Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedna z mnoha komnat paláce

+8
† PsYcHoPaTiC †
AndyHoff
annie.16
-LF-
LittlePrincess
Taylorovidní zrzka
Matthew Leonard Castel
Admin
12 posters
Goto down
LittlePrincess
LittlePrincess

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Thylane A. S. Melchoire

Mon Feb 24, 2020 6:44 pm
*Nedokáže si představit, že by spojila svůj život s někým naprosto jiným. Nejspíš nebýt Selekce, věnovala by se dál surfováním a trávila by čas sama jako celou dobu. Starala by se o své rodiče a pak by..umřela. Jenže tou jednou přihláškou se její život změnil a ona jí už vůbec nelituje. Stala se z ní nejšťastnější dívka na světě, která mohla žít v paláci a vzít si dokonalého prince. Cesta ke svatbě, ale má před sebou spoustu nástrah a zkoušet, než bude moc být jenom s ním. Ví, že její rodiče budou minimálně stejně nadšení jako je ona samotná, určitě by se na ně nezlobila kdyby tu být nechtěli, i přesto by je ráda měla co nejblíž paláce to půjde. Podá mu své návrhy, které jí v ten moment jako první napadnout. Našpulí ret a povzdechne si.* Jenže svými slovy vlastně říkáš, že jsou úplně k ničemu.*Poví smutně, vážně se snaží, jenže v tomhle případě jí to přišlo jako bezsmyslné.* Koně jsou fajn nápad.*Přikývne a dál jen na tohle téma už mlčí, jeho nadšení sice je skoro nakažlivé, ale to nepomáhá v tom, co jeho sestře má sama dát. Její možnosti celkově nejsou moc velké. Z čeho ale rozhodně ráda je, je možnost, že ještě uvidí Kasey. Španělsko musí být krásná země a cestování se jí zamlouvá.*To je asi na tom všem jediná pozitivní věc. Pokud o všem nepočítám tebe.*Skousne si spodní ret, to už se přesunou k líbání, které jí vůbec nevadí. Nemá proč jí vadit, když líbá muže, ke kterému chová určitě vážné  city. Ujistí ho i v tom, že je všechno určitě v pořádku, jak by nemohlo být. Jen nepatrně zavrtí hlavou nad jeho posledními slovy. Polibek, který mu oplatí a následně se nechává poddávat jeho polibkům na krk a dotekům. Při několika jeho vytření značek, ze sebe vydá spokojený vzdech, který rozhodně nemohl přeslechnout. Jenže potom jeho rty ucítí na svém bříšku a má co dělat, aby se nečala skutečně smát.*Šimráš.*Vzdychne to slovo a zadívá se na něj, všimla si i jeho pohledu. Nakloní hlavu na jednu stranu a potom na druhou.* Na masáž mi jí stejně sundat musíš.*Zamumlá teď už s úsměvem a oplatí mu i ten poslední polibek. Přitom se dlaněmi dotkne svých červených tváří, má pocit, jakoby doslova hořela.*
-LF-
-LF-

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Sawyer S. Schreave

Mon Feb 24, 2020 7:08 pm
*Zamyslí se nad jejími nápady a řekne, že se bojí ji někam ven vzít, ale zkusí nad tím ještě popřemýšlet.*Nejsou zbytečný, jen mám fakt strach, aby se ještě neztratila nebo ji někdo neunesl.. jako předtím mámu, bratra a Josephine..*Vzpomene si na účastnici, která trpěla měsíc v ghettu kvůli němu. Vyčítá si to, strašně moc.*Nemyslel jsem to tak. Jsou to skvělé nápady, ale bojím se jen sestry..*Řekne zase.*Nebuď smutná princezno.*Zamumlá a políbí jí na rty doufajíc, že ji tím rozveselí. Nechce, aby se takhle cítila kvůli někomu. Nechce, aby se takhle vůbec nikdy cítila a chce tomu naopak zabránit, jakkoliv bude moct.*Jo a tady bych ji snadněji našel, kdyby se někam vydala.. Snad by mi teda neujela..*Uchechtne se zase, když začne zpochybňovat i svůj vlastní plán.*Ale my dva bychom si mohli třeba někdy někam vyrazit, co myslíš?*Nakloní hlavu na stranu.*Do města.. Do Akvaparku, nebo Zábavního, je tam i Gondola, mohl bych zařídit projížďku.*Navrhne.*Kam bys chtěla?*Zeptá se jí. Pka řekne, že budou hodně cestovat, což vidí jako jednu z mála výhod toho, být součástí královské rodiny.*Mě se na tom osobně líbí i ta možnost něco změnit.. Zlepšit něčí život.. chápeš?*Zeptá se s úsměvem.*Doufám, že budu dobrý král, jako táta.*Zadívá se na chvilku na svou ruku, která spočívá na jejím boku. Pak ji políbí a jakmile se jistí, že jí to nevadí, udělá několik značek na krku. Ví, že si to bude muset nechat zítra zamaskovat, jestli nechce čelit zvídavým otázkám.*/No, snad mě za to neudusí ve spánku polštářem./*Pka ji políbí párkrát i na břicho a uchechtne se, když od ní jako odezvu slyší, že šimrá.*Jsi lechtivá lásko?*Zeptá se se zlobivými jiskřičkami v očích. Přeběhne jí prsty po břiše, ve snaze ji polechtat. Pak na ni mrkne a košili ji sundá.Neodolá tomu si ji prohlédnout. Pak ji pobídne, aby se otočila.*Máš tady někde i nějáký krém?*Zeptá se, aby ji nemasíroval jen tak. Nakonec dojde do koupelny, kde něco najde a pak se vrátí zase k ní.*Tohle trochu zastudí..*Upozorní ji předtím, než jí na záda dá krém, která jí po zádech po chvilce začne rozetírat a pomalu ji masíruje.*Líbí se to mé princezně?
LittlePrincess
LittlePrincess

Mon Feb 24, 2020 7:47 pm
*Něco namítat by mohla, kdyby on skutečně neměl pravdu. Má jí tak často, až jí to připadá tolik děsivé...přece musí být i něco v čem si tolik jistý není. Doufá, že na tohle jednou příjde, času na to koneckonců bude mít spoustu. Na hodně věcí ohledně své milované osoby, bude mít čas. Jenže při jméně té účastnice, jí něco vnitřně zabolí, a její obličej ještě víc posmutní. Na to, že se bojí jenom přikývne. Zadívá se mu do očí, ale polibek mu tentokrát neoplatí jako vždycky. Přece jí nemůže takhle uplácet, kdykoliv se mu nelíbí jak jí je. Zakroutí hlavou nad jeho pochybnosti, ten plán byl fajn a jeho sestra jistě bude ráda za čas, který spolu budou mít. Potom co začne povídat o tom, že někam můžou spolu a pak se jí zeptá kam chce. Dělá skutečně, že přemýšlí než se ušklíbne.*Řekla jsem, že s tebou půjdu kamkoliv. Navíc poradila jsem ti posledně. Takže teď na něco budeš muset přijít sám.*Mrkne na něj a pokývne, rozhodně mu to nechce ulehčovat, jako poprvé, když měli někam jít společně. Skutečně se zamyslí až nad tou další věcí z jeho slov. Než nad tím souhlasně pokývne hlavou.*Nepochybuji o tom, že budeš dobrý král.*Zamumlá k němu slova, ve která skutečně věří. On se po polibcích přesune k jejímu krku, kde udělá značky, které aspoň na pár dní budou dokazovat, že je skutečně jeho. Musí se nad tím bezpochyby pousmát a to ještě neví jak to podá komorným, které to budou muset schovat. Zakňučí a přikývne.*Jen někde, ale ano.*Poví, jenže to už se při jeho doteku začne smát. Rozhodně jí lechtá schválně. Jen co jí sundá košili, patrně zrudne ještě víc pokud to jen jde. Přece jen viděl její... Nečeká, že k tomu dojde takhle, rozhodně to bude počítat mezi ti nevinnější možnosti, jak se to mohlo stát. Radši se přetočí, ještě než to sám Sawyer navrhne, opatrně si přesune vlasy na stranu,  aby mu v masáži nijak nezavazely. Nad krémem se zarazí, určitě bude něco v koupelně a uslyší i jak se tam vydá a poté se i vrátí. Hlavu si položí na stranu, aby na něj aspoň trochu mohla koukat.. Vydá ze sebe zamručení, i přesto jeho varování..Cítí jak se její záda uvolňují, ona si připadá uvolněná pod jeho dotekem, teplé ruce se spojení se studeným krémem, jsou nakonec v pořádku.*Ani nevíš jak moc, můj princi.*řekne směrem k němu, sice na něj nevidí, ale i tak může z tonu jejího hlasu poznat, že se při svých slovech usmívá.*
-LF-
-LF-

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Sawyer S. Schreave

Mon Feb 24, 2020 8:17 pm
*Vidí, jak ještě více posmutnila, když zmínil Josephine.*Lásko.. No ta.*Řekne potichu skleslým hlasem.*Nechci, abys byla smutná, ale o ostatních se občas zmíním. Ale s žádnou jinou nic nemám. Věř mi. Jsi pro mě ta jediná.*Políbí ji, ale když mu to neoplatí odtáhne se, zklamaně a ublíženě, ale snaží se na sobě nic nedávat znát. Pka navrhne pár míst, kam by mohli jít společně a zeptá se, kam by šla nejraději. Usměje se a přikývne.*Dobře, budu se snažit vymyslet něco, co se bude mojí princezně co nejvíce líbit.*Usměje se na ni a doufá, že nebude tak smutná.*Když budu mít vedle sebe dokonalou královnu.*Veze její ruku a políbí ji n její hřbet, aby bylo jasné, že tím myslí ji. Líbá jí na krku a potom i na břiše kde od ní slyší, že ji to šimrá. Schválně jí prst přeběhne po břiše, by ji polechtal. Zasměje se, když vidí, že ji to skutečně lechtá. Pak jí i sundá tričko a prohlédne si ji. Přece jen je to chlap. Řekne, ať si lehne na záda, aby ji mohl namasírovat a v koupelně najde krém. Varuje ji, že to možná zastudí, aby se nelekla. Chvíli ji masíruje a pak se zeptá, jestli se jí to líbí.*To jsem rád.*Pokračuje i dále v masírování několik minut. Poté jí políbí do vlasů. Krém na jejích zádech zaschnul, taky ji masíroval docela dlouhou dobu a je taky pozdě, jak si uvědomí při pohledu na hodiny.*Nejsi unavená,*Zeptá se a pohladí ji po vlasech.*Je docela pozdě, měli bychom jít spát.*Podá jí košili, aby si ji mohla obléknout. Lehne si vedle ní na postel a obejme ji jednou rukou okolo pasu. Zároveň si ji tak k sobě přitáhne o něco blíže. Přikryje je dekou přičemž jí dá většinu, aby byla zakrytá celá a ještě nenastydla nebo tak, to by nechtěl. Skloní se a lehce ji políbí na rty.*Dobrou noc, Hvězdičko.*Popřeje jí a sleduje ji, doku neusne. Když slyší, jak pravidelně oddechuje, odhrne jí pramínek vlasů z tváře, který jí tam spadl. Ještě chvilku svou princeznu sleduje a pak sám usne s úsměvem na rtech.*
LittlePrincess
LittlePrincess

Mon Feb 24, 2020 9:03 pm
*V hlavě jí hlodá to, že prostě ani trochu neví jak to skutečně je, věří mu, ale sama do toho přece nevidí. To, že brzo má být vyloučení, jí v tom přece neuklidňuje. Nerozumí spoustě věcem, nechtěl by to ukončit rychleji? Kdyby s ní chtěl být tolik jak jí tvrdí. Všimne si jeho obličeje, když mu polibek neoplatí, jen na moment. Nechce mu přece ubližovat, nemyslela to tak. Když se mu rozhodne nepomáhat v tom co by mohli společně podniknout. Na konkrétní činnosti jí tolik nezáleží, hlavní  že bude moct trávit čas  právě s ním. Proto se nad jeho slovy krátce pousměje na znamení toho, že se nic neděje.*O tom bych se klidně dohadovala.*Našpulí spodní s pobavením, k dokonalosti má daleko, ať už si on myslel cokoliv. Usměje se nad tím malým gestem, s polibkem a zadívá se na místo, kde před chvílí byly jeho rty. V ten moment jí napadne, že asi není nejlepší nápad, jelikož on toho po jejích slovech využije a jí nezbývá nic jiného, než se rozesmát. Zlobil jí, rozhodně záměrně. Neprotestuje v tom, že se má kvůli masáži otočit, díky tomu její tváře naberou o něco normálnější tělovou barvu. I po jeho malém varování, se musí zahihňat, jednoduše, i s tím to nezvládá. Celkově při masáží skoro nevnímá, všimne si jak se jí začnou zavírat oči, ještě aby ne po něčem tolik příjemném. Nevnímá vlastně čas, než na ní nepromluví. *Trošku.*Špitne k němu tiše a podívá se na něj.*To bychom rozhodně měli.*Přisvědčí mu k jeho slovům a vezme si od něj košili, zapne si ale jen několik knoflíčků...tak aby zakryla jen to potřebné. Přitulí se k němu do objetí a zadívá se mu rozespale do očí. Polibek mu stihne s úsměvem oplatit.*Dobrou noc, Zlatíčko.*Zašeptá příliš nadšeně a ještě víc se k němu přitulí, aby při usínání mohla poslouchat tlukot jeho srdce. Zavře oči a skousne si spodní ret.*Miluju tě, Sawyere Sebastiane Schreave.*Zamrmlá počas usínání svá poslední slova, která se zdála nepatrná, a mohl je slyšet jen díky jejich blízkosti. Jenže v tom už začne mělce oddechovat, a usíná v jeho náruči. S úsměvem na rtech.*
-LF-
-LF-

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Kasey T. Schreave

Wed Mar 04, 2020 6:44 pm
*Chce zase vidět Bastiena, takže se s pomocí služebných vydá směrem k jeho komnatě. Samozřejmě se ty služebné začaly hihňat a ona se nad tím začervenala, takže její tváře teď mají teď stejný odstín jako ty její. Na sobě má červené šaty těsně nad kolena a vlasy má rozpuštěné volně. Nijak se nelíčila, když není potřeba a Bastienovi to snad vadit nebude. Když dojde před jeho komnatu, zaklepe. Nechce mu tam jen tak vtrhnout, jak on k ní. Navíc tam ani nemusí být a přece tam nepůjde, když tam on není.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Bastien R. Martinelli

Wed Mar 04, 2020 7:17 pm
*Před chvílí se vrátil z procházky, jelikož se celý den snažil věnovat práci z domova a kdyby pokračoval pořád, jeho mozek by si asi zahrál na bombu. Takže se rozhodl se projít, ale teď už je zpátky v komnatě. Ze skříně si vytáhne nějaký černý tepláky, jelikož už nikam nehodlá jít, a k tomu zelenou mikinu. Po chvilce si skočí do rychlé sprchy, která je vážně rychlá, takže už po chvíli je venku a utírá se. Po chvilce uslyší klepot na dveřích, to ho donutí nakrčit obočí, protože si zatím neuvědonuje, kdo by to mohl být. Rychle si přes spodní část těla obmotá ručník a vydá se ke dveřím. Když otevře, hned se mu na tváři vykouzlí úsměv díky tomu koho vidí.* Miláčku, co ty tady? *Zeptá se jí a ustoupí, aby mohla jít dovnitř. Následně se k ní nakloní pro jeden polibek.* Asi bych se měl jít obléct, co? *Uchechtne se, jelikož nechce aby to bylo pro ni nějaké nepříjemné, když na všechno tamto zapomněla.*
-LF-
-LF-

Wed Mar 04, 2020 7:26 pm
*Přejde ke komnatě Bastiena a zaklepe na dveře. Když dlouho nikdo nejde chce to skoro vzdát, otočit se a odejít, ale přece jen se dveře otevřou a před sebou vidí nahou hruď Bastiena. Překvapivě zamrká a pak zvedne pohled a podívá se mu do očí. Předtím červeň z její tváře zmizela, ale teď je tam zase a ona má skoro stejný odstín, jako její šaty.*Ahoj.*Pozdraví jej..*/Nedívej se na jeho hruď. Na tu dokonalou vypracovanou hruď.../*Pousměje se na něj.*Chtěla jsem tě jen navštívit, jestli nevadí.*Pokrčí rameny. Nechce jej rušit, ale když ustoupí, vejde dovnitř a podívá se po jeho komnatě. Neví, jestli je tu poprvé, nebo ne. Ale od doby, co zapomněla na všechno předtím ano. Opětuje mi polibek. Když se zeptá, jestli s má jít obléct, zase jí pohled sjede k jeho hrudi.*Docela se mi ten výhled líbí.. vlastně více, než jen docela, ale asi bys měl, ne?*Skousne si lehce ret. Ne, že by se jí to nelíbilo, vážně líbí.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Wed Mar 04, 2020 7:54 pm
*Jakmile uslyší klepání, obmotá si kolem pasu jenom ručník, je mu docela jedno, že ho takhle může vidět úplně kdokoliv, ale zase kdoby zrovna mu klepal na dveře? Nejspíš jen Kasey, kterou tam taky právě uvidí.* To rozhodně nevadí. *Uchechtne se a musí se pozastavit nad vzhledem Kasey, protože ho nikdy nepřestane udivovat, jak moc nádherná je. Poté odstoupí, aby mohla vejít dovnitř a ukradne si polibek.* Tak já ti ten výhled nechám, co ty na to? Jen ten spodek si zakryju. *Mile se na ni zašklebí, přičemž si vezme boxerky a teplákya odejde s něma do koupelny, kde se obleče. Potom mikinu hodí pryč, někam ke skříni.* Jak ses měla celou tu dobu? *Zeptá se ji a sedne si na postel a poklele si rukou vedle sebe. Poté se nervózně kousne zevnitř pusy a nakloní hlavu na bok.* Kasey? Víš, před tím, než se ti stalo tamto... Jsme bydleli v komnatě spolu. Tak mě napadlo, jestli ro nechceš zase obnovit? Ale tlačit na tebe nebudu. *Rukou si vjede do vlasů, přičemž se na ni upřímně usměje.*
-LF-
-LF-

Wed Mar 04, 2020 8:07 pm
*Když jí Bastien otevře,uvidí před sebou pouze jeho nahou hruď, což se jí upřímně velice líbí, ale způsobí to, že její tváře získají červenou barvu. Řekne, že jej chtěla jen navštívit, pokud nevadí a když ji ujistí, že skutečně nevadí, vstoupí s úsměvem dovnitř a oplatí mu polibek, do které se pousměje ještě více. Řekne, že se jí ten výhled sice líbí, ale asi by se měl obléct. Má pocit že se nedokáže soustředit, pokud bude od pasu nahoru nahý. Když řekne, že jí to nechá, chce namítnout, ale on dříve vejde do koupelny. Mezitím, co se její snoubenec obléká se rozhlédne po jeho dočasné komnatě, kterou má tady v Illey. Když se vrátí, obrátí zase hlavu k němu a pokrčí rameny.*Zná mě, skoro pořád zalezlá u sebe v komnatě, čtící pořád knihy. Nic moc novýho. Kromě toho, že jsi mi tedy moc chyběl.*Řekne, když se posadí vedle něj a sama ho chytí za ruku. V jeho hlase zazní nervozita, aspoň se jí to tak zdá, takže nadzvedne obočí a poslouchá jej. Po jeho nabídce se usměje a přikývne.*To budu moc ráda.*Řekne nadšeně.*Jen, která to bude? Mě se neptej, je mi to jedno.*Uchechtne se.*Nelíbí se jí, jak se musí otáčet hlavou, aby na něj viděla, takže si stoupne a sedne si mu na klín.*Nevadí?
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Wed Mar 04, 2020 9:08 pm
*Upřímně má rád, když se Kasey červená, jelikož se mu to na ní strašně moc líbí. Líbilo by se mh, kdyby se třeba červenala celou tu dobu. A taky že je moc rád, že Kasey přišla, jelikož ty dny bez ní jsou strašně dlouhé. Potom si odskočí do koupelny si vzít aspoň něco na spodní část těla, ale hruď má stále nahou aby ji nekazil výhled.* Ty s těma knížkama srosteš. *Zavrtí pobaveně hlavou.* Ty si my chyběla taky, zlato. Už jsem to tady bez tebe nezvládal. *Poví sand co nejvíc upřímně to umí s úsměvem na tváři. Když ho chytne za ruku, pousměje se ještě víc. Je rád, že už je to stejný jak před tím než ztratila paměť. Následně trochu znervózní, ale když na jeho návrh zareaguje dobře, hned to z něj opadne.* Třeba ta tvoje? Přece jen, ty jsi tam dýl než ja tady. *Zasměje se a při tom se na ni stále zamilovaně kouká. Jakmile mu sedne na klín, položí ji ruce na boky a zaláskovaně se jí podívá do oči.* Víš, že jsem rád, že jsem se nepředrogoval? *Ušklíbne se, mezitím co ji hladí po bocích a stehnech.*
-LF-
-LF-

Wed Mar 04, 2020 9:28 pm
*Když se jí zeptá, co dělala celou domu a jak se měla, řekne mu, že byla prakticky jen v komnatě, kde si četla a sedne si vedle něj. Zasměje se.*To snad ne. Kdybych srostla s knihami, byla bych bez tebe a to se mi nechce.*Řekne mu s úsměvem.* Kdykoliv za mnou můžeš přijít drahý. Mě by to nevadilo.*Ujistí jej s úsměvem.* Měl jsi moc práce?*Zeptá se jej, protože tohle by mohl být jeden z důvodů, proč to neudělal. Pak jej chytne za ruku a usměje se ještě více, když se na ni usměje taky. Když jí řekne o návrhu, že by se mohli sestěhovat a ji to vážně nadchne a rovnou jej nechá vybrat komnatu.* Klidně. Chceš se přestěhovat ještě dneska, nebo to necháme na zítra? Zítra by možná bylo lepší.*Všimne si, že je docela pozdě.* Klidně bych tu zůstala, abychom byli spolu kdyby ti to nevadilo.*Řekne mu s trochu stydlivým úsměvem. Prý soplu spali, ale stejně jí to přijde trochu zvláštní. Posadí se na jeho klín a doufá, že mu to nevadí. Jí je to příjemné, ještě když ji hladí po bocích a stehnech.*To já jsem ráda taky drahý. Nechci být bez tebe.*Skloní se, aby jej krátce políbila. Ruce u přitom položí na jeho nahou hruď, po kterého ho i pohladí.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Wed Mar 04, 2020 9:57 pm
*Samozřejmě je rád, že mu nelítá za někým jiným a taky je v komnatě v bezpečí, ale zase chce, aby si taky užila nějaké te srandy a ne aby srostla s knížkou.* A co kdyby sis někam zašla s kamarádkami? Aspoň v té době, kdy budu pracovat nad tím utrpením, co mi otec nechává posílat. Jinak te nikomu nedám. A jim bych tě předával a zase bych si tě vyzvedával. *Poví ze srandy, i když se při tom snaží vypadat vážně.* Dobře, takže za tebou můžu chodit, i když budeš ve vaně? Jak už jsem jednou udělal? *Zazubí se na ní nevinně. Samozřejmě by si to rad zase zopakoval a jí zase ukázal něco, co zapomněla.* Měl, můj tatík se zbláznil a jakoby mi to posílal za trest. Ne že bych doma vůbec kdy u té práce vydržel. Asi mi to tady dává sežrat. *Uchechtne se nad tou myšlenkou a vlastně by se ani nedivil, jelikož toho všeho je jeho otec schopný.* Necháme to na zítra, když se nam tady tak skvěle sedí. *Mdkne Mrkne na ni s úsměvem a když se ho zeptá, jestli by mu nevadilo, kdyby tady zůstala, převráti nad tím oči.* Ani se ptát nemusíš, blázne. *Zavrtí nad tím hlavou, jelikož vážně nechápe, proč se pořád ptá. Usmívá se na ní jak mám dítě, když si mu sedne na klín. Hned togo využije, aby ji hladil po stehnech i bocích.* Já taky ne. Byl jsem idiot, že jsem hned tomu zase propadl. *Uchechtne se a pak aby odehnal myšlenky na ten drogami plný batoh, přitiskne jeho rty na ty její.*
-LF-
-LF-

Wed Mar 04, 2020 10:13 pm
*Pokrčí rameny.* Moc kamarádek tady nemám. Lia má teď svý problémy s rodinou.*Povzdechne si.* Charity a Vic to samý a já stejně nechodím nikam moc ven.*Uchechtne se. Nedovede si samu sebe představit někde na party.*A raději budu s tebou. Kdybych mohla s prací ti klidně pomohu.*Ujistí jej, ale neví, jestli by mu mohla pomoci, pomohla by mu, takže jí klidně může říct.* A teď se učím.. španělsky. Aspoň se snažím.*Uchechtne se. Není v tom moc dobrá, ale snaží se a doufá, že se i časem zlepší, ona se bude hodně snažit. Zasměje se.* Neboj, já ani nikoho jinýho nechci, jen tebe.*Pohladí jej po ruce. Ujistí jej, že za ní může jít kdykoliv a po jeho slovech se začervená.* Jestli chceš, klidně.*Řekne ale a podívá se na chvilku stranou. Když se na něj podívá znovu, už se nečervená.* To bude asi karma.*Pokrčí rameny.*Ale sna se to zlepší a budeš mít práce zase méně.*Usměje se na něj povzbudivě. Souhlasí se sestěhováním a zeptá se, jestli počkají na zítra, nebo to zařídí ještě dnes a pak přikývne.*Dobře.*Přikývne souhlasně.*Dobře, už se ptát nebudu.*Uchechtne se a sedne si mu na klín. Už jen kvůli tomu, jak se usmívá, se musí usmívat taky. Odhrne mu vlasy z čela.*/Ty kudrliny jsou roztomilé./Neboj, dostaneš se z toho a já si tě pohlídám.*Ujistí jej a oplatí mu polibek, který trochu prodlouží sama.*Miluju tě.*Zamumlá mezi polibkem, když se krátce nadechne a pak ho začne hladit po hrudi.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Wed Mar 04, 2020 11:16 pm
Ale taky se musíš přeci nějak bavit. *Namítne starostlivě, protože nevidí knihy jako zábavu na dlouho.* Tak mi bude stačit, když u toho budeš se mnou. Nemusíš mi s ničím pomáhat. *Usměje se na ni a poté na ni překvapeně zamrká, když zmíní, že se učí jeho rodný jazyk.* Fakt? *Stále překvapeně mrká.* Así que voy a hablar así. *Je pro něj příjemné mluvit zase ve svém jazyce, jelikož mluvit stále a pořád v jazyce, který není jeho rodný, je pěkně otravné. Hlavně když se snaží mluvit bez přízvuku, ale i to mu nejde.* Me silenciarás con un beso. *Šibalsky se na ni usměje, i když nedává naděje tomu, že té větě porozumí. Ale taky doufá, že jo, protože je přece šikovná, tak základy by vědět mohla, ne?* To jsem rád. *Zazubí se na ni a teď potom co chvíli mluvil Španělsky, je pri něj ještě více obtížné se zbavit přízvuku.* Tak až se to nebudeš čekat, zase tě ve vaně navštívím. *Teď se zase usmívá od ucha k uchu. Následně se na ni podívá na kko ublíženě.* Jako že si to zasloužím nebo co? Celý život se snažim žít bez hříchu. *Ruku si položí na hruď, ale nevydrží se nešklebit.* Práce počká, čas strávený s tebou ne. *Mrkne na ni s úsměvem na tváři, přičemž spokojeně přivře oči, když mu odhrne pramen vlasů.* Už se těším až nebudeš Schreave, ale Martinelli. *Ruku přesněruje na její tvář, kde ji jen položí a poté spojí jejich rty. Když mezi polibky řekne, že ho miluje, malinkonse odtáhne a to stejné zašeptá, ale ve svém jazyce.* Te quiero. *Ruce ji položí zase na boky a jen se na ni dívá, protože i to mu bohatě stačí na ro, aby byl šťastný.*

-LF-
-LF-

Wed Mar 04, 2020 11:48 pm
Ale mě baví knížky.*Pokrčí rameny.*Budu s tebou moc ráda a kdybys potřeboval, pokusím se ti i nějak pomoci. Taky si tě budu moct trochu rozmazlovat. Kafíčko k práci a k tomu nějáký ten zákusek. Poslední dobou jsem se v pečení zlepšila.*Řekne hrdě. Pka se zmíní, že se učí španělštinu. Přece jen jednoho dne tam bude vládnout, měla by ji umět. Umí už toho docela dost. I předtím uměla základy, ale teď se tomu věnuje denně.*Ano, snažím se.*Usměje se a po jeho slovech se usměje, rozuměla mu.*No soy muy bueno.*Odpoví mu. Po jeho dalších slovech se k němu nahne a políbí jej.*Líbíš se mi, když mluvíš španělsky.*Skousne si ret.*Je to hezký jazyk. Osobně mi přijde lepší, jak angličtina.*Zdá se jí skutečně hezčí. Neříká to jen tak.*Ten přízvuk je dokonalý.*Usměje se zase.*Dobře, už se těším.*Řekne mu. Nepamatuje si, jak to bylo poprvé, ale přece si mohou vytvořit nové vzpomínky.*Sám jsi říkal, že to musí být zato, že ve Španělsku jsi na to docela kašlal.*Brání se.*Ano ty jsi učinění anděl, jen ti chybí svatozář.*Odhrne mu pramen vlasů s obličeje a ještě ho po vlasech pohladí. Líbí se jí jeho kurdlinky přijde j to roztomilé.*Už to bude za pár týdnů drahý. Taky se toho nemůžu dočkat. Kasey Thalia Martinelli zní dokonale.*Řekne předtím, než se políbí. Zároveň mezi polibky zašeptá, že ho miluje. Uvědomila si to nedávno při rozhovoru s Winnie a chtěla mu to říct. Když se odtáhne, podívá se u do očí.*Te amo mas.*O tom se s ním bude klidně dohadovat.*Těším se, až za tebou půjdu v kostele uličkou a až tě uvidím čekat u oltáře. A na to, že budu konečně Martinelli a jenom tvoje. Tedy, jenom tvoje jsem už teď, to se neboj, ale tam to bude úplně oficiální.*Vysvětlí mu, jak to myslela.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Fri Mar 06, 2020 5:40 pm
No to je sice hezký, ale brzo tě od nich budu muuset odtrhávat. *Uchechtne se pobaveně a s úsměvem si jí prohlédne. Potom vysune obočí až k vlasům a hlavu nakloní na bok.* Tak to by si nechal líbit. Ale nesmí být ze mě koule, pak bych se neodšoural ani do pracovny, nikam. A děti by ze mě měli trampolínu. *Ušklíbne se a při zmínce o dětech na ni nevinně mrkne. Není si jistý, jestli nějaký dítě teď chce, ale na druhou stranu by mu to vůbec nevadilo. Pak ho překvapí, že se učí španělsky a co víc, ona mu ještě rozumí. Na tváři se mu vykouzlí upřímný úsměv, který se po polibku ještě zvětší.* Tak teď na tebe budu mluvit ještě víc. Jsem se ani nemusel tolik učit jiným jazkům, na každou dívku promluvit španělsky a ona by si kvůli mě vzala i slovník. *Řekne ze srandy se smíchem a zase se natáhne pro polibek.* Tak to vážně budu mluvit jen po mým, nemusím se trápit s angličtinou. *S úsměvem na ni mrkne.* No... To nevylučuji, ale tak zábavamě lákala víc, nříkám, že mě neláká pořád. *Zamrká na ní jako ten andlek, o kterým mluví za chvilku.* Tu jsem si nechal doma, aby se nazašpinila. *Pokrčí rameny, jakoby to bylo úplně jasné.* To teda zní, už budeš jenom a jenom moje královna. A fajn, královna i těch lidí, ale především ta moje. *Poví ji s pohledem upřeným do jejích očí. Potom se zas neubraní dalšímu krátkému polibku. Po její další větě se na ni uculí.* No, te quiero más, pero no discutiré. *Uchehctne se a při její zmínce o oltáři se na ni zazubí.* Samozřejmě, že si jenom moje, nikomu tě nedám. *Poví jí s úsměvem, a jelikož mu tolik chyběla, její vůně, její přítomnost i její rty, zase k ní nakloní, ale tentokrát k jejímu k krku, který ji začne obsypávat hladovými polibky.*
-LF-
-LF-

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Kasey Thalia Schreave

Fri Mar 06, 2020 6:02 pm
*Potřese hlavou.*Nebudeš muset, neboj. Ty pro mě budeš vždycky na prvním místě a s tebou chtít trávit co nejvíce času, takže dám stranou i knížky.*Slíbí mu s pobaveným úsměvem. Řekne mu, že si jej bude rozmazlovat kafem a různými dobrotami, které mu sama upeče, protože se už zlepšila.*Neboj, budu tě i tahat ven, třeba běhat nebo tak.*Uchechtne se.*Děti jo?*Uvidí jak na ni mrkne a začervená se.* S těmi ještě počkáme, ne? Nebo je snad chceš už teď?*Nemyslela si, že by Bastien byl ten otcovský typ. Řekne mu, že se učí španělsky. Umí toho docela dost, protože se skutečně snaží, co nejvíce to jde. Chce být dobrá. Když jí řekne, že ho bude muset umlčet polibkem, udělá to. Potřese hlavou po jeho dalších slovech.*Nebudu ti ve většině případů ještě asi rozumět.*Řekne mu pobaveně.*Takže ti na to budu jen kývat hlavou.*Uchechtne se.*A ne, že toho budeš zneužívat./Ještě se mě někde uprostřed akce zeptá, jestli si to s ním nerozdám za závěsem nebo tak./*Když na ni zase zamrká jako andílek, potřese hlavou.*Jsi roztomilý drahý, ale mám takový pocit, že k andílkovi máš daleko.*Řekne nevinným tónem zase ona.*Jasně, pověsil sis ji na věšák ve skříni, co?*Zeptá se tónem, ze kterého jde poznat, že mu v tomhle ani za mák nevěří. Líbí se jí jméno Kasey Martinelli, což mu taky řekne.*Jenom tvoje.*Ujistí jej.*A lidu taky trochu no.*Uchechtne se.*Asi by se jim nelíbilo, kdybys mě měl jenom pro sebe.*Řekne a zase jej políbí.*Ne, já tebe víc.*Řekne tvrdohlavě. Ujistí jej, že je jenom jeho a těší se, až půjde uličkou k němu k oltáři. Když se k ní nakloní čeká, že ji políbí na rty, ale on se místo toho začne věnovat jejímu krku. Spokojeně jej trochu zakloní, aby měl lepší přístup a přitom mu omotá ruce kolem krku a spokojeně vydechne.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Fri Mar 06, 2020 11:13 pm
Tý jo, nebude jim to líto? Nebudou žárlit? *Uchechtne se pobaveně, přičemž mu v očích začnou tancovat pobavené a zamilované jiskřičky.* Ale ty tvoje dobroty budeme brát s sebou, jo? *Nakloní hlavu na bok a na tváři se mu vykouzlí jeste větší úsměv. Zvlášť když se Kasey opět začne červenat.* No, mě je ro jedno, stejně je to na tobě, lásko. Já ty děcka nemusím devět měsíců nosit. A taky na přírodě. *Zasměje se s úšklebkem na tváři. Nikdy tohle ženám rozhodně nezáviděl, ještě je spíše litoval, ale kdo ví taky kolik jeho capartů běhá už po světě? On sice o žádném neví, ale někde být můžou.* /Ty děcka bych nedokázal v sobě nosit. Pak jsou stejne ještě nevděčný, že je vůbec někdo odnosil. A taky že vůbec na nich někdo zapracoval./ *Mile ho překvapí, když zjistí, že Kasey už umí skvěle Španělsky.* Budu na tebe mluvit v jednoduchých větách. A nebo ne a budu zneužívat toho, že mj nerozumíš a budeš jen přikyvovat. *Mrkne na ni. Vážně by toho byl schopný, ale rozhodně by roho zneužil jen na skvěle věci.* Bacha abych se neurazil. *Zasměje se a potom, co zmíní svatozář se i jako andílek snaží vypadat.* Jo, střídám ji s rohama. S sebou jsem si vzal rohy. *Pokrčí rameny a stále o tom mluví jako o sto procent jasné věci.* Zvyknou si. *Opět pokrčí rameny a řekne to tónem, jakoby mu to bylo úplně jedno a jako by to bylo jasné zároveň. Když se s nim začne dohadovat o tom, kdo koho miluje víc, dá ji prst na rty a zavrtí s úsměvem hlavou.* Jak malé dítě. *Pokroutí na oko káravě hlavoh a potom ho už ovládne chtíč a on se nakloní k jejímu krku, který začne hladově líbat. Při tom jí dá ruce na stehna a zneužije toho, že má šaty, takže přes nahé stehna ji pohladí až na boky. U toho se zas přesune ma její rty. Ale taky ji nezapomene očkem sledovat, stejně jako poprvé, jelikož to pro ni vlastně dá se říct je, poprvé.*
-LF-
-LF-

Sat Mar 07, 2020 10:57 am
*Uchechtne se.*No nad tím jsme nepřemýšlela, ale nemyslím si.*Potřese pobaveně hlavou.*Jistě, s tím počítám. Musíš mi říct, co máš nejraději, aby se to naučila a pak tě ještě nepřiotrávila.*Řekne s nevinným úsměvem Při zmínce dětech se zase začervená a když vidí, jak se pobaveně usmál, dloubne ho do břicha.*Nech toho.. tohle mi nepomáhá.*Řekne k tomu a snaží se co nejdříve přestat červenat.*To asi ano.. Až to jednou přijde budu vypadat jako balón a ty mě ještě budeš muset všude kutálet.*Doufá, že tak tragické to nebude.*/To by tam asi taky muselo být více dětí.. ne, raději to vezmeme po jednom/*Pomyslí si, jako by to snad dokázala sama nějak ovlivnit. Pak řekne, že se učí španělsky a mezi sebou si vymění i pár frází, kterým docela rozumí a zbytek si třeba odvodí z té předchozí věty.*No, tak to už se docela bojím.*Uchechtne se. Dokáže si představit, na co by toho asi tak využíval, přece jen ho už docela zná. Pak zmíní svatozář, kterou si určitě nechal doma na věšáku ve skříni a když zmíní, že tady má rohy, uchechtne se.*/Jo, to je docela vidět./*Hodlá se s ním hádat, kdo koho miluje víc, ale on jí dal prst na rty. Políbí ho na něj.*Že to říkáš zrovna ty, když mi tu dáváš prst přes pusu.*Uchechtne se. Když se skloní k jejímu krku, který jí začne hladově líbat, zakloní trochu hlavu a spokojeně zasténá. Chce, aby i pokračoval, i když neví, kde se to v ní bere. To, že jí dá ruce na stehna a po její holé kůži jede až na boky se jí líbí stejně tak. Díky tomu jí i docela vyhrne šaty, stačilo by jen kousek a skoro jí je vysvlékne a odhalí tak černé spodní prádlo, které si dneska vzala. Oplatí mu polibek na rty a sama mu přejde rukama po jeho vypracované hrudi. Otře se o jeho rozkrok a přitom se tváří jako neviňátko, jako by nevěděla, co udělala.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Sat Mar 07, 2020 12:04 pm
*S úsměvem nakloní hlavu na bok a s pobaveným pohledem si ji prohlédne.* Tak určitě mám rád vše, co uděláš ty. Nejsem vybíravý. *Mrkne na ni s úsměvem. Je neskutečně rád, že vše dopadlo tak, jak to dopadlo. Že ho vlastně ona u toho majáku našla, protože teď by tady ani nemusel už být. Když dloubne do břicha, hodí na ni ublížený pohled.* Au! To bolelo. *Zaskuhrá, přičemž ji následně pohladí po tváři.* Ale ty si roztomilá, když se červenáš. *Pokrčí nevinně rameny. Následně se zasměje a zavrtí hlavou.* Takhle hrozný by to určitě nebylo. *Uchechtne se a pořád má na tváři pobavený úsměv. Potěší ho, že se učí Španělsky a je překvapený, jak jí to jde skvěle. Ví, že i tohle potěší třeba jeho rodiče, ty sice anglicky umí, ale jak je zná, potěší je, že je Kasey takhle skvělá. Když řekne, že se bojí, zazubí se na ni a nevinně mrkne. Dál se s ní nechce hádat o tom, kdo koho miluje víc, takže jí dá prst na rty. Usměje se, když ho na něj políbí a jen opět pokrčí rameny.* Nějak tě utišit musím. *Uchechtne se a poté se už sehne k jejímu krku, kde ji začne tvořit jednu modřinku za druhou. Poté rty přesměruje na její ucho, kde ji jemně skousne lalucek. Následně má už ruce na jejích stehnech a poté už i bocích. Nečeká dlouho a po chvilce ji přeci jen ty šaty přetáhne přes hlavu, protože jsou docela mezi nimi velká překážka. Jakmile se otře o jeho rozkrok, hodí na ni překvapený pohled.* Kasey, ty se nezdáš. *Zamumlá spokojeně s úšklebkem na rtech.*
-LF-
-LF-

Sat Mar 07, 2020 12:45 pm
*Pokýve hlavou.*No dobře, něco ti připravím co nejdříve.*Slíbí mu odhodlaná tento slib dodržet a už třeba zítra mu něco nachystat. Dloubne ho do břicha, když se pobaveně zasměje, protože se ona začne červenat, když začne mluvit o dětech.*Promiň lásko, ale nemáš se mi smát.*Ušklíbne se a skloní se, aby ho mohla krátce políbit a tak trochu si to u něj napravit.*Nejsem.*Zavrtí nesouhlasně hlavou.*Vážně ne? *Zeptá se nedůvěřivě.*Tak schválně, co bys mi španělsky řekl? Hm?*Zeptá se jej a nadzvedne obočí. Jakmile jí dá prst přes pusu, políbí jej na něj a když poznamená, že je jak malá, odvětví, že přece jen to on jí dává prsty přes ústa. Potřese hlavou.*Existují i lepší způsoby.*Namítne. Pak zakloní hlavu, aby měl lepší přístup k jejímu krku, kde ji začne líbat a jí se to velice líbí, dává to i najevo tím vzdycháním. Ví, že tam od něj bude mít další dny i značky, ale je jí to teď jedno. Pak si to nějak zamaskuje, ale na to teď nemyslí. Jak jede svýma rukama po jejích stehnech až na boky, šaty se jí vhrnou a on je stejně za chvilku sundá, takže zůstane jen v černém spodním prádle. Má chuť se zase trochu začervenat, ale tentokrát to zvládne i bez toho.Otře se trochu o jeho rozkrok a dělá, jako že nic, protože ona je tady přece ten andílek.*A líbí se ti to?*Zeptá se jej a skloní se k jeho krku, kde mu začne klást několik polibků. Rukama mu pořád jezdí po hrudi, až sjede k jeho teplákům, jejíž lem vezme do rukou a skousne si ret. V tomhle si nevěří. Říkal, že to už dělali a ona mu v tom věří, protože všechny ty doteky jí přijdou tak nějak povědomé. I když to pro ni úplně poprvé není, připadá si, jako že ano.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Tue Mar 10, 2020 4:24 pm
Už se těším. *Zazubí se na ni a hned následně se oblízne, aby dal najevo, že se už vážně těší.* Já se ti nesměju, to bych si nikdy nedovolil. *Položí si ruku na srdce a zavrtí hlavou.* Vážně ne. *Zavrtí opět hlavou jako nevinný andílek, což je vlastně pořád.* A má ti to říct Španělsky nebo napřed anglicky? Ale pokud anglicky tak... Hm... Jestli se třeba jen tak pro mě nechceš někde vysléct nebo tak. *Zamrká na ní tim nejvinnějším pohledem na světě. Samozřejmě,  že ho napadli i pro ni možná horší věci, ale to si nechá pro sebe.* Jo, zobzas nenamítám. *Zazubí se na ni a potom se už vrhne na její krk, kde vytváří cestičky z polibků. Ty šaty mu tam docela dost zavazí, takže jí je sundá a usměje se, když ji vidí jen ve spodním prádle, které by taky nejradši viděl co nejdřív dole. Jakmile se otře o jeho rozkrok, spokojeně se narovná a mrkne po ní pohledem.* Musím odpovídat nebo je to zbytečná odpověď? *Ušklíbne se a spokojeně vydechne, když ucítí její rty na jeho krku. Hlavu jemně nakloní, aby měla lepší přístup. Při tom rukama vnikne pod její podprsenku, kde začne jen tak prsty kroužit a po chvilce se prsty vydá až k zapínaní. Jakmile má ruce na lemu tepláků, nadzvedne se, jednu ruku uvolní a pomůže při jejich sundávání. Pak se zase vrátí k její podprsence, kterou už docela šikovně rozepne a odhodí ji někam pryč. Zase pohled nasměruje více na obličej Kasey, aby se ujistil, že nedělá nic, co by ona nechtěla.* Jestli se na tohle necítíš, nemusíme tohle dělat, víš to, že jo? *Dává na ni pozor jako poprvé, přeci jen si to nepamatuje, takže to tak nějak poprvé je.*
-LF-
-LF-

Tue Mar 10, 2020 4:50 pm
*Usměje se na něj. Je rozhodnutá mu co nejdříve něco připravit. Uchechtne se.*Ne, vůbec se nesměješ.*Souhlasí ironicky.*Prvně chci všechno anglicky, pro jistotu..*Když jí dá i příklad toho, co by jí mohl říct zase potřese hlavou.*Pokud nebudeme v komnatě, asi si budeš muset zatím počkat.*Ještě se necítí na to, že by se někde měla vysvlékat jinde. Když jí pak začne líbat na krku, líbí se jí to a dává to i najevo. Nechá se od něj vysvléct, protože jeho přesvědčovací schopnosti v podobě polibků jsou dosti účinné, aspoň na ni. Nedokáže mu odolat. Otře se o jeho rozkrok, aby jej poškádlila, protože tomu také nedokáže odolat a pak se tváří jako andílek a zeptá se, jestli mu to snad vadilo.*Asi zbytečná.*Přikývne souhlasně. Skloní se k jeho krku, kde ho taky začne líbat a když uslyší, jak spokojeně vzdychl, je to pro ni skvělý zvuk a ona se musí usmát. Pokračuje chvilku dále. Ucítí, jak jeho prsty vnikly pod její podprsenku, která se jí začíná zdát jako to nejméně potřebné oblečení na světě a nejraději by byla, kdyby šla už taky dolů. Chytne lem jeho tepláků a trochu se nadzvedne a sundá mu je. Stejně jak její podprsenka skončí někde na zemi. Teď se ale o to nestará. Podívá se mu do očí a usměje se.*Vím to.*Ujistí ho.*Ale já to chci. Jestli nechceš ty, nemusíme to dělat...*Ujistí ho. Jí to nevadí, ale pokud jemu ano a dneska nechce, nevadí jí to.*
Taylorovidní zrzka
Taylorovidní zrzka

Tue Mar 10, 2020 5:17 pm
No vážně, nesměju se. Proč bych se ti smál, když ti červenání se tak sluší? *Pořád nechápavě vrtí hlavou, ale na obličeji mu pohrává úsměv od ucha k uchu, který se mu vážně na tváři vykouzlí jen s její přítomností. Poté řekne jednu z věcí, co by mohl říct ve Španělštině, aby jen přikyvovala a on by tak měl důvod říct, že na to přikývla. Poté si na oko uraženě odfrkne a protočí očima.* Tak fajn, ale beru si to osobně.*Nevydrží to dlouho a zase se mu na tváři vyloudí úsměv. Poté už to prostě nevydrží a začne ji na krku tvořit cestičky z polibků a za chvilku ji sundá i oblečení. Semtam mu přijde, že to ani není ta samá Kasey, se kterou si užíval před několika týdny. Je ale spokojený a nemá si na co stěžovat. Spokojeně vydechne, když ucítí její rty na jeho krku a u toho jí vnikne pod podprsenku. Když mu sundává tepláky, trochu ji pomůže, aby byly co nejrychleji to je možné, pryč. Pak ji sundá i podprsenku, takže tu jsou oba už skoro nazí.* Děláš, jako by si mě neznala. Jasně, že chci. *Usměje se na ni, přičemž teda po jejích slovech, kdy se ujistil, že jí to nevadí, pokračuje dál. Hladí ji spokojeně po hrudníku až rukama přejede přes její břicho až ke kalhotkám, za které jemně zatáhne, přičemž jednou rukou vnikne pod. Jemně ji tam štípne, načež jí potom i toho vůbec nejmíň potřebného kusu oblečení zbaví. Následně si ji posadí více až za kolena, aby mohl lépe sklonit k jejímu klínu a začít ji zasypávat polibky do klína, sem tam zapojí i jazyk. Potom ho už začne ale štvát i jeho poslední kus oblečení, který se snaží dostat, co nejrychleji dolů.*
Sponsored content

Jedna z mnoha komnat paláce - Stránka 10 Empty Re: Jedna z mnoha komnat paláce

Povolení tohoto fóra: