nebo tak. Ale člověk může snít.*
AndyHoff
AndyHoff

Thu Dec 26, 2019 8:48 pm
U mě to samozřejmost je. *Opáčí a pak jí řekne, že u něj je nejspíš zbytečné se zamilovávat, když to stejně skončí tak, že mu otec sňatek domluví, aby to bylo co nejvýhodnější. Akorát by ho to potom zbytečně bolelo. Když se ho zeptá, jestli někdy přemýšlel o tom, že by se všichni jejich otce postavili, překvapeně se na ní podívá.* Přemýšlím o tom dost často. *Přizná.* Ty bys do toho šla? Nebála by ses? *Zeptá se jí. Ví, že kdyby do toho šli oba dva, šel by do toho i Tobias. Ale pochybuje o jejich mámě. Přece jen je to její manžel a neví, jestli by do toho s nima doopravdy šla.* A myslíš, že by to k něčemu bylo? *Zeptá se jí ještě.*
-LF-
-LF-

Thu Dec 26, 2019 8:58 pm
*Usměje se na něj. Pak chvilku mlčí a zeptá se ho, jestli někdy nepřemýšlel nad tím, že by se proti svému otci postavili.*J-já.. právě nevím.*Povzdechne si.*Popravdě z toho mám dost strach víš.. Znáš ho. Vždycky si najde nějakou cestu, jak se z toho všeho dostat.. Určitě by vymyslel něco, aby se nám pomstil.*Povzdychne si.*Může zařídit, abychom byli sesazeni do osmé kasty třeba.. Co ty víš, co by vymyslel.*Možná trochu přehání, ale má z jejich otce skutečně strach. Nemůže si pomoct.*Tak.. kdybychom proti němu šli všichni a on nás nesesadil třeba z té kasty níž.. Mohli bychom se odstěhovat.. Společně A věnovat se každý čemu bychom chtěli.
-LF-
-LF-

Zahrady paláce Empty Sawyer Sebastian Schreave

Wed Jan 08, 2020 6:43 pm
*Dneska pozval na rande Jennie. Jak jí slíbil, bere s sebou i Rafea. V zahradách na něj čeká už připravený piknik, deka, jídlo a i míčky, které by mohli házet svým mazlíčkům, aby je zabavili. Na sobě má černé džíny a obyčejnou šedou mikinu. Malý Rafe jde vedle něj a on jej pořád kontroluje, že je vedle něj. Ale vlče se ho drží, je jediný, koho tady zná a je na něj zvyklí. Když přejde ke komnatě Jennie, zaklepe a čeká, až mu otevře. Vlk stojí vedle něj a vrtí zvědavě ocasem, přitom se dívá na dveře. Usměje se nad tím.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Zahrady paláce Empty Jennie Hannah Park

Wed Jan 08, 2020 7:26 pm
*Dnes ma rande se Sayerem v zahradach, jak stalo v dopise, ktery ji poslal. Ma na sobe svetle modre dziny, Bile upnute tricko a na nem na pastelove ruzovou mikinu, kterou ma rozepnutou. Vlasyma rozoustene a ve vlasech ma celenku, aby ji nespadala vlasy do cela. Ceekna je stejne barvy, jako jeji mikina. Makeup ma v celku jemny a jeji rtenka je svetle ruzova, ale nemoc vyrazna. Sedi na poteli a na kline ma Kumu, kter momentalne na levou stranu jeji hlavy umisuje ruzovou masli.* Budes nejkrasnejsi. No jo. * Kai lezi na posteli a jen je sleduje, dokud ne neozve zaklepani na dvere. To vystartuje ke dverim se stekotem.* Kai! Uklidni se. * Zasmej se a vezme Kumu do naruce a jde otevrit dvere. Usmeje se na Sawyera a pokloni se mu.* Ahoj, tak my jsme pripraveni. *Pousmeje se a Koukne se na Kaie, ktery hned zacne behat kolem maleho stenete vlka a zse se koukne na Sayera.* Rafe je strasne roztomily. *Zazubi se a pohladi Kumu, nez ji da na zem, aby se sla taky na Rafea kouknout, zatim, co ona vyjde ze dveri a zavre dvere sve komnaty.* Muzeme jit? *Usmeje se.*
-LF-
-LF-

Wed Jan 08, 2020 7:37 pm
*Rafe jde vedle něj a zvědavě se rozhlíží kolem sebe. Venku z komnaty byl zatím jen párkrát, je ještě malý a rozkoukává se pomalu. Ale dneska ho už ven vzít chtěl a i on se na to těší, jde to na něm vidět, jak vrtí nadšeně ocasem. Zaklepe na dveře od komnaty Jennie a když mu otevře, usměje se na ní. Za dveřmi přitom slyšel štěkot a když začne jeden pes běhat kolem Rafeo, usměje se.*Ahoj Jennie.*Podívá se na ni a potřese hlavou.*To nemusíš.*Řekne, když se mu pokloní. Vidí, že Rafe je trochu nesví, přece jen je venku poprvé a nějákého psa taky vidí poprvé. Vezme ho proto do náruče.*Jo, to je, ale ještě trochu vystrašený. Musí si na Kaie a Kumu zvyknout, to bude za chvilku.*Usměje se. Přikývne.*Ano, můžeme.*Vydá se s ní do zahrad, kde ji zavede k připravené dece.*Prosím, posaď se.*Počká, než se posadí a pak se usadí i on sám. Je tu připravené občerstvení, které je zakryté buď ubrousky a nebo je pod sklem, aby na něj nemohl hmyz.*Chceš něco k pití?*Zeptá se. Co ví, jsou tu džusy, obyčejná voda a nebo i víno.*Mám tu něco i pro Kaie, Kumu a Rafeo.*Řekne a vytáhne pamlsky.*Doufám, že jim budou chutnat.*Ukáže jí je.*A taky tu pro ně mám míčky.*Řekne a ještě se pro tři míčky natáhen a polží je před ně. Pak se podívá na Jennie.*Jak ses měla? A co palác, líbí se ti tu?*Začne se jí vyptávat.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Wed Jan 08, 2020 8:15 pm
*Pousmeje se na Kumu, kdyz ji da maslicku tam kde ma byt a poto okrikne Kaie, kdyz se rozteka na svere, kdyz na ne nekdo zaklepe. Jde otevrit a s usmevem pozdravi Sawyera a ukloni se mu a potom se koukne na male vlve, ke kteremu se hned hlasi nadseny Kai. Sleduje, jak si stene Sawyer vezme do naruce a Kai tak zacne pobihat kolem nej.* Kai.. *Potom se uchechtne a da na zem i Kumu.* Jsem si zcela jista, ze si zvykne. Az zjisti, ze Kai i Kuma jsou neskodni a chteji si s nim jen hrat, zvykne si na ne. * Potom i se psy a Sawyerem jdou do zahrad, kde uz na ne ceka piknik a ona se jen usmeje.* Je to tady opravdu hezke.*Rekne, kdyz se posadi do tureckeho sedu a podiva se kolem, aby zjistila, kde se nachazi momentalne jeji dva mazlicci a potom koukne na Sawyera,* Vino... no je mi sedmnact.... takze.. asi ten caj? *Kai a Kuma pribehnou hned jakmile Sawyer zmini pamlky.* Jo na to slysi v jakemkoliv jazyce. *Zasmeje se a potom se podiva na micky a dva vezme a da je pred Kaie a Kumu, kteri si je vezmou a odbehnou s nimi nekam bokem. Potom koukne na sawyera.* Mela jsem se dobre, tady snad ani nejde se mit jinak. *Rekne.* Palac je krasny, jak rikala mamka. *Potom si opre lokty o kolena a bradu si da do dlani.* Jak jsina to ty? Jak to zatim vse zvladas? Neblaznis z toho, ze se kazdou chvili musis vyporadavat s nekterou z nas? *Zajima se.*
-LF-
-LF-

Wed Jan 08, 2020 8:34 pm

*Řekne Jennie, že si Rafe musí teprve zvyknout na ty její dva psy a přikývne.*O tom nepochybuju.*Usměje se. Teď se ale vlče tiskne němu a dívá se přímo na Jennie. Pak spolu jdou do zahrad, kde je už všehcno připravené pro ně a i jejich mazlíčky.*Jsem rád, že se ti to tu líbí.*Usměje se potěšeně.*Já bych to na tebe nepráskl.*Ujistí ji s úsměvem, když řekne, že je jí teprve sedmnáct. Pak přikývne a nalije jí čaj, který jí i podá. Pka vytáhne pamlsky a když přiběhnou Kaie s Kumou, uchechtne se.*Ti na pamlsky slyší vážně dobře. I Rafe trochu ožije a zvedne hlavu. Zeptá se Jennie, jak se měla, aby nevázl hovor mezi nima.*Jo, to by ses divila..*Řekne jí, když dívka mu poví, že se tady snad ani nedá mít jinak, než dobře.*Jo, tvoje máma je Hannah, že?*Zeptá se.*/Trochu divný, že jsme vlastně vzdálení příbuzní./Já se měl dobře.*Řekne a pak se uchechtne.*Lhal bych, kdybych řekl, že občas z toho nejsem unavený. Ale celkem mě to i baví. Poznávat vás blíž. Všechny jste velice zajímavé dívky.*Řekne jí.*/A oživí mi to jinak celkem stereotypní život../*Proběhne mu hlavou.*Tobě nic nechybí v paláci?*Ujišťuje se. Kdyby řekla, že ano a bylo v jeho silách to změnit, udělal by to.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Wed Jan 08, 2020 9:04 pm
*Dojde spolu se Swyerem a jeich psim doprovdem do zahrad, kde na ne ceka maly piknik a nadsene mu rekne, ze se ji to libi a podom si sedne do tureckeho sedu na deku vedle nej a koukne se, kde ma sve psy a kdyz vidi, e jsou pobliz koukne se zase na Sawyera. Vi, ze Kaie a Kumu najde, protoze Kaiovi blika barevne obojek a Kume zase sviti ruzove masle. Tohle je u ni doma bezna vec, kdyz je jde vencit vecer, tak aby na ne videla.. *Potom se podiva na Sawyera a rekne mu, ze je ji sedmnact a tak si da jen caj a po jeho slovech se pousmeje.* Tak treba jindy,, pokud na sebe nekde narazime. *Mrkne na nej a vezme si caj a napije se asleduje male vlce a natahne k nemu dlan a nasledne jej podrbe za uchem a potom se pririti i Kai s Kumou, kdyz Sawyer zmini pamlsky a zasmeje se.* Jo jsou to sivce blazni, ale pro me jsou stejne duleziti, jako moje mama s tatou. *Rekne a pak sleduje, ajk si vzali sve mocy a vydali se s nimi nekam bokem, aby si s nimi mohli hrat. Odpovi Sawyerovi najeho otazky a pousmeje se.* Anno, moje mamka je Hannah, ktrea byvala princeznou prave vasi rodiny. *Potom sklopi pohled.* Takzejsme vlastne necom, jako vzdalena rodina. *Potom se jej zeta, jak zaim zvlada Selekci a kyvne hlavou.* To verim, ze te to nekdy musi uz pekne stvat, ale ber to tak, aspon se vyhnes nekterym povinnostem a zjistis spostu zajimavych veci o nas. *Uchechtne se a potom nakloni hlavu na stranu,* Mozna tocu rodice, I kdyz si s nimi kazdy vecer volam, tak mi chybi. *Uchechtne se.* Takhle je to i na turne, nemysli si, ze mi chyni jen tady. *Potom koukne na blikajici znaky jejich mazlicku.* a diky tomu, zes mi povolil mit tady ty dve moje male katastrofy mi vlastne ani nic nechybi. Az na me fanousky samozrejme.
-LF-
-LF-

Wed Jan 08, 2020 9:21 pm
*Řekne, že ji nepráskne, kdyby si dala víno a pak se usměje.*Já věřím, že na sebe někdy určitě narazíme.*Řekne s jistotou v hlase. Tahle dívka je mezi těma, které ho zaujaly nejvíce, proto ji pozval mezi prvníma. Plánuje si ji tu ještě nechat. Když podrbe Rafeo za uchem, usměje se, protože on celý ožije. Po chvilce se i začne mermomocí snažit dostat z jeho náruče a když ho pustí, rozeběhne se do zahrad, za Kaiem a Kumou.*To je hezké.*Poznamená. I jemu malé vlče přirostlo srdci a to ho má teprve týden. Pak se zeptá na její mámu.*Jo, já vím.*Přikývne. Tohle jméno bylo několikrát zmíněno. Přikývne.*/Jo, prakticky už nejsme ani příbuzní./*Pomyslí si. Nevyzná se v rodokmeni vlastná rodiny, je pro něj moc složitý.*Přesně tak to beru.*Uchechtne se. Pak se k ní nakloní blíže, jako by jí chtěl říct nějáké velké tajemství.*Hlavně se díky vám ulívám, když mám mít schůzi o rozpočtu.. Tam se vždycky všichni strašně pohádají a skoro nic se nevyřeší.*Zašeptá, sám neví proč.*Určitě někdy budou mít možnost přijet sem./Když je Elita zvou se rodiny dívek do paláce../*Osoběn si zatím stojí za názorem, že by si tu Jennie rád nechal i do té doby. Ale ještě se uvidí.*To jsem rád.*Pak když zmíní fanoušky, na tváři se mu objeví úsměv.*No vidíš a já bych zase zapomněl!*Řekne zahanbený sám sebou. Vytáhne z jednoho košíku propisku a deníček.*Říkal jsem, že po tobě budu chtít autogram.. Pořídil jsem si i deníček, vidíš?*Ukáže jí ho pyšně a zasměje se.*Budeš tak hodná?*Zeptá se pro podpis.*Jednoho fanouška tu máš.*Mrkne na ni.*
† PsYcHoPaTiC †
† PsYcHoPaTiC †

Wed Jan 08, 2020 10:48 pm
*Rekne mu, ze si Vino s nim da klidne jindy, pokud na sebe nekde narazi a po jeho slovech se ze siroka usmje.* Tak tedy predbezne domluveno. Treba to spojime i s tema pralinkama. *Uchechtne se a Potom se poohledne po dvych dvou nejvzacnejsich vecech ktere po svych rodicich ma a potom pohlasi i male vlce a s usmevem sleduje, jak se snazi dostat se ze Sawyerovy naroce a rozebehne se za Kaiem a Kumou a siroce se usmeje a potom se bavi o jeji mamce. Usmeje se.* Znam jejich pribeh nazpamet. Miluju ten pribeh, kdy si vyznali sve city a miluji tu pisnicku, na kterou spolu tancovali, kdyz si tu lasku vyznali. Tata mi ji poustel vzdy, kdyz mluvil prave o tomhle momentu. * Usmeje se.* /Taky bych to nekdy chtela presne takhle zazit az se zamiluju./ *Koukne na Sawyera a lehce zrudne a potom si odkasle a potom mu rekne, ze Ony jsou vlastne neco, jako jeho zachrana pred povinnostma a jakmile se k ni Sawyer nakloni privre oci a bedlive jej posloucha,jako by ji snad rikal nejake statni tajemstvi a nad jeho slovy se zasmeje do dlane sve ruky.* Opravdu? Tak to se ti nedivim, ze radeji pred schuzemi ohledne Schuzi o rozpoctech utikas, ale taky je to velice dulezite tema. *Pokyve hlavou.* Preci jen penize jsou pro nas obycejne lidi dulezite a to hlavne pro ty z nizzsich kast. Ti by uvitali, kdyby se jim dostalo vetsi obnos penez. *Rekne.* Hodne lidi z nizzsich kast maji vice nez jedno dite a jelikoz se chteji o vsechny postarat, musi mit teby i dve zamestnani. *Rekne a potom koukne na Sawyera.* Ptomin. sem jsem se nechtela dostat. *Rekne a potom mu odpovi na jeho otazku ohledne toho jestli ji neco nechybi a rekne, ze ji chybi rodice, ale to skoro vzdy a potom jeji fanousci. Potom, co to dorekne se na nej koukne se zvednutym obocim a koukne se, jak z kosiku vytahl denicek a zablyskne se ji v ocich a cukaji ji koutky.* Poridil jsi si kvuli jednomu memu podpisu pamatnicek? To je tak gwiyeowo. *Usmeje se a vezme si od nej jak propisku tak i denicek a napise mu tam dokonvce i venovani: Nejvernejsimu fanouskovi s korunou Jeho Výsosti Sawyerovi. Salang-eulo
NiNi. XoXo. a nas obema i u jeji prezdivky jsou mala srdocka misto tecek a potom mu s usmevem poda denicek zpet. Pousmeje se nad jeho slovy o tom, ze jednoho fanouska tady ma. *Tak to bas potom mohl dostat jeste neco, jako mensi bonus. * Nakloni se bliz k nemu a natiskne rty na jeho tvar a po chvilce se odtahne. a uchechtne se a sedne si zper.* Sleduje jemny otisk, ktery tam zustal po jeji rtence.* Snad budes s autogramem spokojeny. *Pousmeje se a vezme si svuj caj a napije se.*
-LF-
-LF-

Thu Jan 09, 2020 1:29 pm
*Usměje se.*To je vážně dobrý nápad.*Řekne jí a už jen při zmíňce o pralinkách na ně dostane chuť. Na něco si zároveň vzpomene.*Vidíš.. málem bych ještě zapomněl..*Odkryje jeden talířek, na kterém jsou právě tyto sladkosti, pralinky. Hned si jednu dá do pusy, než na ně stihne zahájit útok Jennie. Pak se baví o jejich mamce, kterou zná, ale jen z vyprávění svých rodičů, nebo převážně dědy. Pak se jí svěří o tom, jak díky dívkám ze Selekce se vyhýbá schůzím, hlavně těch o rozpočtu. Poslouchá jí a usmívá se u toho.*Jo, to máš pravdu. Je to důležité a to moc. Rozpočet pro nižší kasty je určitě dán. Tady se hlavně probírá, jestli peníze investovat třeba do stavby silnice nebo na lepší vylepšení do nemocnic a tak.*Řekne jí příklad.*/Až budu král, změním to. Nižší kasty budou mít více peněz než mají teď./*Plánuje už teď několik změn.*V pohodě. Říkáš jenom to, co je pravda.*Usměje se.*Navíc na to mám stejný názor. Nižší kasty si zaslouží více peněz, než mají teď.*S jejími názory skutečně souhlasí. Pak se jí zeptá, jestli jí něco nechybí a když zmíní rodiče, vzpomene si na Elitu, kdy většinou přichází rodiče dívek, které zbyly sem. Pka si vzpomene na ten podpis, kvůli kterému si i pořídil deníček, jak jí říkal při prvním oficiálním setkání.*Jo, pořídil.*Uchechtne se a po tom, co řekne jemu neznámé slovíčko, nadzvedne obočí.*Ehm. to znamenalo co?*Zeptá se.*Já se kvůli tobě budu učit ještě japonsky.*Řekne jí s pobaveným úsměvem. Řekne jí, že tu i minimálně jednoho fanouška má, jeho. Deníček položí vedle sebe a pak nadzvedne zase obočí. Když se k němu nakloní a dá mu pusu na tvář, usměje se.*Ještě se začnu červenat..*Zasměje se. Otevře zvědavě deníček a přečte si, co je tam napsané.*Spokojený.*Přikývne a pak vytáhne znovu pamlsky, něco dá Rafemu a něco Kaiemu a Kumovi, kteří taky hnedka přiběhnou.*Vážně na to slyší. Stačí jen otevřít sáček s těmi pamlsky a už jsou tady.
Sponsored content

Zahrady paláce Empty Re: Zahrady paláce

Povolení tohoto fóra: