Jedna z mnoha komnat paláce
+8
† PsYcHoPaTiC †
AndyHoff
annie.16
-LF-
LittlePrincess
Taylorovidní zrzka
Matthew Leonard Castel
Admin
12 posters
- -LF-
Charity A. Horn
Sun Mar 22, 2020 9:37 pm
*Před chvilkou se vykoupala a teď si v koupeně fénuje svoje černé vlasy.Její pyžamo se jí zdálo nějak nepohodlné, proto se rozhodla si přivlastnit jedno z Jasperových triček. Je příjemné být jen v něm, navíc voní přesně po něm, což bere jako největší pozitivum. Dívá se do zrcadla na své vlasy, které po fénování trčí snad do všech světových strana nahlas si povzdechne.*/Tohle bude dlouhý boj./*Proběhne jí hlavou a vezme do ruky hřeben a snaží se je zkrotit. Přitom si začne zpívat svou oblíbenou písničku, Centuries. Stydí se zpívat před jinými, i když zpívá docela dobře. A ani si neuvědomuje, že se tu za chvilku může její snoubenec objevit. Tak nějak na to pozapomene.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Sun Mar 22, 2020 10:32 pm
*Akorát se vrací z jedné porady, která se docela protáhla do komnaty. Už po cestě si sundá kravatu a sako a pár kroků před komnatou si rozepne i pár knoflíků na košili. Vejde potichu do komnaty, kdyby náhodou Charity už spala a rychle se rozhlédne po komnatě. Překvapí ho, když slyší z koupelny zpěv. Co nejtišeji dojde blíže ke koupelně a s úsměvem jí poslouchá. Během toho si potichu svlékne košili, protože už ho ten hadr po celym dnu opravdu vytáčí. Oblečení hodí na židli poblíž a pak se opře o futra dveří do koupelny a usměje se na Charity.* Nevěděl jsem, že mám za snoubenku tak skvělou zpěvačku. *Zhodnotí nahlas a pak si všimne, že má na sobě jeho tričko.* A taky zlodějku. *Poznamená pobaveně.* Sluší ti víc, jak mě. *Přejde k ní.*
- -LF-
Charity A. Horn
Sun Mar 22, 2020 10:44 pm
*Zatímco bojuje statečně s pomocí hřebenu se svými vlasy, tak si zpívá svou oblíbenou písničku. Na sobě má jen kalhotky a Jasperovo tričko, které se mu rozhodla před chvilkou ukrást. Protože voní po něm a jak zjistila je i velice pohodlné. Když na ni někdo promluví rychle se otočí a zmlkne. Pak si povzdechne.*Jednou z tebe budu mít infarkt.*Pohrozí mu s hřebenem, což může vypadat docela vtipně. Tne nakonec odloží na místo, protože svůj účel u splnil.*Nezpívám nijak dobře.*Namítne a pak se usměje.*Je pohodlný. Asi ti jich postupem času budu krást více.*Zazubí se na něj jako neviňátko. Vydá se mu naproti a sjede ho pohledem. Skousne si lehce ret protože vidí, že na sobě nemá košili a ona vidí jeho vypracovanou hruď. Pak se mu podívá zase do očí.*Jo, to je dost možný, protože tobě to nejvíce sluší, když žádný tričko a ani nic nemáš.*Stoupne si na špičky, aby si mohla ukrást polibek. Pak se odtáhne a protáhne se kolem něj do komnaty.*Ta porada se docela protáhla.*Zkonstatuje.*A prý "Já se nepřepínám."*Snaží se napodobit i jeho hlas a lehne si do postel. Pak se zase podívá na něj.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Sun Mar 22, 2020 11:02 pm
*Pobaveně se zasměje, když mu pohrozí hřebenem a pak zvedne ruce do vzduchu na znamení, že se vzdává.* Promiň, lásko. *Protočí očima po její námitce a potichu si povzdychne.* Nemám důvod ti lhát. Zpíváš nádherně. *Zopakuje jí a pak si všimne, že má na sobě jeho tričko.* Ještěže jich mam tolik. *Uchechtne se a zazubí se na ní, když vidí, jak si skousla ret a sjela ho pohledem.* Tobě to taky sluší, když na sobě nic nemáš. A taky, když jsi v rauši z endorfinu a vzdycháš moje jméno. *Mrkne na ní a opětuje jí polibek a sleduje jí, jak míří k jejich posteli.* Jo, rádcové toho měli spoustu na srdci kvůli tomu, co se stalo po Sawově korunovaci. *Povzdychne si a unaveně si prohrábne vlasy, takže mu zůstanou trčet do všech strach.* Nevěděl jsem, že to bude trvat tak dlouho. A navíc... Saw potřebuje pomoct. Jinak mu z toho brzo hrábne. /Jak jsem vůbec mohl někdy toužit po koruně? Já být Sawem, už teď bych ležel zakopanej v hrobce./ *Proběhne mu hlavou, když si sundavá kalhoty, které přihodí na židli k ostatnímu oblečení a vleze si k ní do postele, kde si jí k sobě přitulí.* Ale teď máme na sebe a na šetření se celou noc. *Usměje se na ní a políbí jí na krk, kde jí pak i jemně pokožku skousne.*
- -LF-
Charity A. Horn
Sun Mar 22, 2020 11:32 pm
*Pohrozí mu hřebenem a řekne, že kvůli němu jednou bude mít infarkt. A když se zasměje, udělá to nakonec taky.*V pořádku drahý.*Řekne pak uklidněná a následně řekne, že nezpívá hezky. Povzdechne si po jeho slovech.*No dobře.. Stejně si každý budeme myslet svoje.*Nechce se s ním dneska nijak dohadovat. Následně řekne, že jeho tričko je pohodlné a v budoucnu si jich postupně bude krást asi více.*Za chvilku nebudeš mít žádný.*Uchechtne se.*A budeš muset chodit takhle.*Kývne k jeho nahé hrudi, kterou sjede pohledem a odvětví, že mu to i takhle sluší nejvíce. Po jeho odpovědi se začervená a dříve, než on k tomu stihne něco říct, preventivně jej umlčí polibkem a pak si lehne na jejich postel. Povzdechne si.*Jo, ani se jim nedivím.*Na mysli se jí objeví obraz toho, jak rebelové drželi Jaspera.*Však já to chápu. A je hezký že bratrovi pomáháš. Teď už bys asi nechtěl být na jeho místě, co?*Trochu ho z vesela poškádlí a sleduje ho, jak si svléká kalhoty a je jen v boxerkách, což jí samozřejmě vůbec nevadí.Když si k ní lehne do postele, spokojeně se usměje a o něco více se k němu přitulí.*To máme.*Potvrdí jeho slova. Spokojeně zamručí, když jí políbí na krku a pak ono místečko i lehce skousne.*Zase od tebe budu mít všude značky.*Zašeptá. Je pak vždycky zdlouhavé je zakrývat.*Ale kašlu na to.*Řekne pak a trchu se přetočí, aby byla na něm a mohla jej políbit více vášnivěji.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 12:14 am
Jo, to máš asi pravdu. Ale opravdu zpíváš nádherně. *Stojí si za svým a když mu řekne, že za chvíli mu nezbude žádný triko, pobaveně se zasměje.* No tak... Zakázala jsi mi chodit na veřejnosti bez trička a já odmítám zůstat do konce života v komnatě jenom proto, že sis přivlastnila mojí skříň. *Zatváří se naoko uraženě, protože tohle je přeci hrozná nespravedlnost. Pak už je ale zase spokojený, když ucítí její rty na těch svých a pak už se baví o dnešní schůzi a o tom, že chce pomoct Sawovi, aby se z toho nezcvoknul.* Ne, to ne. *Zavrtí hlavou, když si sundavá kalhoty a pak už je u ní v posteli a líbá jí na krk. Už se chystá něco namítnout, když si postěžuje, že od něj bude mít zase značky, ale pak slyší, co dodá a spokojeně se zazubí. Schválně jí skousne pokožku ještě jednou a pak se překvapeně pousměje, když se Charity přetočí a začne jí opětovat vášnivý polibek. U toho jí hladí na zadku a pak se rozhodne jí trochu poškádlit a schválně rukama sjede na její stehna, kde jí začne kreslit kolečka tak, aby jí to lechtalo.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 12:36 am
Nebudu ti to vyvracet, nemá to smysl.*Vzdá to dneska rovnou. Nechce se s ním dohadovat, raději to nechá na jindy a bude se soustředit na jiné věci. Pak se zasměje.*No.. tak ti možná nějáké nechám no. Ale ani ta varianta, kdy bys zůstal navždy jen v komnatě, se mnou.*Zamrká jako úplný andílek.*Takže.. asi ještě přemýšlím o tom, kolik triček ti nechám no.*Řekne s vážným výrazem na tváři, i kdy v očích jí jdou vidět pobavené jiskřičky. Pak si lehne na posteli a zeptá se jej na tu schůzi. Chápe, že chce bratrovi pomáhat, i když by se měl šetřit. A pak se zeptá, jestli by nechtěl teď být na jeho místě. Usměje, když od něj slyší, že ne. Osobně je ráda, že je Jasper jen princ a ne korunní. Už tak má starost jak zvládne roli princezny, královna by nechtěla být ani za nic. Pak se k němu na posteli více přitulí a když ji skousne na krku, postěžuje si, že to zase bude muset zakrývat, jinak by ty vševědoucí pohledy asi nepřežila. Ale nakonec řekne, že na to kašle a překulí se tak, aby byla na něm a vášnivě ho políbí, mezitím, co mu začne rukama přejíždět po hrudi. Pokračuje takhle celou dobu, než ucítí, jak jí Jasper zase začal lechtat na stehnech.*No tak...*Zakňučí a překulí se zase na záda, aby tomu unikla.*To je hrozný . Pořád nevím, kde jsi lechtivej ty. *Postěžuje si.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 12:44 am
Víš, že bych bez možnosti odsud vyjít brzo zešílel? Takže bych ti radil mi pár triček nechat, pravidelně mě nechat se vyvenčit a můžeme být oba dva spokojení. *Zazubí se na ní a pak už jí líbá na krku a upřímně je mu úplně jedno, kolik značek bude mít na krku. Aspoň všichni pořádně uvidí, že je jenom jeho a že se o ní stará náležitě pozorně. Když se překulí, aby byla na něm, chvilku jí oplácí vášnivý polibek a pak se rozhodne jí trochu pozlobit a začne jí lechtat na stehnech. Zasměje se, když slyší její zakňučení a když sleduje, jak se zase překulí na záda a pak se sám překulí, aby byl nad ní a jemně jí pod sebou uvězní, aby neublížil upírkům a začne jí lechtat na stehnech znovu.* Zatím jsi ještě nebyla vůbec blízko. *Informuje jí pobaveně a pak se skloní a věnuje jí rychlý polibek na čelo.* A nijak zvlášť mi to nevadí. *Zazubí se na ní a pořád jí prsty jemně krouží po stehnech.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 1:01 am
*Povzdechne si a přitom protočí očima. *No dobře.. Pár jich ti nechám, abys aspoň vždycky mohl navštívit rodinu a vyjít si na chvilku do zahrad. *Svolí neochotně aspoň k tomuhle. Když se věnuje jejímu krku prvně se jí to nelíbí, protože si to bude muset maskovat, ale pak se to rozhodne hodit za hlavu a jen si to užívat. Chce na chvilku vést situaci, takže se dostane na něj a políbí ho, mezitím co ho hladí po hrudi. Tohle ji ale příliš brzy Jasper překazí, když jí začne lechtat na stehnech. Snaží se mu uniknout, tak se překulí na záda, ale tak jen dosáhne toho, že ji on uvězní pod sebou. Nespokojeně řekne, že ona ještě neví, kde je lechtivý. *Mám dost času. Celý život, abych na to přišla a pak ti to spočítám, tím si můžeš být jistý. *Usměje se když ji políbí na čelo a doufá, že s lechtáním skončil. Jenže on s tím zase začne. Zavrtí se pod ním ve snaze zase uniknout, ale tentokrát to bohužel nejde.*Prosím přestaň.. *Snaží se ho přemluvit mezi smíchem.*Udělám cokoliv, jen toho nech.
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 1:21 am
Ne, rodinu z toho vynecháme, bez těch se obejdu. *Zasměje se a pak jí začne lechtat na stehnech a jakmile se mu snaží uniknout tím, že se překulí na záda, uvězní jí pod sebou.* Nikdy na to nepřijdeš. *Zazubí se na ní sebevědomě. Protože pochybuje, že by jí napadlo, že bude lechtivý zrovna na předloktích. Pak je ještě trochu lechtivý na chodidlech, ale to skoro každý a dokáže to překousnout. Rychle jí políbí na čelo a pak jí začne malinko zase lechtat a jejímu pokusu o to se mu vykroutit se jen zasměje.* Cokoliv? Vážně? *Přestane jí lechtat a obličejem se přiblíží blíž k tomu jejímu.* Na tohle si dávej pozor. Jsi v posteli se samotným ďáblem. *Skloní se k jejímu krku, kam jí věnuje pár polibků a pak rty zamíří k jejímu dekoltu. Rukama mezitím vjede pod tričko a pohladí jí po bocích a i po těhotenském bříšku.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 10:01 am
*Uchechtne se. * To je od tebe vážně milé.*Poznamená, když od něj slyší, že rodinu vynechá s obejde se bez nich. Její únik se nepovede amisto toho je teď uvězněná pod ním. I když by jí to ani nevadilo, kdyby ji nelechtal, což nesnáší.*Přijdu. Nech mi aspoň tu naději. *Uchechtne se. Popravdě si nedává moc naději, protože vyzkoušela snad všechna možná místa. Mezi navalem smíchu se snaží ho přesvědčit, aby ji přestal lechtat a slíbí mu, že udělá cokoliv. Na jeho otázky přikývne. Už nedokáže nic říct. Účel to ale splnilo, protože lechtat ji přestal, za což je ráda. Dívá se mu do očí a pousměje se.,*To jsi mi říkal už poprvé drahý. A oba víme,jako dopadlo. /Teda to bylo až po tom, ale.. To je jedno./A vůbec. Copak byste mi udělal, pane Ďáble? *Zeptá se, ayby ho provokovala. Dělá to skutečně moc ráda. Spokojeně se usmívá, když ji líbá na krku a pan sjede i níže k dekoltu.*Miluju tě.*Vydechn. Sama ho začne hladit po hrudi a občas sjede i níže k jeho rozkroku Tam ho taky pohladí. *
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 12:16 pm
Jo, jsem ten nejmilejší chlap na světě. *Mrkne na ní a pak už jí uvězní pod sebou a sebejistě jí řekne, že místo, kde je lechtivý nikdy nenajde.* Mám ti dávat falešné naděje? To by ode mě bylo přece kruté. *Zazubí se na ní a pak už se přiblíží obličejem k tomu jejímu a zeptá se jí, jestli opravdu udělá cokoliv.* Myslíš to, že od října tady budou řvát dva upíři? Jo, to jsem trochu nevychytal, ale teď jsem za to rád. *Zasměje se a skloní se k jejímu krku, kde jí začne líbat.* Chceš to vidět? *Zeptá se jí chraplavým hlasem a pak polibky sjede k jejímu dekoltu. Rukama jí mezitím hladí pod tričkem a když ucítí její ruku na svém rozkroku, trochu se od ní oddálí, aby jí tričko mohl sundat.* Já tebe taky. *Vydechne a začne jí polibky obdarovávat nejdříve jedno prso a pak to druhé. Jemně jí skousne bradavku a pak jí rukou vjede do kalhotek a začne jí hladit na jejím klitorisu. Nejdřív hodně pomalu a postupně začne zrychlovat. Když cítí, jak je dost vlhká, vsune do ní dva prsty a začne s nimi pohybovat. Chce jí slyšet zase vzdychat jeho jméno. Jenže jí nenechá dojít až k vyvrcholení. Těsně předtím, než dosáhne vrcholu z ní prsty vysune, a lehne si vedle ní na záda.* S ďáblem není radno si zahrávat. *Poučí jí pobaveně a prsty si oblízne.* Tak sladká. *Vydechne s úsměvem.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 12:34 pm
*Uchechtne se a raději to dále nekomentuje. Nebude se s ním dneska tom dohadovat. Když jí řekne, že místo, kde je lechtivý nikdy nenajde odvětví, že jí přece nemusí brát ty naděje.*Nejsou falešné. Třeba se mi to jednou vážně povede.*Nenechá se a našpulí rty. Pak řekne, že udělá cokoliv, když ji přestane lechtat a pak řekne, že to, že je v posteli se samotným ďáblem, jí říkal už poprvé. Usměje se.*Nejsou to upíři. a jo, to jsme oba dva trochu nevychytali.*Souhlasí.*Já taky.*Řekne pak a nechá se od něj líbat na krku, což je rozhodně příjemné.*Jo..*Řekne potichu. Moc se soustředí na jeho doteky, než na to, aby mluvila normálním hlasem. Pak ho sama hladí po hrudi a sjede rukou i k jeho rozkroku. Chce jej poškádlit. Když se začne věnovat jejím prsou a skousne její bradavku, skousne si ona ret, aby už teď nezavzdychala, i když je to obtížné. Když ucítí jak jí začne hladit na klitorisu, už zasténá potichu.*Jaspere..*Cítí, že za chvilku dosáhne orgasmu, ale on přestane. Podívá se na něj.*Tohle bylo ale vážně hnusný.*Postěžuje si. Pak se trochu začervená, když vidí, jak si oblízne prsty a pak si jen povzdychne.*Už si s tebou asi zahrávat vážně nebudu.
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 12:45 pm
Jsou to upíři. *Stojí si tvrdohlavě na svém a u toho se pobaveně usmívá Pak už jí začne dráždit líbáním na její hrudník a hlavně na prsa, protože jí chce slyšet vzdychat. Rukou jí začne hladit na klitorisu a pak do ní vsune prsty a dráždí jí tak dlouho, aby se dostala skoro až k orgasmu. K tomu jí ale nenechá dojít. Prsty vysune a lehne si na záda vedle ní.* No tak, lásko. Byla to sranda. *Zasměje se a oblízne si prsty.* Tak vidíš. Všechno zlé je k něčemu dobré. *Zazubí se na ní a pak se znova překulí, aby byl nad ní.* A protože tě miluju a chci, aby ses měla dobře a byla spokojená.. *Nechá tu větu nedokončenou a rukou mezitím jede po jejím hrudníku až do jejího klína. Sám se posune níž a začne její klitoris dráždit jazykem, zatímco se v ní opět pohybuje prstama, tentokrát do té doby, dokud nevyvrcholí.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 1:03 pm
Nejsou. Jsou to naše milované děti.*Řekne mu. Taky se neplánuje v tomhle jen tak vzdát. Líbí se jí, jak ji líbá na hrudník a prsa. Snaží ses hned nahlas nevzdychat, i když jí to nedělá vůbec jednoduché. Když jí začne dráždit a pak do ní vsune i dva prsty, už to nevydrží a nahlas zasténá jeho jméno. Cítí, že brzy dosáhne vrcholu, ale jak se dozví Jasperův plán je jiný a tohle jí nedopřeje. Naoko uraženě si odfrkne, když řekne, že to byla sranda. Ale prozradí jí úsměv, který má na tváři. Pak se začervená, když vidí, jak si oblízne prsty a řekne, že si s ním už asi nebude zahrávat. Když se překulí zase nad ni očekává, že ji zase začne lechtat a už přemýšlí, jak ho shodit z postele, aniž by mu něco neudělala. Nadzvedne obočí po jeho slovech a když se zase začne věnovat jejímu klínu, spokojeně zasténá. Moc dlouho to netrvá a ona skutečně dosáhne vrcholu.*Miluju tě.*Vydechne pak a vášnivě ho políbí. Rukou mu přejede zase po rozkroku a pak chytne lem jeho boxerek, které se zlobivými jiskřičkami hned začne stahovat.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 1:27 pm
Naši milovaní malí upíři. Až se narodí, budou to uřvaní upíři. *Zazubí se na ní a rozhodně v tomto neplánuje ustoupit. Pak jí dráždí tak, aby se dostala blízko k orgasmu, ale nevyvrcholila a uchechtne se, když slyší, jak si Charity uraženě odfrkla. Překulí se zase nad ní a pak se nad ní rozhodne smilovat, protože jí přeci jen miluje a chce, aby se měla dobře a byla spokojená, takže se posune trochu níž a začne jí dráždit i svým jazykem. Usměje se, když jí slyší sténat a pak se od jejího klína odtáhne a zamilovaně se na ní usměje.* Já tebe taky. *Opětuje jí s pobaveným úsměvem polibek.* Nezapomeň kde ty rty před chvílí byly. *Připomene jí a oblízne si je a široce se na ní usměje, když mu začne stahovat boxerky.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 2:02 pm
*Povzdechne si.*Nepřesvědčím tě, abys jim říkal jinak, co?*Zeptá se už skoro rezignovaně.*Když ji začne dráždit, ale těsně před jejím orgasmem toho nechá, naoko uraženě si odfrkne a řekne, že to od něj nebylo vůbec hezké. Když uslyší, jak se uchechtl, tak se potichu pro sebe usměje. Je ráda, že se nad ní smiluje a dále ji netrápí. Když díky němu konečně dosáhne orgasmu, zasténá jeho jméno. Hned ho pak políbí a pak zase zčervená.*Nech toho! Bože..*Odvrátí na chvilku hlavu a mezitím, se dá do stahování jeho boxerek. Chce mu to přece oplatit a zajistit, aby se měl stejně dobře, jako ona. Pak je hodí někam na zem a jeho nádobíčko vezme s nevinným úsměvem do ruky. A začne ho jen pomalu hladit. Na tempu nepřidává, jen to nechá takhle. Taky ho chce poškádlit.*Jak ty ke mě, tak já k tobě drahý.*Zašeptá mu do ucha.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Mon Mar 23, 2020 2:34 pm
Ne, nepřesvědčíš. *Zavrtí hlavou a pak jí po delším napínání přece jen dovede k orgasmu a pak se od ní nechá políbit a připomene jí, kde ty rty před chvílí byly.* Copak? Tys políbila mě. *Připomene jí se smíchem a pak se na ní široce usměje, když mu začne stahovat boxerky a pak už slastně vydechne, když vezme jeho nádobíčko do ruky. Hned ale zjistí, že mu to rozhodně neusnadní a potvrdí mu to i její slova.* Lásko... no tak... *Vydechne a má pocit, že tohle je snad ta nejhorší mučící technika. Sám přirazí proti její ruce a zavzdychá.* Prosím. *Vzdychne a zakloní hlavu, když cítí, jak jeho uspokojení narůstá, ale v mučivě pomalém tempu.*
- -LF-
Charity A. Horn
Mon Mar 23, 2020 2:54 pm
*Povzdechne si a nakonec vzdá to přemlouvání Jaspera, aby jejich dětem neříkal upíři. Stejně to nemá smysl. Když ji dovede k orgasmu, políbí jej a pak zrudne. Protože si to prvně neuvědomí. Po jeho komentáři ho dloubne do břicha, což si v poslední době docela oblíbila. Pak mu stáhne boxerky a rozhodne se jej trochu pozlobit. Stejně jak on prvně ji. Vezme ho do ruky a jen pomalu ho masíruje. Usměje se, když ho slyší, jak prosí a skousne si ret. Donutí ho si lehnout na záda a přitom se k němu skloní. Jemně ho zmáčkne a pak obkrouží jazykem jeho špičku. Pomalu při tom masírování začne zrychlovat.*
- AndyHoff
Jasper H. Schreave
Tue Mar 24, 2020 1:15 pm
*Zasměje se, když ho dloubne do břicha a pak nakloní hlavu na bok.* A ne snad? *Zasměje se, ale po chvíli ho smích přejde, když Charity vezme do ruky jeho nádobíčko a on jí pak prosí o to, aby přidala na tempu. Tohle je pro něj snad to nejhorší mučení. Nikdy se žádné holce nepovedlo, aby jí o něco takhle prosil. Žádná to s ním neuměla tak dobře, jako právě Charity. Zavzdychá, když ho Charity donutí lehnout si na záda a on ucítí její jazyk. Stiskne pevně oči a mírně se prohne v zádech, když cítí, jak začala zrychlovat.* Už za chvíli budu, lásko. *Dostane ze sebe mezi vzdychy.* Takže jestli to nechceš mít v puse... *Doufá, že si domyslí, co pak nastane.*
- -LF-
Charity A. Horn
Tue Mar 24, 2020 1:40 pm
*Potřese hlavou.*Jo je, ale nech toho.*Zaskučí s červenými tvářemi. Pak se rozhodne mu to oplatit a vezme do ruky jeho nádobíčku. Chce mu oplatit to, jak ji prvně potrápil on, takže prvně ho masíruje jen pomalu a když slyší, jak ji prosím, v očích se jí ještě více objeví ďábelské jiskřičky. Donutí ho, aby si lehnul na záda a začne ho dráždit i s jazykem. Vidí, že ho má teď docela v moci a líbí se jí být pro změnu jednou pánem situace. Pomalu zrychluje a po jeho poznámce nepřestává.*Možná sis mě zkazil až moc, drahý.*Řekne jej a vezme ho i do pusy.*
- -LF-
Sawyer S. Schreave
Wed Apr 01, 2020 11:38 am
*Protože včera udělal víc papírů, než musel, dnešek má až na jednu poradu, která jej čekala rán volný. Teď je jen Thylane a nikdo je snad nebude vyrušovat, aby si společně mohli užít dnešní den. Chce s ní zase strávit co nejvíce času, protože teď ho moc neměl, ale věří, že se to už zlepší. Všichni si na vše pomalu zvykají a i on se ve své práci teď více orientuje a není tak ze všeho zmatený jak na začátku. V komnatě zjistí, že tu Thylane není a tak se rychle převlékne ze saka do pohodlným džínů, černých a přes hlavu si přetáhne obyčejné bílé tričko.*
- LittlePrincess
Thylane A. S. Melchoire
Wed Apr 01, 2020 1:06 pm
*Probudila se časně ráno, rozhodla se konečně udělat něco co by jí mohlo být zdraví prospěšné. V paláci neměla možnost trénovat a chybělo jí to, vlastně je ráda, že šla za v času. Asi by si hodně stěžovalo, že budoucí královna běhá po chodbách paláce, ale ona nemohla za to, že v zahradách to bylo ještě víc nevhodné. I když se tam také zastavila, nadýchat čerstvého hlavu. A jelikož při běhání příjde pokaždé na jiné myšlenky, připadalo jí to jako skvělá volba. Teď jen ve sportovní podprsence a teplácích stojí v koupelně a snaží se rozplést vlasy z copu, který si udělala. Jenže v tom uslyší, že někdo vešel do pokoje a zarazí se. Otevře dveře koupelny ze kterých vykoukne a podívá se, kdo by to mohl být. Jistě, že on.*Lásko, ty dnes nepracuješ?* Zamumlá překvapeně a pomalu se rozejde k němu, usmívá se. Je ráda, že jej vidí.*
- -LF-
Sawyer S. Schreave
Wed Apr 01, 2020 1:22 pm
*Dneska měl jen jednu poradu a teď může zbytek dne strávit s Thylane, za což je rád. Poslední dny na ni neměl moc čas a chce jí to trochu vynahradit. Když dojde do komnaty, nevidí ji, tak se převleče do poholdnějšího oblečení a zrovna, když si přetahuje tričko přes hlavu uslyší hlas, který jej donutí se usmát. Nenapadlo jej, že by mohla být Thylane v koupelně.*Měl jsem jen jednu poradu, včera jsem toho schválně udělal víc, abych mohl být zbytek dne s tebou.*Usměje se a přejde k ní.*Musím ti přece vynahradit ty předchozí dny, kdy jsme na sebe neměli moc času.*Obejme ji okolo pasu, aby si ji k sobě mohl přitáhnout a skloní se k ní, aby ji políbil.*Copak by dneska chtěla moje snoubenka dělat?*Zeptá se jí.*Můžeme jít někam do města, k bazénu, nebo být jen tady. Je to na tobě lásko.*Dneska to chce nechat v její režii. Jemu je jedno, kde budou, když bude s ní.*
- LittlePrincess
Thylane A. S. Melchoire
Wed Apr 01, 2020 1:35 pm
*V koupelně byla jen z jediného důvodu, jelikož se chtěla umýt po náročném běhu. K tomu se také chystala, kdyby jí nepřerušil příchod někoho do pokoje. Po otevření dveří zjistí, že je to jen Sawyer a né třeba služebná, která se chystá uklízet. Skousne si nenápadně spodní ret když ho pozoruje při oblékání trika, teda né že by ho musel mít, když je tu nikdo nerušit nebude. *Takže jsi večer přišel, když už jsem spala a zmizel než jsem se probudila.*Pokývne nad tím hlavou, jo tohle dávalo smysl a tak nad tím ani nemá pochybnosti. *Budeš na to mít, přece celou věčnost.*Namítne nepatrně, ale vlastně zároveň neprotestuje, když si jí k sobě přitáhne. Ruce si položí na jeho hrudník, zadívá se mu do očí a polibek mu oplatí. * Běhala jsem, chtěla jsem se jít umýt.*Skousne si spodní ret a s jiskřičkama v očích se na něj podívá. Přece jí v tom mohl pomoct.* Jen se nedokážu rozhodnout jestli si chci dát vanu nebo sprchu, co myslíš?* Nakloní zvědavě hlavu na stranu a nevinně se uculí. Jistě, že chce aby se k ní přidal, přece jen, může spojit užitečné s příjemným. Navíc záda si stejně sama umýt nedokáže. *
Povolení tohoto fóra: