Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komnaty zahraničních hostů

+13
baru
Tamara Sparks
Ginny
† PsYcHoPaTiC †
- HYUN -
Takuari Zimemo
-LF-
DlhyPribeh.sk
Vertasia
Taylorovidní zrzka
annie.16
AndyHoff
Admin
17 posters
Goto down
AndyHoff
AndyHoff

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Livia Hanniel de Croy-Solre

Mon Jan 18, 2021 12:20 am
Nojo. Tady vidim tu ohromnou bouli. *Plácne ho lehce do čela.* Věř mi, že pár promil byla jedna z věcí, po který jsem celý odpoledne toužila, ale vzhledem k tomu, že podle Luca řešim prý většinu problémů alkoholem a je jenom zázrak, že to manželstvím neskončilo dřív, tak jsem odolala. *Poznamená a u toho se poškrábe trochu nervózně na zátylku, protože má pocit, že úplně všechno jí připomíná hádku s bratrem. Neví, jestli doufat v to, že by se to mezi nimi někdy urovnalo.* Děkuju. /Ale nechci tě zatěžovat a už vůbec ne se k tobě poutat. Bohatě stačí, že mi začala být příjemná tvoje přítomnost../ *Proběhne jí hlavou, protože už jenom tenhle fakt jí začíná dost děsit a je jedním z důvodů, proč se zase uzavřela.* Dobře. *Přikývne a nazve tedy tohle místo jejich komnatou. Když slyší že by o něj měla pak pečovat, zasměje se.* Řekla bych, že spíš by sem nadšeně převlečená za sestřičku přiletěla tvoje sestra a já jí odmítám kazit tím, že by mě v něčem takovym viděla. Tvoje jediná naděje je blížící se valentýn a potom leda haloween. *Uchechtne se.* Jednou bys taky mohl. *Ušklíbne se pobaveně, protože by jí tim ušetřil spoustu nervů a pak už ho sleduje jak se převlíká a snaží se u toho být nenápadná. To jí ale nevyjde a najednou se setká s jeho pohledem.* Nojo. Nádhernej. *Přikývne hlavou s úsměvem a pak nakloní hlavu na stranu.* Vážně? A co by sis přál vidět ty? Záleží na tom, jestli jsi horňák nebo dolňák. *Tohle jí docela upřímně zajímá, takže je zvědavá na jeho odpověď.* Víš, že jsi docela roztomilej v týhle roli staršího bráchy? Jsi úplně jinej. To, co jsem řekla o tom, jak by to vypadalo, kdybysme měli dítě .. to jsem docela přepískla. Vlastně si myslim, že ty bys byl skvělej táta. Takže promiň *Pousměje se na něj omluvně.*
-LF-
-LF-

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Easton Sebastien Bloodworth-Dubois

Mon Jan 18, 2021 9:52 pm
*Uchechtne se, když ho plácne do čela. Teď by tam ještě díky ní mohl bouli mít doopravdy.* Nemáš zač. *Pousměje se na ni. Začal se usmívat docela upřímně. Nebo spíše pousmívat. Prostě je to u něj pokrok. Snaží se s ní být za dobře. Nechce se s ní hádat, protože ho to věčně nebaví. Jasně, občas se hádkám nevyhnou, ale nemusí se hádat kvůli pitomostem. Je rád, že to konečně nazve jejich komnatou. Jak řekl, kdyby se tu cítila špatně, klidně by šel někam jinam. Jemu je to jedno. Předtím navrhl, že mohou jít sem jen kvůli tomu, že je to všude blíže než od její komnaty.* Ale na Mayvem sexy obleček sestřičky fakt vidět nechci... Fuj.. *Zatřese se a rychle zamrká. Nechce na tohle myslet.* Takže na Valentýna? *Rozzáří se mu oči a sjede ji pohledem. Začne se převlíkat a pořád na sobě cítí její pohled, takže se schválně otočí a přistihne ji, jak na něj zírá.* Ani jedno, chtěl bych tě vidět celou. *Uchechtne se.* To je v pohodě, Liv. V tu chvíli jsi ani nemohla vědět, jak se chovám ke svým sourozencům. Neznala jsi Mayven. *Timothyho vlastně pořád nezná. Lehne si na postel a dá si hlavu na ruku, pořád ji sleduje.* Víš, že se mi tohle manželství vážně líbí? Dokážeme se spolu bavit normálně, jeden druhýmu necháváme prostor. Jsem rád, že jsme se opili a vzali se.
AndyHoff
AndyHoff

Mon Jan 18, 2021 10:09 pm
*Je ráda, že ho vidí se aspoň trochu usmívat. Sice má chuť si za to vrazit jednu facku, ale nerada ho vidí zamračeného. Nechápe, co se to s ní děje. Nejdřív nemohla jeho přítomnost vystát a nebyla schopná s ním mluvit jinak než ironicky a teď mu sama řekla, aby tu zůstal, protože jí je jeho přítomnost příjemná. Hned si připadá daleko zranitelnější, protože si někoho pustila takhle blízko. Neplánuje pokračovat ve svěřování se mu. Radši všechny emoce ještě víc zamkne v sobě a bude doufat, že tohle, co se děje teď, je jenom pominutí její mysli nebo šok z toho manželství.* Ona by se taky nesnažila být sexy. Jí by šlo doopravdy čistě o tvé zdraví. *Uchechtne se a potřese nad ním hlavou. Když vidí, jak se mu potom rozzářily oči, nakloní hlavu mírně na stranu a na rtech jí hraje pobavený úsměv.* Uvidíme. *Nechá tuhle událost otevřenou, protože sama je sice pro každou šílenost, ale nerada plánuje takhle dopředu. Zvlášť co se týče vztahů, protože kdo ví, jak na tom budou v té době.* Bohužel nemůžeme mít všechno. *Ohrne v hraně smutném pohledu spodní ret. Pak už se ale soustředí na drbání Otsana a u toho se mu omluví za to, co o něm předtím řekla.* Stejně jsem neměla právo to říkat. *Pokrčí rameny a po jeho slovech se na něj podívá a pousměje se.* Jo, je to fajn. *Dá mu za pravdu. Ráda by řekla, že je taky tak spokojená, ale stále v ní hlodají slova jejího bratra, která celkový dojem z celého manželství trochu kazí.* /Ale to je čistě moje vina a ne Eastonova.../ *Uzná v duchu. Stejně si ale nedělá iluze, že kdyby si Easton mohl vybrat, jestli jí nikdy nepotkat a nebýt s nikým zasnoubený, vybral by si spíše to, než soužití s ní. A ona by tak volila také.* Jsem ráda, žes to se mnou zatim nevzdal. Vim, že je to se mnou někdy dost těžký.
-LF-
-LF-

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Easton Sebastien Bloodworth-Dubois

Mon Jan 18, 2021 10:58 pm
Jo, to je mi jasný.. O to by to bylo horší. By mi beztak dávala vývar z gumových medvídků, pouštěla nějaký poníky a podobně, aby mě uzdravila. To ne, to se raději obleču, abych nenastydl. *Rychle zamíří ke skříni, kde na sebe navlékne kalhoty a tričko. Nadšeně se usměje při představě Livii v sexy sestřičkovským oblečku a v duchu zanadává, že je Valentýn až za měsíc. To se mu zdá jako neuvěřitelně dlouhá doba.*/Hezký jak se to změnilo../*Před nedávnem nadával, že je tak blízko a on bude muset přemýšlet, co jí dát za dárek. Stejně pořád netuší, co jí dá, ale to je vedlejší. Hlavně už teď se hodně těší. Řekne, že ji by nejraději viděl celou, než jen část a přehnaně zklamaně si povzdechne, když místo toho, aby se tu začala svlékat začne drbat Otsana.* /Za chvilku na něj ještě budu žárlit./ *Kdyby nastalo tohle, byl by solidně v háji s rozumem.* Taky jsem říkal ne zrovna hezký věci a zato se omlouvám. Právo jsi na to ale měla. Nechoval jsem se dobře a co jiného než to, že bych byl hrozný otec sis z toho měla odvodit? Kdybys tehdy řekla, že budu dobrý táta spíše bych tě považoval za blázna. *Následně si lehne vedle ní a připustí, že tohle manželství je vážně fajn. Ale podle její odpovědi usoudí, že ona to přece jen vnímá trochu jinak. Zeptal by se proč, ale nejspíše by mu to neřekla a naopak se ještě více odtáhla, takže raději mlčí.* Se mnou to taky není procházka růžovým sadem, to je mi jasný. Jsme si dost podobní.
AndyHoff
AndyHoff

Mon Jan 18, 2021 11:11 pm
Jo, to bude nejlepší. Protože kdyby se odehrálo všechno tohle, nesjpíš bych se radši odstěhovala do zahrad a na kempování nejsem stavěná. *Ušklíbne se pobaveně. Neumí si sama sebe v přírodě na víc jak tři hodiny představit. Netuší, jestli pro něj na Valentýna něco připraví nebo ne. Přeci jen je to za dost dlouhou dobu a kdo ví, jak na tom v tu dobu budou. Jenom doufá, že od něj nic nedostane a on to nebude nijak hrotit. Pro ní je to prostě jenom normální obyčejný den jako každý jiný. A vždycky, když od někoho dostane dárek, přijde si hrozně zvláštně. Jako kdyby tím byla tomu druhému zavázaná a on to mohl využít proti ní. Dneska nemá moc náladu na provokování v sexuálním slova smyslu, takže se hned nezačne svlíkat, ale radši se věnuje Otsanovi, který baží po pozornosti.* Jo, to máš asi pravdu. *Pousměje se pobaveně. Jeho si jako tátu představit dovede, ale sebe jako mámu ani náhodou. Nedokáže si sama sebe představit ani jako těhotnou. Už jenom z toho, že by neměla zapnout svoje džíny se o ní pokouší prakticky menší záchvat paniky, takže o tom radši nijak nepřemýšlí.* To jsme. To mě na tom právě štvalo nejvíc, když jsme se poprvé potkali. Že jsi mi tak podobný. /I když já jsem daleko horší../ *Proběhne jí v hlavě v reakci na hádku s Lucienem. Nakonec si lehne vedle něj a nechá Otsana, aby se uvelebil u jejich nohou, protože nejspíš má pro dnešek drbání už dost a chce mít taky chvilku klidu.* Celkově kdyby mi někdo řekl, jak celý tohle dopadne, považovala bych ho za blázna a to ještě nejsme u konce Selekce..
-LF-
-LF-

Mon Jan 18, 2021 11:58 pm
Jo kde bys v zahradě zapojila kulmu a vlasy, že? *Uchechtne se. Vážně nechápe, proč až tak moc dbá o svůj vzhled. Podle něj jí to sluší i bez toho líčení, dělání se hodinu z vlasy a tak. Na Valentýna se začíná dost těšit, pokud tedy uvidí Liviu v tom oblečku. On jí něco dát plánuje, sice ještě neví, co to bude, ale doufá, že za to na ten měsíc přijde. Bonboniéra nepřichází v úvahu, to by mu omlátila asi o hlavu. Květina je jasná, ale ještě chce něco k tomu.*/By ji potěšil tak možná poukaz ke kadeřníkovi?/*To by ale nebyl moc dobrý dárek. Nediví se, že ho netipovala jako dobrý otcovský materiál. Ani on sám by neřekl, že bude dobrý táta. Pokusí se být dobrým tátou, až jednou s Liviou budou mít dítě, což bude možná dost brzo, ale netroufne si říct, jaký táta bude. Zato u Liv si je jistý, že dobrou mámou bude. Sice teď ohrnuje nos nad přebalování, a podobně, ale to se spraví. U svého dítěte to jistě bude brát jinak a ještě se v ní probudí ten mateřský pud, instinkt nebo jak se tomu říká.* Jo, mě taky. Vytáčelo mě, že jsi stejně drzá jako já a já na tebe nic nemám. *Uchechtne se.*To je pravda.. Co jsem slyšel, Selekce trvá tři až čtyři měsíce. A to ty holky přijely během víkendu. Takže tu budeme vážně dlouho. Abychom se za tu dobu nestihli ještě rozvést, vzít, zase rozvést, zadělat dít a aby mělo rodinu zase se vzít.. *Uchechtne se. Doufá, že tak pitomý by už nebyli.*
AndyHoff
AndyHoff

Tue Jan 19, 2021 8:37 am
Jo, přesně tak. A ty máš plusový body, že si pamatuješ, co je kulma. *Usměje se pobaveně. Přeci jen ne moc chlapů zná tyhle ženské hračky. Ví, že díky tomu nejspíše působí právě jako rozmazlený spratek, kterým jí nazval její bratr, ale zrovna tenhle aspekt svojí osobnosti se Eastovi snažila vysvětlit, když se potkali u bazénu. Když uslyší, čím ho ze začátku štvala, pobaveně se zakření.* Jen tak něco na mě mít nebudeš. *Prohlásí sebevědomě a pak si lehne vedle něj a nakonec se otočí na bok, aby na něj viděla.* Takoví idioti snad nejsme. Navíc ani netušim, jak rozvody probíhaj a nemam moc potřebu to zjišťovat. *Uchechtne se a potřese nad jeho nápadem hlavou.* /Ale pohádat se nejspíš párkrát stihneme../ *Nedělá si iluze, že by se zvládli nepohádat. Už jenom dnešek dokazuje, že se člověk zvládne pohádat i s nejbližšími.* Navíc na dítě jsme už dost možná zadělali.. *Poznamená potichu a trochu se zamračí směrem ke svému břichu, které naštěstí neprojevuje žádné změny. Moc dobře ale ví, že to neznamená vůbec nic vzhledem k tomu, že je to nějak týden od toho, co spolu spali.* Proč vůbec pořád nosíš to strniště? Nikdy se neoholíš úplně. *Zeptá se ho ze zvědavosti, protože to zaznamenala a moc takových chlapů nezná. I když musí uznat, že cítit ty vousy na své tváři, zatímco jí líbal, bylo dost příjemné.* /Jo, jasně, blbko. Vzpomínej na to, jak tě políbil, jako kdyby se to mělo jen tak opakovat../ *Vyčte si v duchu.*
-LF-
-LF-

Tue Jan 19, 2021 3:18 pm
Mluvila jsi o tom nedávno, nejsem tak pitomej jak někdy mohu působit. *Pokrčí rameny s pobaveným úsměvem. Například jako žehličku by označil jen tu na prádlo, ale nemá tušení, že existuje i na vlasy. Kdyby mu tohle Livia sdělila nejspíše by si ji představil s hlavou na žehlícím prkně, vlasy tam narovnanými jak si je žehlí. No už jen samotná představa Liv u žehlícího prkna je dost vtipná. Svěří se jí, čím ho štvala a po jejích slovech mu zajiskří v očích.* To se uvidí.. *Je k němu zády, což mu to trochu stěžuje, ale i tak jí položí ruku na pas, po kterém sjede trochu dolů. Odhrne jí mikinu z ramene párkrát jí tam políbí. Pokračuje i trochu na krk, kde jí lehce skousne. * Myslím, že kdybych pokračoval a pak přestal, stačilo by to k tomu, abych tě dost vyprovokoval. Jako u vodopádu. *Zazubí se a zase si lehne na záda a dívá se do stropu. Rád ji takhle provokuje.* Nesmíme se zase opít. *Uchechtne se. Kdo ví, co by je pak napadlo?*/Nebo aspoň nesmíme být spolu, když se opijeme./ Jo.. to je taky fakt. Za týden by se to u dalo zjistit, ne? *Jak zjistili jde to po týdnu nebo po dvou. Sice to není se stoprocentní jistotou, ale aspoň něco.* Líbí se mi to. Nechci být oholený a patlat si na to ještě nějaký krémy, abych měl bradu jemnou jako dětskou prdelku. *Tak to má většina chlapů a jemu se to prostě nelíbí.* V tomhle jsem po tátovi. *Ten to má stejně. Díky tomu vypadá taky o dost starší. Kdyby postavili vedle něj Timothyho, většina lidí by stejně na Eastona ukázala jako na toho staršího.* Vadí ti to? *Podívá se na ni. Asi by se neoholil úplně, ale o něco více, kdyby jí to bylo nějak nepříjemné.*
AndyHoff
AndyHoff

Tue Jan 19, 2021 7:43 pm
To neříkám, ale lidi hodně vypouští z hlavy věci, který nepotřebujou znát. *Pokrčí rameny s pobaveným úsměvem. Tuší, že kdyby mu ukázala bronzer, pudr, tvářenku a rozjasňovač, řekl by, že je to všechno to samý i přes jiný barvy, odstíny a to, že rozjasňovač je třpytivý. Ale nediví se tomu. Přeci jen je to chlap a tohle k životu nepotřebuje. Jeho "to se uvidí" jí hned trochu znervózní, ale nedá to na sobě znát. Aspoň do doby, než ucítí jeho ruce a rty. Hned jí po páteři přejede mráz a objeví se jí husí kůže.* Tohle je hnusný mučení. *Zamumlá nespokojeně, protože tohle je prostě děsně nefér.* Neboj. Jestli jsem v tom, nebudu moct chlastat dýl jak rok. *Odpoví docela nespokojeně. Není žádný alkoholik, ale kdo by občas nezatoužil po skleničce, že?* Nejspíš jo. *Přikývne a trochu váhavě si položí ruku na břicho, jako kdyby jí to mohlo pomoci zjistit pravdu už teď. Radši odbočí od tématu a zeptá se na jeho vousy. Docela jí zaujalo, že se nikdy neholí úplně.* Jasně, to chápu. *Přeci jen jako holka má s holením své zkušenosti, i když na jiných místech než on.* Ne, líbí se mi to. Ale neni to moc běžný, tak mě zajímalo jaký důvod tě k tomu vede. *Usměje se na něj.*
-LF-
-LF-

Tue Jan 19, 2021 8:20 pm
To jo. Ale řekla jsi mi to před pár dny, tak si to ještě pamatuju. Nejsem tak starý, abych věci zapomínal během pár minut. *Uchechtne se. Musí tomu dát tak týden, aby to zapomněl. Když řekne, že proti ní nic nemá, nemůže to nechat jen tak. Pohladí jí teplou dlaní po boku a rameno až ke krku jí posype polibkama. Pobaveně se jí do pokožky pousměje, když slyší, že je to hnusný mučení.* A prý, že na tebe nic nemám. *Zamumlá spíše pro sebe a naposledy ji tam lehce políbí.* To je docela výhoda. Ale pak to bude zase docela riskantní. /Si budeme muset zadělat na další dítě. Vždycky rok a půl klid, když ještě bude kojit, pak uděláme další dítě a tak pořád dokola, dokud nebude to nejstarší dospělý. To by bylo kolik dětí? Okolo patnácti?/ *Po jejím ujištění jen přikývne. Za týden budou vědět pravdu a on by lhal, kdyby řekl, že není nervózní, protože jasně, že je. Sice to zvládá dobře se svou neteří, ale kdo ví, jak by to bylo s dcerou nebo synem? Vysvětlí jí jak to má s holením. Když jsou chlapi oholení do hladka, připadá mu to zvláštní.* Dobře. *Řekne jednoduše. Kdyby jí to vážně nějak extra vadilo, oholil by se.* Asi dobrou.. *Řekne už v polospánku. Je docela pozdě a jemu se začali zavírat oči. *
AndyHoff
AndyHoff

Tue Jan 19, 2021 8:36 pm
Dobře, takže až budu potřebovat, aby sis delší dobu pamatovat něco důležitýho, mam ti to opakovat jednou týdně. To si někam napíšu. *Nejspíše to připíše k seznamu, který obsahuje seznam zakázaných a požehnaných témat v konverzacích s jeho malou sestrou. Když jí pak začne provokovat, na reakci jejího těla nemusí čekat nijak dlouho, i když by byla nejradši, kdyby to tak nebylo. Ale to, že její tělo na něj reaguje přesně tak, jak on nejspíše chce, bohužel neovlivní.* Jen počkej, až ti tohle někdy oplatim. *Zamumlá pořád trochu mimo z jeho doteků a polibků, ale během chvíle se zase srovná a je schopná se hodit do normálu.* Neplánuju dokojit jedno dítě, pak se ožrat a mít s tebou hned druhý. To ani náhodou. Chlastat budu v zamknutý místnosti, kam se ty nedostaneš, aby nedošlo k žádnýmu úniku tvých splašených spermií. *Zasměje se. Nehodlá odrodit celou školku. To ani náhodou. Jedno dítě, maximálně dvě, budou bohatě stačit a víc ani náhodou.* Dobře. *Zopakuje po něm potichu spíše sama pro sebe a začne si hrát s lemem mikiny, protože moc neví, jak dál v konverzaci pokračovat.* Dobrou noc. *Popřeje mu. Sama zůstane vzhůru skoro celou noc, protože i přes snahu usnout jí v hlavě pořád hrají slova jejího bratra, které z ní jen tak nejspíše nedostane. Bohužel i Otsan je po dnešku dost unavený, takže začne klidně oddychovat u jejích nohou a ona stráví noc z většiny sledováním stropu a převalováním se.*
-LF-
-LF-

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Ashe Celeste Bloodworth-Dubois

Tue Jan 19, 2021 9:34 pm
*Dneska Taysu musí vykoupat. Miminka se nekoupou každý den, ale stačí je vykoupat jednou za dva až tři dny a včera to neudělala. Nechala ji v postýlce, dokud nepřipravila její malinkou vaničku. Zatím jí nedává do normální.* Dneska tě vykoupeme a budeš krásně voňavá holčička, ano? *Zeptá se jí, když ji vezme ven a položí na přebalovací pult, který tu má. Taysa nadšeně výskne.* No o, maminka ví, že koupání zbožňuješ. Hlavně ráda cákáš, co? *Usměje se pobaveně. Když koupe Taysu, sama už pomalu do sprchy ani lézt nemusí, jak okolo sebe malá cáká. Ani jí to nevadí. Naopak ji ráda vidí tak šťastnou.*
AndyHoff
AndyHoff

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Timothy Dustin Bloodworth-Dubois

Tue Jan 19, 2021 9:44 pm
*Dneska měl celkem dost práce, takže u ní ztvrdnul většinu dne. Od doktorů totiž dostal prášky na bolest, které mu dopomáhají i k tvrdšímu spánku, takže spí déle něž obvykle. Dříve se většinou za svítání z komnaty vypařil, aby měla Ash klidné ráno bez něj a mohla být co nejvíce sama. To se mu teď ale nedaří. Aspoň je ale pak u práce zase déle do odpoledne. Ještě se potom stavil v kuchyni, protože měl chuť zase něco kreativního tvořit. Hlavně se ale snaží co nejvíce odreagovat od potřeby jít do tělocvičny a cvičit. Lhal by, kdyby řekl, že tam nebyl od doby, co má sádru. Ale cvičí jenom břicho a ruce použitím cviků, kdy má nohu v klidu a nijak jí ublížit nemůže. I tak se s tím ale radši nechlubí, aby nemusel poslouchat přednášky. Samozřejmě se mu v kuchyni povedlo toho uvařit více, než původně chtěl, takže to nakonec naložil na talíře s tím, že vezme i pro Ash a sní si to v komnatě. Jak brzo zjistil, skákat po berlích a nést dva talíře je dost náročné, ale po delší době se přeci jen ke komnatě dostal a povede se mu i otevřít dveře. Talíře hned položí na nejbližší stolek, aby měl volné ruce a dveře za sebou zase zavře.* Ahoj. *Pozdraví Ash a pobaveně se usměje, když vidí nadšenou Taysu jenom díky vidině koupání.* Klidně jí vykoupnu.. Teda, nejdřív bych si musel sehnat něco na sádru, aby se mi při tom jejím cákání nerozpustila, ale klidně to udělam. *Nabídne jí.* Jinak.. Donesl jsem večeři. Zase jsem neodhladl množství. *Vysvětlí a kývne hlavou ke stolku, kde jsou dva talíře s opečenými bramborami, masem a zeleninou.*
-LF-
-LF-

Tue Jan 19, 2021 10:10 pm
*Dneska malou musí vykoupat, což má dost ráda. Hlavně cákání okolo sebe.* Někdy musíme zajít do bazénu. Ta by se ti to líbilo ještě více. JE tam o mnoho více vody na cákání. *Řekne jí s úsměvem. Ví, že je tu vnitřní bazén a dávno tam s ní mohla zajít. Některé maminky se s miminkem jsou vykoupat už druhý týden jejich života, ale ona chtěla počkat, až bude mít Taysa aspoň něco přes měsíc. Ten první měsíc byl stejně tak náročný, kdy se s ní snažila vše sladit a přitom ještě vládnout, že na nějaké plavání ani nepomyslela. Začne ji pomalu svlékat, dokud nezůstane jen v plínce. Zrovna jí začne pusinkovat bříško, kvůli čemuž se malá začne smát, když vejde dovnitř Timothy.* Ahoj. *Pozdraví ho a podívá se na něj jen krátce. Pak se znovu obrátí k Tayse.* Ne, já to zvládnu.. Než by sis na tu sádru něco dal, trvalo by to a voda by mezitím vystydla, teď bude tak akorát. *Klidně se může dívat, koupání Taysy je vždy zážitek, o který by asi nechtěl přijít, ale nejlepší bude, když to bude sledovat jen z povzdálí.* Díky.. *Poděkuje mu za večeři. Naposledy dneska snídala, což mu ale přiznat nehodlá. Docela ji potěší, že jí přinesl jídlo, protože ty těstoviny, které ochutnala minule byly vážně výborné, ale v hlavě jí začne znovu svítit varovná kontrolka.*/Ještě zapálí svíčky a já zdrhám../*Na takovou romantickou večeři nemá nervy. Nejspíše by do sebe vše naházela tak rychle, že by jí zaskočila a on by ji ještě musel oživovat. A představa jak jí dává dýchání z úst od úst se jí moc nelíbí. Vezme malou a přenese ji do vaničky. Ta je na zemi v koupelně. Nechtěla jí dávat přímo do komnaty. Voda rychleji uschne na kachličkách, protože tam ji taky utře, než kdyby byla na koberci a tak. Pomalu ji tam položí a začne ji umývat. Malá klasicky cáká okolo sebe a vesele výská. */Budu se mot účastnici soutěže Miss mokré tričko../*Zhodnotí při pohledu na sebe.* Maminka taky potřebuje sprchu jo? Abych se neurazila, že mi tu naznačuješ, že smrdím.. *Řekne pobaveně. Pak si na něco vzpomene.* Koťátko Mayven ještě žije? *Zeptá se Timothyho.*
AndyHoff
AndyHoff

Tue Jan 19, 2021 10:20 pm
*Koutky úst se mu povysunou nahoru, když vidí Taysu a Ash spolu. Je rád, že má Ash aspoň někoho, vedle koho je šťastná a sama sebou.* Dobře. Kdyžtak příště. Nechci, abys musela všechno dělat ty jenom kvůli mý noze. *Připadá si pak hrozně, protože by jí měl pomáhat. Takhle to aspoň on cítí. Kývne hlavou k večeři, kterou donesl a po jejím poděkování přikývne. Doufá, že jí to bude chutnat stejně jako ty těstoviny posledně. To je to, co ho na vaření baví. Jednak nekonečné možnosti v kombinování jídla a chutí a pak také to, když jeho jídlo chutná ostatním. Pak se vydá za ní v koupelně, kde se opře o zárubně dveří a sleduje koupání Taysy. Musí se u toho pobaveně usmívat a v očích mu svítí ta otcovská láska, kterou k ní cítí. Ash to s Taysou jednoduše umí a na malé je vidět, jak má maminku ráda a koupání si užívá.* Včera ještě dýchalo. Dneska jsem nějak neměl čas to zkontrolovat, ale třeba se o to postaral Easton a nebo si May zapamatovala, že jí nemá nosit tak, že jí chytne okolo krku.. *Odpoví Ash ohledně kotěte. Moc se mu ten nápad nelíbí a sám by něco takovýho nedovolil aspoň dokud by May nebylo tak dvanáct, ale dozvěděl se o tom pozdě. Když už jí to Easton slíbil, nechtěl sestřičce kazit radost, takže se rozhodl projevit v ní důvěru a na svůj seznam povinností připsal pravidelné sledování tepu jak kočky, tak jeho sestry.* Kolikrát ti ho už přinesla nadšeně ukázat? *Zajímá se, protože tu s ní není celý den a ví, že May je z kotěte tak nadšená, že hned první den obešla snad všechny komnaty, aby se s ním pochlubila.*
-LF-
-LF-

Tue Jan 19, 2021 10:41 pm
*Řekne, že Taysu vykoupe. Než by našel něco na tu nohu trvalo by to a ona mohla dát do vaničky novou vodu. Zbytečně by se to akorát zkomplikovalo.* Nevadí mi to. *Pokrčí rameny. O Taysu se ráda stará. Svou dceru miluje a ráda s í tráví svůj čas. Ale zároveň ji dává i Timothymu. Je to i jeho dcera a ona si ji nemůže ukrást jen pro sebe ač by se jí to líbilo sebevíc.* Klidně se o ni můžeš zase chvilku stara více než já, až budeš bez sádry. *Je jí jasné, že ta mu to taky musí dost stěžovat. Dá malou o vaničky a snaží se jí umýt, zatímco ona okolo sebe cáká vodu.* No krásně cáká, ale co takhle se trochu zklidnit? *Uchechtne se. Ruce se jí pokusila chytit už asi třikrát, aby jí je mohla trochu umýt a ona se pořád nenechá. Jako by ji Taysa chtěla za tahle slova potrestat, do obličeje jí cákne vodu. Teď díky tomu vypadá jako vodník. Utře se do rukávu a mezitím co se Taysa chichotá jí pomalu vezme z vody a zeptá se na kotě Mayven. Poprvé se o něm dozvěděla díky Illeagramu, kde byl její příspěvek. Podívá se na něj s vykulenýma očima.* Pod krkem? *Zopakuje a potřese hlavou. Moc se jí teď Mayven nechce zase dávat pochovat Taysu. Malou zabalí do županu a vezme ji zpět na přebalovací pult.*Prosím, podáš mi její pyžamo? *Kývne hlavou k posteli, kde leží.* Dneska tak pětkrát? Naposledy asi před hodinou, takže pořád dýchá a Mayven se o něj stará až s přehnanou péčí.
AndyHoff
AndyHoff

Tue Jan 19, 2021 10:55 pm
Já vím, že tobě to nevadí, ale stejně je to trochu nefér a já bych ti měl víc pomáhat. *Namítne s pokrčením rameny a pak přikývne.* Dobře. *Souhlasí s jejím nápadem. Netuší, za jak dlouho to bude, ale příští týden by měl jít na kontrolu a tam to snad zjistí. Nemůže se dočkat, až si bude moct zase zaběhat nebo zaboxovat. Radši ale myšlenky na cvičení odsune co nejdál v mysli a soustředí se na koupající se Taysu. Jinak by se asi rovnou otočil a šel do posilovny. Takhle se mu jenom trochu roztřesou ruce. Je zvláštní, jak si dřív myslel, že absťák člověk může dostat jenom po nějakých drogách. Nikdy si neuvědomil, že takovou drogou pro něj může být cvičení. Když vidí, jak má Ash mokrý obličej, protože jí Taysa pocákala, vezme ručník a podá jí ho, aby se mohla utřít. Pak jí odpoví ohledně Mayvina kotěte.* Tu kočku tak ještě nedržela, ale plyšáky tak nosí skoro celej život, takže jenom doufam, že jí dochází, že je to živej tvor. Furt nechápu, co to Easta a Liv popadlo, že jí dovolili zrovna kočku. Podle mě je na ní malá. Měli jí dát křečka, ten aspoň nevydrží tak dlouho. *Nedivil by se, kdyby jí za chvíli kočka omrzela a ona chtěla další zvířátko.* Jo, jasně. *Přikývne a vezme pyžamo, které jí chce podat. Trochu mu ujede berle díky tomu, že drží i pyžamo a třesou se mu ruce, ale ustojí to a živej pyžamo podá Ash.* Tak snad bude v pohodě. Jestli chceš mít klid, klidně jí řeknu, ať za tebou tolikrát nechodí. Vim, že umí člověka unavit. Někdy jí zase budu muset vzít na výlet, aby se tu neunudila. Zvlášť, když tu nejsou žádný děti. *Mrzí ho, že tu Mayven nemá nikoho ve svém věku a snaží se jí to co nejlépe vynahrazovat.* Pohlídám Taysu, ať se můžeš v klidu usušit a najíst. *Nabídne Ash a u toho se na ní pousměje.*
-LF-
-LF-

Tue Jan 19, 2021 11:59 pm
Máš nohu v sádře. Mně vážně nevadí se o Taysu starat více, než normálně. *Naopak je docela ráda. Když se o malou nestará, pomalu ani neví, co má dělat. Nejčastěji si tedy čte a poslední dobou začala chodit do posilovny. Ale není to tak časté. Rozhodně to nepřehání jak to dělal Timothy. Ale aby se necítil špatně, navrhne tedy, že až mu tu sádru sundají může se o Taysu chvilku starat déle zase on. Doufá, že to do té doby zapomene a nebo bude předstírat, že to neřekla, protože se o Taysu starat chce a nechce to moc nechávat jen na něm. Řekla to jen proto, aby se necítil tak špatně.*/Proč se o to vůbec starám?/*Položí si v duchu tuto otázku na kterou ale nedokáže odpovědět. Dá malou do vany, která je z toho nadšená a klasicky kolem sebe začne cákat.* Díky.. *Poděkuje za ručník, který jí podá její manžel a utře si obličej.* Křečka by zase snadněji rozdrtila v rukách. Navíc.. kdyby ho pustila a on zalezl za skříň nebo někam jinam, bylo by to horší jak s kočkou. Tu vidíš snadněji. Chytat po paláci křečka, který vy zdrhl a děsil ostatní s tím, že je myš by bylo horší. *Ušklíbne se pobaveně. Kdyby viděla jak se k ní blíží něco malého a nevěděla, že je to křeček, taky by v domnění, že se jedná o myš skočila asi na nejbližší židli nebo vylezla na nějakou skříň či komodu. Z dálky nepoznáte, o co se jedná. Košku si s ničím takovým nespletete. Požádá ho, aby jí podal pyžamu a trochu starostlivě se zamračí.* V pohodě? *Ujišťuje se a s pokývnutím hlavy na znamení poděkování si od něj pyžamo pro malou vezme. Následně jí do něj obleče a vezme ji do náruče. Přivoní si k jejím vláskům a na hlavičku ji políbí.* Miluju jak jí vlásky voní. *Řekne s úsměvem.* Ne, to nemusíš. Nevadí mi se s Mayven bavit, mm ji ráda. *A navíc nechce, aby byla osamělá. A povídat si s í jí vážně nevadí. Když tu není Timothy a ona musí udělat rychle nějaké papíry, vždycky nechá Taysu na posteli, kde ji zabavuje Mayven s hračkami.* Ve městě je Zoo, zábavní park a i akvapark, co jsem slyšela. /Nebylo by asi od věci tam s ní zajít./*Souhlasí s tímto nápadem v duchu.* Dobře, tady je. *Počká, než si Timothy Taysu vezme a pak si vezme oblečení a vydá se do koupelny. Trochu se tam opláchne, hlavně obličej a tak. */Osprchuju se ráno../*Dneska už se jednou odpoledne sprchovala kvůli Tayse, tý se ji podařilo pozvracet, když jí dávala říhnout. Schytala to její oblíbená mikina. Dá si na sebe svoje pyžamo, které se skládá z tmavě modrých šortek a taky tílka ve stejné barvě. Sice je leden, ale v Midstonu je dost teplo. Rozčeše si vlasy. Do teď je měla v nějakém polorozpadlém drdolu. Taysa jí za vlasy strašně ráda tahá no. Dojde zase do komnaty.* Klidně mi ji zase dej. Vezmu si ji k sobě jako nedávno v kuchyni a můžeme se najíst oba dva, aby to ani jednomu nevystydlo. Nebo ji dám na chvilku do postýlky. Snad by se na těch pár minut zabavila a neplakala.
AndyHoff
AndyHoff

Wed Jan 20, 2021 8:36 am
Dobře. *Přikývne nakonec. Přeci jen s Taysou to umí skvěle a ta je s ní šťastná.* /Obě dvě by se beze mě obešli. Možná daleko šťastněji, než se mnou./ *Proběhne mu hlavou a radši sklopí pohled k zemi. Věděl, že Ash by bez něj byla spokojená a prakticky se nemůže dočkat, až budou moct jít od sebe, ale když takhle sleduje Taysu, myslí si, že ta by bez něj byla taky spokojená. Aniž by ale teď svoje myšlenky nějak nahlas interpretoval, podá radši své manželce ručník. Na její poděkování jen kývne hlavou. O nic velkýho, za co by musela děkovat, nešlo.* Jo, to máš možná pravdu. *Uzná, když se baví o zvířeti Mayven. Stále si stojí za svým, že lepší by pro ní byl křeček. Když slyší, jak se přehnaně stará o kočku, snad by přežil i křeček, ale žil by daleko kratší dobu, takže by nehrozilo, že pro něj budou muset hledat nový domov, až May omrzí a bude chtít něco jinýho.* Jo, v pohodě. Jenom mi poodjela berle. *Přikývne a pyžamo pro malou jí podá. Pousměje se, když vidí, jak Ash malou políbila na hlavičku. Akorát to potvrzuje jeho domněnku.* Dobře. Já jenom že umí být dost vyčerpávající. *Pokrčí rameny a pak pokýve hlavou, když slyší výčet míst, kam by jí mohl vzít.* To zní dobře. Nechám jí vybrat, kam by chtěla. *Sice tuší, že to dopadne tak, že objedou úplně všechno, ale pro svou sestřičku je schopný udělat cokoli. Pak už si ale převezme Taysu, se kterou si sedne na postel.* Co ty moje voňavá princezno? Užila sis to s maminkou? Aspoň se maminka zase smála. Obě dvě byste se víc smáli beze mě, co? *Promluví na ní potichu a u toho se smutně pousměje, když na něj Taysa kouká s úsměvem, protože nerozumí, o čem je řeč.* Dobrý. Taky zvládnu jíst a mít jí na klíně. *Pokrčí rameny a malou si na klíně posadí. Začne zase klepat nohou, aby to s ní trochu houpalo, jak to má ráda a natáhne se po talíři s jídlem. Moc chuť k jídlu teď ani nemá, ale tuší, že kdyby nic nesnědl, nedala by si nic ani Ash.*
-LF-
-LF-

Wed Jan 20, 2021 9:16 am
*Když jí podá ručník, poděkuje mu. Přeci jen, je to slušnost, nemusel jí ten ručník podávat. Začnou se bavit o kočce, kterou dostala Mayven. Taky čeká, že ji za chvilku omezí, ale zatím to řešit nemusí. A kdyby se to náhodou stalo, ona by se o ni klidně postarala.*/Za chvilku tu budu mít ZOO, kočka, sova, dítě../*Vtipné je, že to poslední udělá nejvíce nepořádku. Ujistí si, že je v pořádku a pak přikývne. Malou obleče, což je taky boj, protože jí to moc neusnadňuje.* Většina věcí, co dělá je roztomilých, kromě poblikávání nás a podobně a doufám, že jí vydrží, ale takhle se odhalovat a pořád vysvlíkat, to jí fakt vydržet nemusí. *Potřese nad tím hlavou. Nechce být už před čtyřicítkou třeba babičkou. Už teď se cítí staře, když vidí jak se lidé v jejím věku baví, chodit do barů a ona má dítě. Malou ještě políbí na hlavičku a pak ji předá Timothymu.* Oba dva známe Mayven.. Stejně půjdete na všechna ta místa. *Uchechtne se a pobaveně se pousměje. Vezme si oblečení a vejde do koupelny, kde se upraví a převleče, když znovu vejde do komnaty všimne si, že se Timothy smutně pousměje na malou. Nabídne mu, že si ji vezme na klín nebo ji dá do postýlky.* Dobře. *Talíř s jídlem mu podá a vezme si ten svůj, se kterým se posadí.* Dobrou chuť. *Popřeje mu a dá se do jídla. Jí jen mlčky, protože přemýšlí. Nebaví ji se dívat na to, jak je Timothy smutný. Sama se takhle cítila celý život a nikdy se k nikomu nechtěla chovat tak, aby musel být smutný, nechtěla být jako její rodiče a v tomhle samu sebe docela zklamala. */Asi je na čase se přes to přenést, přes Williema../*Sní všechno jídlo, i když to neplánovala. Je to až moc dobrý.* Nemůžeš mi vařit tak často, za chvilku neprojdu dveřma. *Bylo na tom talíři vážně dost jídla a ji překvapuje, že to snědla všechno.* Bylo to moc dobré děkuju. *Když dojí, vezme i jeho talíř a oba dva je položí stranou.* Sedne si vedle Timothyho na postel a koukne se na Taysu, která se natahuje po jejích vlasech. Tak ji jimi pošimrá po ručičce.* Můžeme.. se spolu zase zkusit bavit? Chci aby byla Taysa šťastná a my dva aspoň trochu taky.. /Hlavně ty./*Chová se k ní dobře, takže si zaslouží aspoň to, aby se s ním bavila normálně.*Pokusím se tolik neodtahovat a více s tebou mluvit. Jen tak to nepůjde, moc s někým mluvit nejsem zvyklá. Ale mohli bychom být aspoň přátelé. *Tak by byli spokojeni asi oba dva, ne? Budou se spolu bavit jak chce on, ale nebudou do toho tahat city, jak chce ona.* Je to aspoň nějaký začátek. Přesune svůj pohled z malé na něj, čekajíc, co jí na to odpoví.*
AndyHoff
AndyHoff

Wed Jan 20, 2021 12:01 pm
*Pobaveně se uchechtne, když slyší jak mluví o Tayse.* Myslim, že ten úsměv a to jak si z nás dělá věčně legraci jí zůstane. A snad si jednou najde lásku i k oblečení. *Aspoň v to tedy doufá, i když jak zná Taysu, jakmile se naučí rozepínat knoflíky, bude se svlíkat ještě víc a lítat po paláci jenom v plence. Nakonec si malou vezme k sobě a sám jí pohladí po vláskách.* Jo, to nejspíš jo. Ale jestli pak bude mít aspoň chvíli radost, tak mi to za to stojí. *Pokrčí rameny. Pro svou rodinu by udělal cokoliv a to zahrnuje i jeho malou sestřičku. Proto trpí její oblíbené poníky, když se chce dívat s ním, naučil se několik druhů copánků a tak podobně. Když zůstane v komnatě s malou sám, promluví na ní a nakonec se smutně pousměje. Teď je zrovna ta chvíle, kdy je rád za to, že mu nerozumí a nemůže mu nijak odpovídat. Nechá si jí u sebe, zatímco se pustí do jídla a sám svou porci úplně celou nedojí. Je ale rád, že Ash jo.* Při tvojí postavě to fakt nehrozí. *Uchechtne se a potřese nad tím pobaveně hlavou.* Nemáš za co. *Pokrčí ramenem, protože stejně plánoval vařit a prostě toho bylo víc. Neplánoval tohle pro ní dělat potom, co mu řekla, ale zase mu bylo líto to vyhodit. Takže je rád, že zareagovala takhle a nehodila mu to na hlavu. Překvapí ho, když na něj pak promluví a zmateně se na ní podívá.* Jestli tě šťastnou udělá to, že se mnou budeš mluvit.. *Doteď totiž žil v tom, že šťastnou by jí udělala co největší vzdálenost mezi nimi a ideálně rozvod.* Víš, že ti neublížím, že jo? Moje rodina je pro mě vším a nikdy bych nenechal ani nikoho dalšího, aby ti nějak ublížil, Ash. *Ujistí jí. V té kuchyni mu řekla, že se bojí bolesti, kterou by jí mohlo způsobit to, že se k němu nějak víc přimkne a on je odhodlaný jí dokázat, že žádná taková bolest jí nečeká.* Tak dobře. *Přikývne nakonec.* Jestli je to opravdu to, co chceš. *Neodpustí si ještě jednu tišší poznámku, při které tentokrát on sklopí pohled k malé a nechá jí, aby mu celou dlaní chytla jeden prst.*
-LF-
-LF-

Wed Jan 20, 2021 12:19 pm
Snad jo. Jinak se začínám bát, že až bude větší bude nám pořád utíkat, ideálně jen v plence a my i budeme nahánět po celém paláci ještě se strážnýma.. *Uchechtne se nad tou představou.*/No, snad si aspoň tu plenku nechá./*Prohodí, že s Mayven nakonec projde všechna ta místa, která vyjmenovala. Je jí jasné, že se Mayven nebude moci rozhodnout a Timothy, aby ji potěšil s ní půjde jak do ZOO, tká i do parku a Akvaparku.* Je škoda, že tu není více dětí v jejím věku. *Chápe jak osaměle se musí ta dívka cítit. V dětství to měla stejně.*/Ona aspoň má dva starší bráchy, kteří ji mají rádi a teď i Taysu a mě./*Taky se s Mayven ráda baví, povídá si s ní a tak, neotravuje ji její společnost. Všimne si Timothyho smutného pohledu, když vejde do komnaty, ale prvně na to nic neříká. I kdy v hlavě jí to začne šrotovat a nasadí jí to do hlavy brouka, jako vždycky. Vezme si jídlo, které sní celé, což je na ni výkon. Většinou tolik nejí, jenže to bylo vážně skvělé a ona se taky ztratila v myšlenkách a každé sousto si dávala do pusy automaticky.* Za chvilku takovou postavu mít nebudu. *Uchechtne se.*/Musím fakt začít chodit více do posilovny./ *Dost o tom přemýšlela a nechce ho vidět takhle. Ví, že se k Timothymu nechová férově, on je k ní vážně milý.*/Můžu se s ním bavit normálně a neplést do toho city, že jo? Dokážu to.. Určitě./ Třeba jo. *Pokrčí rameny. Ještě to neví, nikdy spolu přece pořádně nemluvili.* Nikdy neříkej nikdy. Taky jsem se zapřísáhla, že se nebudu k nikomu chovat tak jak jsem se chovala k tobě. *Připustí a na chvilku sklopí pohled, než se na něj znovu podívá.* Chci to zkusit. *Uvidí jak to bude fungovat.* Takže.. kromě toho, že rád vaříš a chodíš cvičit, co rád děláš? *Nadhodí nějaké téma, o kterém by se mohli bavit.*/Zvláštní se na to ptát svého manžela po dvou letech, co jsme spolu./
AndyHoff
AndyHoff

Wed Jan 20, 2021 1:31 pm
Nechám postavit před dveře strážce s nějakou sítí, aby byli v pohotovosti a ona nestihla zdrhnout nijak daleko. *Poznamená pobaveně, když si představí ty hony na Taysu se sítí. Dokáže si živě představit, jak by se u toho nadšeně zubila a měla z toho děsnou legraci.* Jo, to je. Pořád jsem doufal, že by se tu mohl někdo jejího věku ukázat, ale asi ne. *Mrzí ho to, ale dělá všechno co je v jeho silách, aby jí to vynahradil. Z tohohle důvodu se mu moc nelíbil nápad, aby May jela sem. Přeci jen doma pár kamarádů má. Ale zase si uvědomuje, že je závislá i na něm a Eastonovi a oba by jí dost chyběli. Pak už se ale snaží sníst co nejvíc ze své porce, i když něco nechá.* No tak, jsi po porodu a vypadáš stejně úžasně jako předtim. Většina ženských během těhotenství přibere a mě přijde, že ty jsi nepřibrala ani deko. Takže tvůj metabolismus na tom bude dost dobře a ty si můžeš jíst co chceš. *Pokrčí rameny, protože je pravda, že Ash vypadá úžasně a je jedna z nejhezčích ženských, co kdy potkal. Ať už co se obličeje týče, tak i postavy.* Měla jsi k tomu důvod a já to chápu. Nemusíš si nic vyčítat. *Potřese hlavou a dál zkoumavě sleduje její obličej. Netuší, co stojí za touhle změnou, když ještě před pár dny v kuchyni se bránila jenom tomu, aby jí někdy něco uvařil.* Tak dobře. *Přikývne, když slyší, že to chce zkusit.* No... Tohle je tak nějak asi všechno. Vlastně ještě docela motorky. Rád na nich jezdim, doma jich několik mam. Stejně jako rád vylepšuju třeba nějaký recepty, tak se snažim dovést k dokonalosti i je. Zvládnu toho na nich opravit docela dost. Během puberty se mi podařilo zrenovovat pár starých pro několik lidí v mém věku, co byli v paláci. Třeba synové rádců a tak. *Řekne jí něco málo o svém dalším koníčku a pak nakloní hlavu mírně na stranu.* Jsi na řadě. Co baví tebe? *Zajímá se.*
-LF-
-LF-

Wed Jan 20, 2021 3:46 pm
To bude asi nejlepší. *Souhlasně přikývne s pobaveným úsměvem na tváři. Představa, že by měli spolu se strážnými nahánět jejich dceru, korunní princeznu po paláci je docela směšná, ale asi si to nechá ujít.* Aspoň může kdykoliv přijít k tobě, mně a nebo Eastonovi. A teď je ještě dost nadšená z Livie. *Usměje se. Mayven má okolo sebe aspoň milující rodinu, když už ne přátelé ve svým věku. Ona postrádala obojí.* Řekneme si za rok, pokud mě budeš denně krmit tak dobrýma věcma neprojdu dveřmi a až budeme v Angcii pořádat ples budeš mě tam muset odkutálet. *Stojí si pořád za svým. Docela ji i potěší, když řekne, že vypadá úžasně.* Stejně vyčítám.. *Pokrčí rameny. To, že to pro ni celkově bylo nějak těžký není výmluva. Pro něj t taktéž nebylo lehké a přece se k ní chová tak úžasně. Ujistí ho, že to chce zkusit a aby nějak začali zeptá se na jeho další koníčky a pozorně jej poslouchá.* To do tebe bylo hezký. *Pousměje se a když se zeptá na její koníčky zamyslí se.* No.. asi největším je čtení. Nemám nějak vyhraněný žánr, čtu ráda vše. Kromě toho taky ráda cvičím. Nebo hraju na klavír a zpívám. *To už mohl slyšet. Sice před ním úmyslně nezpívala, nemyslí si, že má na to dobrý hlas, ale několikrát zpívala ukolébavku Tayse, když třeba přišel do jejich komnaty.* Chtěla jsem zkusit i vaření, ale mám takový pocit, že jen co bych zapnula troubu, bouchla by. *Párkrát se k plotně postavila, ale vždycky toho rychle nechala, protože během prvních pěti minut se jí buď podařilo podpálit utěrku nebo rozbít nějaký talíř a tak.*
AndyHoff
AndyHoff

Wed Jan 20, 2021 3:56 pm
Nojo, Livie... Tu jsem ještě ani nepotkal. *Dojde mu pří zmínce jeho nové švagrové. Pořád si stojí za tím, že je Easton vůl. Chtěl pro něj šťastný život. Snažil se najít cestu, jak to zasnoubení zrušit a zvažoval i jednoduše odstoupit od smlouvy s Belgií a klidně rozpoutat válku jenom, aby byl jeho bratr svobodný a mohl si najít své štěstí. Aspoň trochu ho ale uklidnilo, když si s ním psal a on vypadal, že je s manželstvím zatím docela spokojený. Doufá, že i přes takovýhle zvláštní začátek jim to vyjde a nebudou mezi sebou mít takovou pomyslnou zeď jako on a Ash.* To nebudu muset. A klidně až budu moct zas chodit, tak tě naučim boxovat a můžeme spolu cvičit, při tom se pálí dost rychle, když už bys fakt chtěla pohyb. *Pokrčí rameny. Je to jenom nabídka, která je navíc do budoucna. Navíc ale tuší, že s ním nebude chtít trávit víc času, než musí teď.* Zkrátil jsem si tak dlouhou chvíli a spoustu se toho naučil. Bylo to prospěšný pro obě strany. *Pousměje se. Nevidí na tom nic velkýho nebo zvláštního. Je to pro něj jednoduše koníček, kterému se rád věnuje.* A zpívání ti jde skvěle. *Usměje se na ní. Párkrát jí zaslechl, když přicházel do komnaty a i když toho neslyšel nijak moc, ví, že má krásný hlas. Na rozdíl od něj samotného, který neumí ani zpívat a ani na nic hrát.* No.. Kdybys to chtěla zkusit, můžu tě klidně něco naučit. Zkusíme něco jednoduššího spolu. Kdyžtak si připravim hasičák, abych ho měl po ruce, ale podle mě se jenom podceňuješ. *Popíchne jí trošku.*
Sponsored content

Komnaty zahraničních hostů - Stránka 18 Empty Re: Komnaty zahraničních hostů

Povolení tohoto fóra: